1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi A6 vs BMW seria 5

Discuție în 'Audi vs BMW' creată de ZoomIn, 10 Iun 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Sau in Audi A6 3.0

2. Ice_2k

Ice_2k Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S5 B8.5
    Sincer sa fiu nu prea inteleg comparatia asta dintre un 530d si un SL de 380cp, e ca si cum ai compara un 1.9TDI cu un S4.

3. victor_s

victor_s 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    80 B4 ABT + Allroad C5 AKE + TT 8N BAM + A4 B7 BRE
    asemanarea ta nu e tocmai inspirata: SL-ul 500 si S4-ul sunt apropiate ca putere, pe cand intre 1.9tdi si 530d sunt mai mult de 100cp diferenta.

4. Ice_2k

Ice_2k Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S5 B8.5
    Ideea e ca nu poti compara un seria 5 diesel de 3L cu o masina de 380CP, una e o racheta si una e o balena cu putin peste 200CP, sunt din lumi total diferite.

5. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Nu am comparat masinile ca putere,ci doar din punctul de vedere al senzatiei oferite.BMW-ul nu il conduceam eu(senzatiile sunt mult diminuate cand conduci),pe cand cu Sl 500 m-am dat de mai multe ori.A fost o acceleratie brusca intr-o treapta inferioara si de aici si senzatia puternica.Probabil daca ar conduce altcineva masina mea,eu stand in spate ar fi o senzatie noua pentru mine.

6. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    Interiorul seriei 5 mi se pare mult sub cel de la A6. La exterior mie imi este greu sa dau un verdict. Seria 5 parca e mai sportiv,iar A6 mai elegant.

7. wowo

wowo 3rd Gear Member

Locație:
    wonder land
    Masina:
    Audi A6 2.5 TDI quattro
    sunt 2 masini dupa mine de aceeasi clasa dar foarte diferite...incep cu bmw-ul..dupa mine nici un model din aceasta serie 5 nu imi place interior exterior nimic, atat pot sa zic ca au motoare bune sunt fiabile zic asta ca m-a plimbat un tovaras cu un 535d din 2005..motorul trage foarte bine in rest nu vad nimic..oricum gusturile nu se discuta, in schimb de audi am o parere foarte buna din punct de vedere al designului exterior (ma refer la modelul nou de a6) cu motorizarea 3.0 TDI quattro,e o masina aproape perfecta si daca mai e si s-line no comment, nu vreau sa se supere pe mine nici un posesor de bmw, este doar simpla mea parere am condus bmw-uri si pe benzina si diesel si nu imi plac, probabil din cauza ca audi a fost prima mea masina de cand am permisu....dar nu cred, eu as opta pt a6 din 2004-05 3.0 TDI quattro, sau daca sunt bani pt febletea mea audi a5 3.0 TDI quattro :)
    Bafta in alegerea masini

8. saviola8989 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    2005 bmw 530 D.M packet
    ce sa iti zic , nu sunt sofer de foarte mult timp(de 6 luni) dar am condus si a6 si bmw seria 5 actuala mea masina si fara sa fiu subiectiv sunt de aceiasi parere cu multi alti si anume ca audi este poate doar la interior peste bmw(desi se zice ca bmw este urat la interior mie imi place f mult..imi plac lucrurile simple ma rog..) in rest bmw rulz....nu ca nu ar exista comparatie dar in bmw ai alta senzatie sau ma rog cel putin eu.In fine pana la urma e vb de gusturile fiecaruia fie ca alegi a6 sau 5-arul ori fie ca alegi e class tot masina smekera e si nu cred ca poti avea o mare dezamagire sa zic asa, mai asculta si tu niste pareri mai intereseazate pe unde poti si imp e sa stii ce vrei..daca ai ocazia sa te urci si in ele cu atat mai bine si cred ca vei face alegerea potrivita pt tine:arco:.
    Bafta

9. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    nu stiu cum li se pare unora ca 5-rul este frumos la exterior. Mie mi se pare total aiurea.... cu portbagajul ala despartit de caroserie pe exterior... cu triplele alea imense si total in dezacord cu orice imagine de design, ca sa nu mai zic de partea laterala care zici ca e o fusta de tiganca, iar farurile.... oo farurile... au zis sa faca masina rea din fata si a iesit ca o traseista care si-a dat cu prea mult fard. Totul e exagerat la masina asta la exterior.... si e exagerat intr-un mod total aiurea. Unde e forma "pisicutei" care a facut furori la vremea ei, sau cea a urmatoarei serie 3 care mie mi se pare cel mai frumos BMW?

10. masimo

masimo Silver Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A5 3.0 TDI with REVO Stage 3 DPF Bypass Software,VW Touareg 3.0 TDI,2011
    Salut

Mie-mi place si asa cu fusta de tiganca,de aceea l-am si luat(5-arul). P.S:crede-ma nu e zi sa nu-i faca cineva poze. Nu cred ca le fac(pozele) pentru a le pune la prize sa sperie copiii!

11. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    sigur vorbesti despre BMW seria 5? :think:
    Eu, cel putin, nu am vazut pe nimeni sa se opreasca pe strada si sa-i faca poze. La un A5 da, dar nu la un seria 5

12. masimo

masimo Silver Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A5 3.0 TDI with REVO Stage 3 DPF Bypass Software,VW Touareg 3.0 TDI,2011
    Salut

In postul tau de mai sus credeam ca 5-ar ii spune-ai la A5. M-am linistit acum!

13. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    cand vorbim de 3-ar, 5-ar, septar, ne referim la BMW. In nici un caz nu ai cum sa vorbesti de un A5 ca fiind o masina nashpa. Eu chiar si acum fac poze la masina asta pe strada, chiar daca a aparut de ceva vreme.

14. panti

panti Silver Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    audia3 1.9 TDI ALH,seat toledo 1.9 TDI
    salutare.am si eu o nedumerire:am vazut ca majoritatea lauda mai mult BMW-ul.daca va place asa mult de ce v-ati cumparat AUDI?ca pana la urma nu e asa mare diferenta de pret;)

15. saviola8989 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    2005 bmw 530 D.M packet
    panti pai eu nu mi-am luat audi ..desi sunt pe site-ul unor iubitori de audi cred ca nu deranjez nu?eu mi-am luat bmw pur si simplu ca imi place mai mult decat audi si punct.Iar masimo si kellu sunteti putini rautaciosi poti spune ca mie nu imi place bmw sa aduci argumente daca poti daca nu ziic nu imi pace si gata da sa zici ca seria 5 este o masina urata:wtf: ...ca o nu stiu ce ..si fel si fel de comparatii aberatii fara argumente asa pot spune si eu ca nu ma impiedica nimnei si nimic de audi ca seamana din spate cu marzoaga sau cu fundul meu sau fel si fel de ironii laugh: sincer nu vad rostul acestor commenturi ...cum spuneam este o kestie de gusturi si pareri de ex si mie imi place a5 cu toate ca am bmw care e treaba nu ne putem spune o parere sincera fara caterinca de prost gust ? daca da e ok daca nu ..nu e prb facem caterinca nu ne impiedica nimeni
    :respekt:

16. saviola8989 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    2005 bmw 530 D.M packet
    a si kello sa stii ca dupa masina mea intoarce f multa lume capul vb serios fara lauda si cu multa modestie iti spun sincer din cauza pachetului M cred nu stiu si am si geamuri fumurii acum nu zic domen se uita la ea k si la un r8 sau masserati etc dar se uita destui cand o sa am timp o sa fac niste poze nu este cine stie ce dar este indeajuns ca lumea sa intoarca capu dupa ea nu uita traim in romania.Asa si pana la urma nu as vrea sa intru in polemica cu nimeni pt ca eu nu sunt nici fan inrait de mic al masinilor nici nu am jurat credinta nici unui semn sau marca de masina :no: probabil ca pe viitor ma voi plicitisi si de bmw si voi incerca de ce nu si un audi probabil ca a 5 ..pt mine tot 'fiare' sunt pana la urma imp e sa stim sa ne respectam parerile si pe noi ca oameni ca noi avem suflet nu motoare.:arco:

17. panti

panti Silver Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    audia3 1.9 TDI ALH,seat toledo 1.9 TDI
    nu ma refeream la tine.tot respectu.fiecare cu gusturile lui.ma refeream la cei care au audi si lauda bmw-ul(daca te uiti mai sus vezi cativa).eu nu am criticat bmw.asa ca domnilor audisti care va plac bmw-urile vindeti domnilor audi si luati bmw.simplu nu?:)

18. wowo

wowo 3rd Gear Member

Locație:
    wonder land
    Masina:
    Audi A6 2.5 TDI quattro
    deja s-au format doua clanuri Audi Gang vs BMW gang, in fine fiecare avem gusturi diferite...multora le place bmw-ul multora nu le place da zic ca le place doar ca sa arate ca bmw-ul e la putere...chiar nu cred ca sunt atati de multi carora le plac bmw-urile asa d tare....dar nu condamn pe nimeni, in afara de motoare nu vad nimic la bmw ..sincer

19. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    Saviola, m-ai inteles gresit. Asa cum zici si tu, fiecare are dreptul la parere, iar eu mi-am spus-o: seria 5 actuala e urata frate. Daca erai mai atent am spus ca vechea pisicuta (al carei fan am fost si poate ca undeva in adancuri mai sunt) a fost cel mai reusit BMW dupa care a venit urmatoarea seria 3 care l-a si intrecut. Deci nu poti spune ca sunt un fel de fanatic Audi, dar..... BMW seria 5 actual e uraaaatttt. Si sunt multi fani BMW care au aceasta parere.
    Bafta

20. saviola8989 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    2005 bmw 530 D.M packet
    ok kellu nici o prb
    pt mine este frumoasa ca de aia mi-am luato :)
    am avut de ales intre e class audi a 6 si seria 5 merztanul ma lasa rece audi parca parca....iar bmw..well mi-a placut cel mai tare si sunt mandru cu el:rockwoot:
    bafta all!:friends:

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta