1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi Coupe B4

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de adideac, 1 Iul 2023.

1. adideac

adideac Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4 B5 1.9TDI AFN 97', Audi Coupe B4 Typ89 2.0 ABK 93' , Audi A8 D3 3.0TDI Quattro ASB 06'
    Te salut Claudiu,da si in realitate arată la fel de bine,dar nu am apucat să le probez încă.Oglinzile si ramele le-am trimis la cromat în Ungaria,iar pretul a fost unul convenabil având în vedere la ce preț a ajuns un set de faruri.Am sa iți trimit datele de contact sa iei legătura cu ei.
    Da b5-ul a fost la vanzare, dar momentan nu mai vreau sa il vând, iar D3-ul il am de un an de zile, posibil sa urmeze un topic.Astept sa il prezinti si tu pe al tau.:)

Sarbatori fericite si toate cele bune!!

2. adideac

adideac Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4 B5 1.9TDI AFN 97', Audi Coupe B4 Typ89 2.0 ABK 93' , Audi A8 D3 3.0TDI Quattro ASB 06'
    Vă salut,
    Am achiziționat instalație de climatizare automata, donatorul fiind tot un 2.0 cod motor ABK.
    Am recondiționat aeroterma, schimbat buretele de pe fantele de aer si inlocuit evaporator și calorifer căldură.
    Totodata am fost nevoit să schimb și condensatorul deoarece am ales să îl sacrific pentru a desface furtunurile și implicit a schimba oringurile.
    A fost achiziționat și un uscător, dar din păcate am constatat faptul că nu se potrivește la filet cu furtunurile, chiar daca a fost comandat după codul original, fiind nevoit momentan sa îl montez pe cel vechi.
    Am sa postez mai multe imagini cu ce am realizat până acuma. Urmeza să mă ocup de cablaj și modificările necesare în habitaclu.

mihaicristian și andruu apreciază asta.
  3. adideac

adideac Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A fost inlocuit alternatorul de 70A cu unul de 90A de pe mașina donatoare.

Ultima editare: 18 Aug 2025
    andruu și cipri29 apreciază asta.
  4. adideac

adideac Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Instalația de climatizare este finalizată în proporție de 99%, climatronicul funcționează perfect, apare funcția și pe VCDS fiind codat pt motorizarea respectivă.
    I-am introdus freon și totul funcționează în parametri.

5. Red_

Red_ Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A4 Allroad
    Felicitari pentru munca si perseverenta, se transforma masina intr-o bijuterie!

adideac apreciază asta.

Distribuie pagina asta