1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi Drive Select la A4 B8 - Instalare buton si/sau activare buton ADS

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de george, 10 Iul 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    da, suspensia sport este unul din motivele care or sa ma determine intr-un tarziu sa vand masina, dar nu stiu cu cat mai inalta este cea adaptiva 1BL , fata de cea sport 1BE. asta ar fi important de aflat.

2. mircea-teodor

mircea-teodor Silver Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    A6, 2.0TDI, CAHA, 200CP , 2011 , 4FB , SLine int.
    Ce naiba chiar asa de rea-dura este suspensia??
    Am cerut la prietenul meu preturi pt amortizoare si arcuri adaptive.I-am dat un vin de la o masina cu ADS din fabrica.

3. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    nu, nu confortul este problema ei principala (este chiar uimitor de ok la rigiditatea ei), ci garda la sol prea joasa pentru gropile/drumurile noastre, rampele de intrare in parcari si zapezile/sleaurile care se formeaza iarna. necesita multa atentie si asta nu prea se pupa cu ideea de confort/relax.

suspensia adaptiva pe confort se ridica cumva?

multumesc.

4. mircea-teodor

mircea-teodor Silver Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    A6, 2.0TDI, CAHA, 200CP , 2011 , 4FB , SLine int.
    Deci am dat VIN-ul : WAUZZZ8K7AN043193. Este al B8-ului de pe autovit din Cluj de care s-a mai discutat.
    AMORTIZOR 1813
    ARC 386

Nu poate sa-mi dea codurile ca cica numai cand comanda se vad.?!?!?!
    Cred ca pentru mai multe detalii privind codurile si alte preturi ne pot da colegii de la vanzari piese , Tucudean?

5. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Scrieti in topicul ETKA seria de sasiu (cea de mai sus) si poate un coleg o sa aiba rabdarea sa va caute codurile care le doriti sau ce vreti sa aflati asta bineinteles specificand pentru ca anume vreti codurile (adica pentru ce repere).

O zi buna

6. maximus_07

maximus_07 2nd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    A4B8,2.0TFSI,132kw,2009.
    Salut ,
    A4 B8 pe care-l am poseda ADS din fabrica cu 1BL - amortizoare reglabile si nu adaptive , 2H1 - 3 moduri disponibile: comfort,auto si dinamic + un mod individual , 1N3 - servotronic. Garda la sol este fixa si este cu 20 mm. mai mica decat la una standard. Preturile din 2009 : 1BL = 1060 E , 2H1 = 289 E si 1N3 = 208 E toate fara TVA. ADS-ul e super, face toti banii si nu regret deloc ca l-am inclus in dotarile masinii.:p

7. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Îmi poate spune vreun coleg dacă pot activa ADS-ul si pe A5 3.0 TDI 2008 ??

Ultima editare: 29 Ian 2013
  8. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Marius eu cred ca se poate activa si pe A5. E posibil ca pasii de urmat sa fie putin diferiti in schimb atata timp cat ADSul se poate pune din fabrica eu cred ca merge facut retrofitul ;)

9. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    e la fel ca la A4 B8. merge cu siguranta.

10. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Din ce am înțeles , butonul nu este necesar ?! , habar nu am dacă am servotronic :P, si poate pot conecta cumva ADS-ul la calculatorul suspensiei mele ...sa mă folosesc de toate cele 3

11. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
  12. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Va multumesc frumos ;) in cazul asta nu am sa renunț la buton , si cine știe , poate pot lega si suspensia de ADS :) ...

13. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Daca ai suspensie reglabila ADS va regla duritatea amortizoarelor in functie de modul de conducere ales.

14. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Am suspensie reglabila pe duritate si înălțime bilstein PSS 10 ..cu modul electronic de reglare , am un buton montat in locul brichetei...si am 3 nivele ( comfort , normal si hard )...

15. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Cred ca cel mai simplu e sa ii contactezi pe cei de la Bilstein sa ii intrebi in legatura cu ADS-ul pentru ca sigur au mai intalnit problema si ti-ar putea da un raspuns mai repede ...

16. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    modulul electronic de control de la bilstein nu e replacement la cel OEM. compatibilitatea este minima... prin urmare nu vei putea controla suspensia prin intermediul ads-ului.

17. vetx 2nd Gear Member

Locație:
    oarta de jos
    Masina:
    a4 b8 avant 2.0 tdi
    imi puteti recomanda pe cineva profesionist care stie sa faca aceasta modificare la masina in zona maramures, cluj, salaj, satu mare?...ma refer la montarea butonului si realizarea setarilor pt ADS...ms

18. IonC 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi
    Salut,

Pana la urma, pentru MMI 2G, cand ajungem la hieroglifele respective, stie cineva cum se poate face?

Cum a spus si colegul Nelutzzu, pe audienthusiast este prezentata doar procedura pentru 3G, si nu putem adauga valori ca in cazul 3G.

19. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Pentru A4 B8 8K cu MMI 2G: Hidden Menü -> Diag Settings -> APK 0x01, 0x0B, 0x0C -> Car Menus Maske -> Charisma aktivieren

Daca nu stii ce faci nu te sfatuiesc sa umbli in meniul ascuns si/sau noteaza valorile initiale si modificarile pe care le-ai facut.

Ultima editare de un moderator: 13 Feb 2013
    ovi2088 apreciază asta.
  20. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Am reușit sa activez ADS-ul la A5 , dar din păcate volanul este destul de rigid fata de cum era , si nu se simte nici o diferența între comfort , auto si dinamic :(

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta