1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A6 vs BMW seria 5

Discuție în 'Audi vs BMW' creată de ZoomIn, 10 Iun 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. keanu1 2nd Gear Member

Locație:
    mizil
    Masina:
    bmw 525d
    Stii cum e treaba...?
    Eu chestia asta nu am mai intalnit-o pe niciun forum dedicat!!!
    Sa proslavesti audi atat de mult incat sa spui ca toate testele in care audi nu castiga sunt sponsorizate de bmw!!!

Iar faza cu ursulet cu motor de 3.0 e hilara!!
    Nu am vazut niciun ursulet de serie cu motor de 3. litri.
    as spune eu mai multe ,dar ma abtin!!
    Pna la urma oamenii astia iubesc audi si e bine sa ne mai abtinem daca putem?!?!:)

2. keanu1 2nd Gear Member

Locație:
    mizil
    Masina:
    bmw 525d
    Hai ca asta e prea de tot!!! Lasa tampeniile!!!
    E treaba ta ca iubesti audi ,dar nici chiar asa!!!!
    Eu am prieteni care au avut audi perioade lungi si ma certam cu ei si acum conduc bmw!!
    Am un prieten care a avut audi a4 1.9 tdi din 2003 ,apoi audi a4 2.0 tdi facelift si acum are.....e60 525d!! Cand pleaca la un drum mai lung merge pe ruta ocolitoare ca sa poata sa conduca mai mult masina!!!

3. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Scuze dar cred ca tu chiar nu intelegi de vorba buna...
    Eu zic ca sigur nu ai ce face si vrei sa ne superi si enervezi.
    Te-am rugat cu frumosul domnu' meu

4. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Domnule eu nu stiam ca ne permitem un ton de-asta "prietenesc" ca de exemplu "lasa tampeniile". Nu te cunosc, nu ma cunosti, dar te rog sa vorbesti civilizat la adresa mea, pentru ca eu astfel de "intimitati" mi le permit doar cu prietenii, iar tu deocamdata nu faci parte din categoria asta.
    Cat despre ursuletul cu motor de 3.0, uite cum sta treaba: tu ai auzit ce-am spus? ERA MODIFICAT. Ai auzit in viata ta de tuning? Sau nu poti sa crezi ca sunt oameni destul de sandilai ca sa puna motoare mai mari pe masini? Ai auzit in viata ta de Volkwagen Golf GTI cu motor W12? Ce ti se pare asa de greu ca un ursulet sa fie modificat astfel incat sa primeasca un motor de 3.0?

P.s.
    Daca nu crezi ce se poate face dintr-un ursulet, iti recomand o excursie de vreo saptamana prin Craiova pe la aeroport, pe calea Bucuresti... si ai sa te convingi

Ultima editare: 28 Sep 2008
  5. FloRio

FloRio Platinum Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A4 1,9 TDI 110hp~AFN 1998

Lasa-l ca el pe toate le stie,singurul motiv pentru care se afla stimabilul fan bmw pe acest forum este acela de a ne irita pe toti,dar nu o sa ii reuseasca

6. io's 3rd Gear Member

Locație:
    Bucale
    Masina:
    ceva negru si galagios
    este ft ciudat ce spui tu pt ca un ursulet cu motor de 3.0L (M30 banuiesc) nu e nici cal nici magar,
    motorul M30B30 are o putere cu ~15 hp mai mare decat M20B25 ce echipeaza 325i si daca luam in alcul ca e si mai greu decat asta..... munca in zadar
    daca era modificat cu un motor de 3.5L era parca altceva...

7. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Bine punctat. M-am suparat pe membrul de mai susu mentionat dar pt tine tot respectul :salute:
    Kellu hai cu datele

8. cristi_

cristi_ Banned

Locație:
    București
    "Cand pleaca la un drum mai lung merge pe ruta ocolitoare ca sa poata sa conduca mai mult masina!!!"
    Cu asta ai pus capac :keule:!

9. Niwi

Niwi 5th Gear Member

Locație:
    SUA (satele unite ale Almăjului )
    Masina:
    pe jos
    Ma indoiesc ca Bmw a fost vreodata mai "precisa" sau "stabila" decit Audi (intre noi fie vorba) asa cum sustine cu vehementza domnul de la bmw forum. Ca este mai rigida aia stie toata lumea dar asta nu inseamna ca este mai sigura d.p.d.v al preciziei directiei.Eu tind sa cred ca A6 si Bmw 5 sunt egale doar pentru ca acolo unde pierde Audi la agresivitate castiga bmw dar cam atit. Bmw are un pronuntat accent sportiv iar audi este mai profilat pe lux. Ca sa ma exprim si in termeni mai putin pudici: Daca vrei sa dai pe spate (uzi) multe pustoaice te prezinti acolo cu 525bmw . Daca ai trecut de faza "restantelor" si iesi cu doamne doar un A6 sau un bmw seria 7 te salveaza pentru ca de obicei femeile umbla mai aranjate decit pustoaicele in blugi. Cel mai bine e sa-ti iei un RS6 si uiti de bmw chiar daca e m5 .Nenea ala de la bmw trebuie sa priceapa odata ca Audi are ceva in plus ce bmw inca nu a reusit sa dea nici la seria7 : CLASA

10. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    Keanu, eu cand plec la drum lung-spre timisoara de exemplu-o iau pe o ruta ocolitoare-in principal pe la suceava- ca sa pot conduce masina cat mai mult si sa pot admira astfel cat de frumoasa este masina mea si cat de urate sunt alte masini-bmw de exemplu-ce le intalnesc in drumurile mele lungi.

tu de care 525 ai ? cel de 180 cp sau cel de 197? banuiesc ca e diesel.
    ma ofer eu sa iti arat cat de stabil este un audi si cat de multi/putini sunt cei 143 cp. atat pe autostrada cat si prin serpentine.

11. victor_s

victor_s 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    80 B4 ABT + Allroad C5 AKE + TT 8N BAM + A4 B7 BRE
    stimabile, dar daca eu nu vreau sa imi achizitionez masina cu scopul de a impresiona persoanele de sex feminin, ci pentru a ajunge din punctul A in punctul B? ce ma fac :think: ? ce sa imi aleg in cazul asta???

12. victor_s

victor_s 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    80 B4 ABT + Allroad C5 AKE + TT 8N BAM + A4 B7 BRE
    eu cred ca la o liniuta sigur il faci. sunt sigur ca macar celui de 197 cp ii arati superioritatea celor 143 ai tai. mai ramane de vazut in legatura cu cel de 177 cp (nu 180, btw).

13. flo2203

flo2203 5th Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    audi a6 2,4 6v 2005

eu unul as alege A6 3,0 quattro.

14. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    :) ai fost acum cateva saptamani la Lamborghini vs BMW ?

15. daniel1 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    fara
    bmw seria5 sau audi A6

vreau sa va intreb care ar fii alegerea cea mai buna intre seria 5sau A6 am bele cu motorizare de 2,5 diesel , full option cu sau fara piele,an fabricatie 2001-2003,din toate pdv?

16. keanu1 2nd Gear Member

Locație:
    mizil
    Masina:
    bmw 525d
    esti sigur ca era bmw cu 5 cilindri!!! Te-o fii pacalit ala de la care ai cumparat-o si o fii avut motor de audi!!!

17. keanu1 2nd Gear Member

Locație:
    mizil
    Masina:
    bmw 525d
    mergi pe bmw 100%!!! Iti garantez eu ca e mai bun decat a6!!!
    daca vrei ne intalnim si iti arat ce inseamna bmw!!
    am avut eu audi 2.5 tdi cu 180 de cai !!
    era si quattro!! Nu simti ca ai 180 de cai!! Era putin mai rapida decat un 318d e46 !!!Nu e nici foarte confortabila!! Nu intelegi nimic din ea!! Nu intelegi ce vrea masina aia sa fie!!!
    Eu iti spun sa mergi cu amundoua sa vezi singur diferenta!!
    Te-as sfatui sa iei un 525d exclusive edition!! E superba!!

Ultima editare de un moderator: 5 Oct 2008
  18. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Sunt 6 cilindri,nu am fost atent.:)

Ultima editare: 4 Oct 2008
  19. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    keanu1 ti-am mai atras atentia odata ca nu te inteleg;vad ca tu faci lobby la bmw pe un forum audi.Indiscutabil ambele marci au plusuri si minusuri,dar dupa felul in care pui tu problema,audi care este o marca premium,de fapt este entry level!Eu zic sa-ti argumentezi in mod pertinent si obiectiv ceea ce afirmi,ar fi mai interesant si educativ.

20. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Asta e prea de tot ... inceraca sa te potolesti si sa nu mai bati campii cu afirmatii dinastea de doi lei care au doar caracter provocator pentru ca de acum inainte la fiecare "mizerie" pe care o postezi vei fi sanctionat.
    Ai beneficiat destul de bunavointa si respectul nostru, insa toate au o limita. :angrymod:

Ultima editare: 5 Oct 2008
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta