1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi Drive Select la A4 B8 - Instalare buton si/sau activare buton ADS

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de george, 10 Iul 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. vladdd 6th Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Q5 09 125KW CAHA
  2. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Dupa forma lor sunt cele care se monteaza langa shimbator. Deci nu merg montate pe consola intre player si panoul de clima.

Cred ca sunt de pe un facelift.

3. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    sunt de nonfacelift, dar pentru modelul la care controalele MMI-ului sunt deasupra climei pe consola centrala...
    asa vin montate (trebuie schimbat si plasticul de schimbator sau taiat cu dremel-ul dupa forma desenata pe spatele lui pentru a incapea butoanele) :

4. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
  5. vladdd 6th Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Q5 09 125KW CAHA
    am butoane jos, mmi 2g.
    pentru a functiona ads-ul, inafara de buton si resoftare ce imi mai trebuie ?

6. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    vladdd citeste acest topic integral si o sa intelegi ce trebuie sa faci ca sa montezi butoanele pentru functia ADS.

7. iulianburleasca

iulianburleasca 2nd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    A4 Avant, 2.0 TDI, 2009
    Salutare, sunt nou pe acest forum si tot "nou" proprietar de Audi A4 Avant B8 2009.
    Initial vroiam sa pun butonul de ADS doar de efect pe magazia de CD dar citind atent acest topic vad ca se merita sa fie si functional. Avand in vedere faptul ca nu am curajul sa ma apuc singur de interventie as vrea sa imi recomandati si mie pe cineva de incredere de la un service ceva la care as putea sa fac aceasta operatiune.
    Eu sunt din Pitesti si cel mai convenabil ar fi Bucuresti.

8. strumfyspm Guest

Salut,

Recomand sa cauti pe cineva care are cablu ROSS-TECH original pentru a fi 100% integrat in sistemul masinii.

Cu o clona poate vei reusi sa il faci sa functioneze (ma refer la lumini) dar ma indoiesc.

9. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    nu e nici o diferenta intre clonele mai noi si original. le am pe ambele si fac acelasi lucru.

10. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    iulianburleasca Ai MMI? Fiind din 2009 probabil e 2G, nu? Vezi daca ai servotronic sa stii ce poti activa.

Nu inteleg cum te-ai gandit sa pui consola dar fara s-o activezi, doar asa sa fie frumos in bord :huh:?

Iti recomand in prima faza sa activezi in MMI optiunea de drive select individual, ai pasii descrisi aici, inclusiv pentru montarea consolei.
    Intai vei vedea diferentele intre comfort si dynamic si daca-ti place si vrei sa jonglezi rapid intre moduri, atunci pui si consola.

11. Iceman80 2nd Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    Audi A4 B8 2,0 Tdi , 2008
    Da , am acest cod.
    Exista anumite tremuratii in volan , cand virez pe loc la viteze ft mici mici ....asa se manifesta servotronicul ??

Multam.

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ce legatura are intrebarea ta cu acest topic ? Depinde ce iintelegi prin tremuraturi. Vino la intalnire vineri sa vedem cum se manifesta comparand masina ta cu altele care au servotronic.
    S-au constatat anumite hibe/probleme la anumite brate ale directie. Exista topic special in aceasta arie despre vibratiile volanului. Mai sunt colegi care au remediat aceasta problema prin inlocuirea bratelor directiei. Citeste topicul despre care vorbesc.

13. Andrei_m

Andrei_m 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B8/ 2011/ 2.0 TDI/ 120 CP
    Salutare,
    Ma puteti sfatui si pe mine de unde as putea achizitiona plasticul de la schimbator, cel special pt butonul ADS? Masina e NON-MMI (comenzile audio sunt pe consola centrala). Am comandat butonul de pe ebay, dar acea masca de plastic nu o gasesc...

Multumesc

14. rotitza

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    O poti comanda de la reprezentanta sau orice magazin/service care aduce piese pe original.

15. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Andrei_m Cred ca ce-ti trebuie e in pozele de mai jos. Ai nevoie de codul 8K0864261B V10 daca nu ai keyless go si respectiv 8K0864261C V10 daca ai.
    Daca comanzi piesa asigura-te ca e codul corect, chiar daca eu sunt 99% sigur ca e ok.

16. blackABT 1st Gear Member

Locație:
    Londra
    Masina:
    A4, 1.8TFSI, 2008
    Salut! am un B8 benzina de ceva vreme si ieri un prieten a incercat sa imi instaleze ADS. Mi-a tras toate firele, am montat si butonul dar la sfarsit i-a dat acea eroare ca nu gaseste butonul. Am sesizat ca in VAG nu am niste optiuni cum ar fi: la byte 8 nu am 0,1,2,3,4 ci am numai 3 - magnetic suspension; iar la byte 17 nu am acel bit 7 care trebuie activat. Credeti ca modulul este de vina? de exemplu el are B8 S-line si are codul la modul 8K0 907 063 C iar eu nu am acel "C" de la sfarsit. Daca e modulul de vina, as putea sa il schimb cu unul cu acelasi cod ca la S-line? Mentionez ca nici eu nici el nu avem MMI. Multumesc!

Ultima editare: 27 Aug 2013
  17. Andrei_m

Andrei_m 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B8/ 2011/ 2.0 TDI/ 120 CP
    @ rotitza & K U L - multumesc mult.
    revin cu detaliile de montaj + poze, cand reusesc retrofitul. Momentan astept butonul (inca...)

18. charliez123 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti , Prahova
    Masina:
    Audi A4 B8, 2.0 TDI, 2010 CAGA & A4 B6 1.9 TDI BKE
    @Andrei_m

Astept si eu detalii cand o sa termini , nici eu nu am MMI am doar Audi Concert .
    Bafta .

19. iulianburleasca

iulianburleasca 2nd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    A4 Avant, 2.0 TDI, 2009
    Activare ADS

Salutare,

Am reusit sa imi activez in MMI functia ADS, a fost mai greu putin cu meniul ascuns deoarece nu seamana nu niciun tutorial.
    Vreau sa ii intreb si eu pe cei care stiu de ce daca schimb din interfata MMI setarea pe dynamic sau confort pedala de acceleratie se comporta la fel.
    Adica acum se comporta mai "brutal" indiferent daca sunt pe Auto / Dynamic / Confort.

Canalele 63,64,65,66 le-am lasat pe 2 (auto) asa cum erau default.

Nu am activat decat bitul pentru Engine deoarece nu am servotronic si nici celalalte.

Astept un raspuns.

O sa incerc sa refac setarile sa vad daca asa cum era inainte se schimba ceva.

20. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    Canalele alea 4 trebuie sa le pui pe 4 (individual)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta