1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A6 vs BMW seria 5

Discuție în 'Audi vs BMW' creată de ZoomIn, 10 Iun 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Dacă tu crezi ca mașinile cu 400 cp sunt făcute doar din soft,cred ca trebuie sa te trezesti
    Îți trebuie o evacuare,un downpipe,DPF off,intercooler,pompa aditionala si pe toate astea faci un soft custom care este foarte agresiv
    Am laudat peste tot motorul de 3.0 240 cp este foarte potent il urci in 310 cp cel mai safe
    Dar aici nu e vorba de A5
    Este A6 vs 5'ar
    Dacă ai conduce ambele masini ai intelege

2. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    audi sunt cei mai slabi la motoare diesel in 4 si 6 cilindri, daca ne raportam la mercedes si bmw, si tocmai din aceste motorizari se fac volumele de vanzari si nu din 8 sau 12 cilindri diesel.
    raportand la motoare in 4 cilindri diesel, sunt si alte branduri auto care au motoare mult peste ceea ce exista in concernul VAG.

3. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Off Topic

Ca de obicei discutia a deviat si m-am vazut nevoit sa fac putina curatenie. Cred ca o sa inchidem si acest Topic si cam tot ce inseamna Versus.

4. QUATTRO BV

QUATTRO BV 2nd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    A4 2.5 TDI Quattro '05 S Line
    Rog a nu se inchide acest topic . Si eu sunt interesat de achizitia unei masini . Mai exact un A6 sau un seria 5 dupa 2005 . Problema este ca aceste masini sunt asa de similare , dar totusi foarte diferite privind motorizarile , caracterul , costuri de achizitie si intretinere . Ce ma intereseaza cel mai mult : spatiu , sportivitate , aspect , calitate , costuri acceptabile de intretinere .
    Spatiu : Audi +
    Caracter : egalitate (subiectiv , depinde de fiecare in parte )
    Sportivitate : BMW+
    Aspect : Audi +
    Calitate : discutabil ...
    Costuri intretinere : egalitate
    Costuri achizitie : Audi +
    Motorizare : BMW +
    Fiabilitate : discutabil ( BMW + pentru motor si caroserie din aluminiu )
    De cand si cu noile taxe de poluare si impozite , nu se mai merita sa-ti aduci masina din afara , de unde mai puteai gasi o masina acceptabila .
    Unde castiga bmw-ul , parerea mea , este la noul motor de 2.0 diesel cu 177 cp , pe cand audi are doar 140 cp ( ceea ce la greutatea lui audi , este cam nasol)
    Dar si pretul de achizitie la bmw este "nesimtit" de-a dreptul . Iar daca o cumperi cu ceva km , peste 175.000 , e nasol , ptr ca incep sa cada toate , cutie , caseta directie , etc... .
    Nu stiu , pur si simplu nu stiu ce masina sa iau . Mentionez ca mai mult de 15000 euro nu dau pe nici o masina .

5. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    de 15000 alege mai bine un 2.0 sau un 2.7 TDI
    decat sa alegi un 3.0 alergat la 170 mii km....si sa incepi sa bagi bani in el..
    mergi pe una din variantele de mai sus

6. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998
    decat 2.0 de audi mai bine 3.0 de audi daca vrei audi

7. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    omul are 15000 pentru masina
    un 3.0 TDI mai ok...se duce mai sus la pret

8. cataline 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    VW Golf VI 2.0 TDI
    E cam sensibil bugetul tau pentru o masina din clasa asta, cam la limita. Pe la cati km cade o cutie de viteze automata?
    Daca vrei motor de 3000 si quattro ia Audi, daca vrei BMW si RWD ia 525d-sunt apropiate ca performante, un mic avantaj audi. Impozitul anual pentru motoarele de 3000 mi se pare absurd, i-as da un bocanc in gura lui BOC si parazitilor astora.
    Atentie! 525d dupa 2007 are motor de 3l-impozit mare.

Ultima editare: 21 Mar 2011
  9. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    doar prin prisma motorizarilor, 2.0tdi 140cp si 520d-177cp, bmw este net superior iar eu daca as avea de ales intre astea doua, as alege bmw.
    am totusi o intrebare: cum de cineva care-si permite o scoda octavia se uita la masini care in mod normal sunt targetul managerilor de top de la multinationale cu venituri intre 3 si 10 mii euro lunar ?
    nu este suficient sa ai 15.000 euro, trebuie sa mai si intretii o asa masina care , in primii ani de viata consuma finante mai putine ulterior trebuindu-ti o avere pentru a o intretine ca la carte si nu cu anvelope sh sau chinezesti, casete de directie reconditionate+ revizii la nenea mitica.
    just my 2 cents.

10. tiberius_roman

tiberius_roman 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi
    Si A6 si seria 5 sunt masini care inghit minim 5000Euro pe an in Romania.Nu ii asa greu s-o cumperi dar intretinerea:crying:!!! Si una si alta la achizitie second necesita o mica investitie de jumate din valoarea ei second. Eu le-am avut pe amandoua. 5-u a fost mai pe gustul meu putere,sportivitate A6 (imi pare rau ca nu am avut Kombi) e masina de director de banca!:)

11. cataline 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    VW Golf VI 2.0 TDI
    Daca masina nu este rulata in Bucuresti si are in jur de 100k km merge lejer pana la 200k km daca a fost bine exploatata-intretinuta. Dupa 200k iti trebuie multi bani de intretinere, te poate exaspera. Mai bine un seria 3 sau A4 de 2-3 ani cu putini km si 3-4 ani nu ai batai de cap, oare se gasesc in banii astia?

12. eminence

eminence Pasionat Audi

Locație:
    Turda
    Masina:
    Audi A6 Avant 1.9TDI AWX 2002
    Hai sa fim seriosi, in masina din semnatura aproape ca pot zice ca nu am bagat bani, nici pe departe sumele vehiculate mai sus. Fratele meu are A4 tot cu motorizarea asta, nu e cu absolut nimic mai ieftina de intretinut.

Ultima editare: 22 Mar 2011
  13. QUATTRO BV

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Sa nu se inteleaga gresit , eu nu dau mai mult de 15000 pe o masina de acest gen , pentru simplu fapt ca in opinia mea , nu merita.
    Am avut pana acum si Audi si BMW si sunt intradevar mai scumpe la intretinere decat o Skoda Octavia ( de ex.) . Dar o viata avem , ce plm . Macar sa ne bucuram de simplele placeri ale acestei vieti mizerabile .
    Nu sunt de acord ca audi , bmw sau mercedes sunt masini de "director " sau ce prostii se mai vehiculeaza .
    Eu sunt manager , este adevarat , dar si inainte de a avea o functie importanta , tot asa ceva conduceam , pentru simplu fapt ca si calitatea vietii este mai mare , atunci cand ai parte de lucruri de calitate .

14. cipdavid 4th Gear Member

Locație:
    Tg-Mures
    Masina:
    VW Passat CC 2.0 tdi, 170 cp, 2009
    Eu le-am avut pe amadoua, adica un a6 din 2003 care a fost ok dar am avut si un bmw 525 din 2005 timp de 2 ani! Parerea mea e ca daca vrei sa conduci cu adevarat ia o masina cu tractiunea spate BMW - daca vrei eleganta, rafinament si bun gust ia OOOO !

15. QUATTRO BV

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Iar spatiul in A6 este net superior fata de seria 5 . Cand urci in A6 , zici ca ai intrat in living room , pe cand in seria 5 spatiul este acceptabil .
    BMW-ul mi se pare de asemenea un pic mai joasa , fapt care ar putea fi o problema destul de mare .

Interzis Quote la mesajul anterior. Ca sa scrii foloseste Post Quick Reply. Citeste si respecta regulamentul.

Ultima editare de un moderator: 15 Apr 2011
  16. cataline 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    VW Golf VI 2.0 TDI
    Exagerezi cand zici ca spatiul la A6 este net superior, interiorul la 5-er este mai strans pe sofer, totusi sunt masini din aceeasi clasa. A6 este o masina frumoasa, insa si seria 5 are plusurile ei, e o masina destinata soferilor carora le place viteza, suspensia este mai ferma, volanul iti da raspuns instantaneu, iar motorul este plasat in spatele puntii fata, ceea ce se traduce intr-o dinamica superioara.

17. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Motorul in spatele puntii fata e un real avantaj. Sunt de acord. :icon_thumright:

18. huzy

huzy 1st Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    Audi A4 b8
    EU personal am fost tot timpul cu capul in AUDI si am vazut numai AUDI dar cand vad cate probleme au noile Audi ... o sa trec la Bmw . Personal AUDI A6 in place mai mult ca si design decat BMW 5 dar BMW 5 este in dezavantaj ca nu am condus niciodata pana acuma ... :thumbs-up:

19. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    asta cu probleme la noile Audi e cam fortata si nu sunt de acord cu ea. In ultimele doua luni am vazut in pana pe banda de urgenta doua seria 3 ultimul si penultimul model plus un seria 5 penultimul model. Audi am vazut doua..... dar Audi 80. :p

cred ca er trebui deschis un topic cu subiectul asta: masini ramase in pana pe marginea drumului.

Ultima editare: 22 Apr 2011
  20. huzy

huzy 1st Gear Member

Locație:
    cluj
    Masina:
    Audi A4 b8
    De acord cu tine ... uita-te la colegii nostri cu 2.0 tdi de prin 2005 sa vezi ce bucurosi is de ele ... nu se poate sa se sparga moturu .... si altele injectoare bulite ... etc ... Serios chiar sunt destul de suparat pe AUDI .... nu stiu daca mai fac masinile care le faceau odata ... adica cam tot numai fac asta ...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta