1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi Drive Select la A4 B8 - Instalare buton si/sau activare buton ADS

Discuție în 'Audi A4 B8 (2008 - 2015)' creată de george, 10 Iul 2012.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Allroad, 3.0 V6 biturbo 320 hp, 2015
    cred ca nu l-ai activat bine. cand dai pe confort, volanul trebuie sa devina la loc moale.

2. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    nu stiu ce sa zic , nu am sesizat nici o diferenta , doar ca volanul este mult mai greoi ca inainte .....doar la unele manevre de intoarcere parca il simt putin mai moale....

3. mircea-teodor

mircea-teodor Silver Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    A6, 2.0TDI, CAHA, 200CP , 2011 , 4FB , SLine int.
    Ar trebui sa pui aici modul de activare sa-l mai vada si ceilalti colegi.:)

4. strumfyspm Guest

O informație care încă nu am putut sa o obțin oficiala de la Audi Germania (o conversație telefonica, pe mail nu sa răspuns).

ADS-ul merge instalat pe orice model A4 B8 indiferent de MMI sau NON-MMI.
    Daca este codat bine și update-ul ECU e printre ultimile versiuni se va simți diferența. Altfel diferențele intre Dynamic și Auto/Confort nu se va putea observa, sau mult prea putin.

Pe motor diferența se simte doar intre Dynamic și Auto/Confort.

5. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Exact , la motor se simte diferența :)
    Dar volanul m-a dezamăgit , modul de activare este acel postat de colegul nostru mai sus....
    Pe mine m-a ajutat cineva care a urmat fiecare detaliu .....nush ce sa zic ..probabil ca voi pune setarile normale...

6. maximus_07

maximus_07 2nd Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    A4B8,2.0TFSI,132kw,2009.
    @MARRiUS24,
    Ca sa beneficiezi de toate binefacerile ADS-ului, trebuie sa ai obligatoriu servotronic si amortizoare reglabile.

7. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Am sa verific dacă am servotronic .

8. dr_dumi

dr_dumi Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B9 190 CP Quattro
    In Bucuresti, cine imi poate activa si mie functia? Contra cost evident.

9. noname00 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 3.0TDI 240CP
    e clar, nu ai activat bine. Mai multa lume a avut probleme pana a gasit codarile corecte pentru directie, cu tot felul de ciudatenii la rezolvarile partiale.

10. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Am urmat toți pasii , nu cred ca s-a gresit ceva....dar eu nu am servotronic pe masina si cred ca asta este motivul...

11. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    Salut,
    Am activat si eu ADS-ul pe audi-ul meu. Nu am servotronic si nici amortizoare reglabile, asa ca imi apare doar functia de "Engine". Sincer, am simtit o diferenta foarte mare intre modul auto/comfort si modul Dynamic. :)

Stie cineva sa imi spuna daca se poate face resolftare pe doua mape diferite ? (adica, atunci cand sunt pe audo/comfort sa am softul original si pe modul dynamic sa am reaoftarea pentru 170cp?). Stiu ca acest lucru era posibil pe opel astra daca aveai butonul sport. Iti activa a doua mapa cand apasai butonul.

Multumesc.

12. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    e imposibil asa ceva !

13. strumfyspm Guest

Resoftarea pe 2 mape la modelul asta de Audi este imposibila, am cautat de mult sa o fac dar dezamăgit...

14. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    asta am intrebat si eu in primul post
    dar nu stie nimeni nici macar exact ce se intampla cand il apesi in varianta stock, daramite daca se pot presonaliza aceste setari :)

dar ma bucur de +1 parere ca si la motorizarea de 143 de cai, inca un user simte o diferenta "foarte mare" la motor.

Ultima editare: 17 Feb 2013
  15. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Nu se poate face din dotarile masinii dar sunt alte variante de luat in calcul ;)
    A se citi REVO SPS :)

16. strumfyspm Guest

Alte variante cum ar fi????

Din câte știu eu, prin tot topicul de ADS, exista descrisa funcția. Mai exact, poziția clapetei de accelerație și cursa pedalei de accelerație.

17. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Soft tuning odata facut pe ecu vor fi aceeasi cp pe oricare din setarle ADS-ului dar intredevar diferenta intre dinamic si confort e mai mare decat la softul stock ;)

Deci nu se poate face soft doar pe dinamic...pentru asta poti achzitiona un power box cu buton de activare/dezactivare.

18. vmmoto 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI 177 CP, 2013
    Trebuie sa recunosc ca am fost sceptic de ce ar putea face acest ADS. Am montat saptamana asta la un baiat care a facut asta pentru prima data, si aseara cand am luat masina am bagat-o in teste. Masina mea nu are suspensie adaptiva si servotronic, si nici MMG 2G sau 3G, doar MMI Basic Plus. Deci, impresia e urmatoarea: masina urca instant in 4500 ture, fara sa fortez rupe aderenta in treapta a II-a. Nu iti vine sa crezi ce poate face un singur buton. Ca manopera, pentru cei interesati, este in jur de 250 - 300 ron.

19. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    Bun, deci daca am activat in MMI ADS individual, atunci mai are rost sa pun butonul? Sau va fi doar de aspect?

20. GunX

GunX Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Cel mai bun raspuns pe care l-am primit la "credeti ca afecteaza motorul mersul mai mereu in dinamic?" a fost "la fel de mult cum il strica talpa mai grea sau blana mai mereu" :)

deci depinde cat de mult considera fiecare ca un motor un pic mai "fortat" are de suferit sau nu, in timp. eu personal imi place sa-l dau in dinamic numai cand am nevoie, in rest il am in confort.
    fara un buton e cam greu sa faci asta intrand mereu in meniu, deci probabil il vei lasa pe perioade mai lungi intr-un anumit mod... fie in confort si nu te poti bucura de el instant cand vrei, fie in dinamic desi mergi mai linistit. acuma daca asta va afecta fiabilitatea in timp nu se stie, e vorba mai mult de confort psihic, in afara factorului estetic, dupa parerea mea.

deci e alegerea fiecaruia.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta