1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi S3 1.8T RBN

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de rabanne, 26 Iul 2008.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Veveritzubrowneyes

Veveritzubrowneyes 1st Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    A4 B7 Avant 1,9 Tdi, BRB, 116 ps, 6S. 2008
    Tocmai am urmarit emisiunea ce pot sa mai zic,am ramas si eu k Roxana cand a aflat in cat timp bate suta.Felicitari pentru ce ai realizat succes in continuare

2. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Felicitari Rabanne pentru performantele masinii!!!
    Ma intereseaza cateva detalii despre intercoolerul racit cu apa.Ce apa foloseste pentru a raci aerul?Care este temperatura la care raceste aerul in mod normal(fara gheata in vas).

3. stanesc

stanesc 1st Gear Member

Locație:
    Giurgiu
    Masina:
    audi a3 1997 1.8 20v
    RBN ,scuze ca ma bag cu japca dar am si eu o rugaminte la tine .
    Am un audi A3 din 1.8 20v 125hp
    pana acum i am scos catalizatorul,toba mediana, si i-am inlocuit finala cu una sport (japan style).
    Vreau sa ii iau si o admisie de carbon http://tobe-sport.ro/kitadmisie.hml pentru ca de ceva mai performant nu am bani.(se merita sa iau asa ceva ?).
    Choar daca iau admisa aia sau nu ,vreau sa fac o softare la tine (daca se merita sa iau admisia softu il fac dupa sau pot sa fac softu inainte si sa iau linistit kitu d admisie dupa ?)

Si o ultima intrebare care sper sa nu te deranjeze
    dc la alti tunneri creste de la 125 la 138 hp si de la 170 nm la 200 ?
    iar la tine la 136 cu 185?

cei care dau valorile alea le doau doar pt mareting ?
    io cred k nu se poate ajunge la cuplul ala doar din soft .

LUMINEAZA-MA SI PE MINE TE ROG !

AAA inca un lucru .....pt k sunt membru pe club audi primesc vreo reducere ? :)))))
    sper sa nu te supere in vre un fel mesajum meu !
    Multumesc anticipat

Scuze ca revin dar am uitat sa mentionez cateva aspecte pe care le consider importante.
    1. Iam facut immo off la masina . este problema asta la resoftare ?
    2. in pretu chipului se poate urca limitarea la 7000 de ture ?

Ultima editare de un moderator: 30 Aug 2011
  4. crisman_is 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    Audi S3, AMK, 2001
    Vad ca postul e destul de vechi.
    Mai ai aceasta masina? In ce stadiu a ajuns?
    Ce ulei pentru motor folosesti la o astfel de masina?

5. rabanne Junior Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530d
    Sigur ca o mai am, in acest moment stroker de 2.1 litri, GT3076R, intercooler aer/aer. Folosesc ulei cu specificatia de fabrica, Mobil New Life 0W40.

6. abpostelnicu 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 2.0 TDi
    Un dyno ai cu aceasta masina?

7. rabanne Junior Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530d
    Pentru?

8. abpostelnicu 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 2.0 TDi
    Un dyno care sa sustina cei 500hp ai masinii.

9. rabanne Junior Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530d
    Sigur ca da, fisele dyno,filmele si masinile noastre pot fi analizate,discutate si dezbatute cu toti clientii nostri de fiecare data cand ne viziteaza, nu sunt informatii publice supuse polemicilor, sunt informatii de promovare care au ca target strict clientela noastra efectiva. Incercam sa evitam pe cat posibil discutiile inutile atat pro cat si contra de pe forumuri. Multumesc pentru intelegere.

10. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Felicitări pentru proiect,intradevar foarte multa munca si efort financiar , si e de admirat treaba asta...
    Dar am si o întrebare mai acida : Mașina ai facut-o pentru poze si prezentare? Pentru o brosura vasta ?
    Când o putem vedea life la o etapa sau la KOE ? Presupun ca e o plictiseala foarte mare sa mergi cu un GT35 doar pe străzile bucureștiului
    La ce modificări ai pe ea...trebuie sa fi mult sub 12 sec....dar cel mai bine e sa spargi misterul.
    Chears.

11. rabanne Junior Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530d
    Masina in momentul de fata ruleaza cu GT3076R si stroker de 2.1. Nu este deloc plictisitor sa o folosesc zi de zi ba din contra, si dupa cum era si un banc, pe banii mei ma distrez doar eu. Cred ca fiecare este abilitat sa-si dea cu parerea atunci cand discuta pe propriul buzunar. Nu am fost niciodata un pasionat de drag, nu am participat niciodata la astfel de evenimente, noi nu suntem pasionati suntem profesionisti, din activitatea asta facem bani.

Ideea principala la inceputul acestui proiect a fost implicarea in activitatea de drag, insa ne-am pierdut foarte repede interesul deoarece nu mai lucram astfel de masini mai complicate care mananca f mult timp, orientandu-ne toata activitatea catre masini de strada care sunt mult mai eficiente ca profit/ora de munca si mult mai usor de dezvoltat. Data fiind aceasta decizie de a nu ne mai implica in astfel de activitati, ne-am gasit in postura de a nu mai avea de ce sa promovam o astfel de masina, a trebuit transformata din proiectul hard-core care a fost la inceput, intr-o stradala veritabila utilizata in marea parte a timpului pentru drive-teste alaturi de clientii carora noi consideram ca trebuie sa le aratam si latura noastra profesionala din acest punct de vedere.

Si BMW-ul M3 si S3-ul sunt doua masini perfect tangibile la sediul nostru si pe strada cand ma deplasez insa nu au si nu vor avea niciodata astfel de implicari competitionale pentru ca nu avem nimic de demonstrat, acea categorie de clienti nu ne intereseaza.

12. MARRIUS24 Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi
    Nu am încercat sa intep pe nimeni, sper ca ți-ai dat seama
    Dar din prezentarea ei puteam sa jur ca o faci pentru drag
    Dar nu ai fost curios niciodată de timpul care îl scoate mașina pe 401 sau un 0-200

13. rabanne Junior Member

Locație:
    București
    Masina:
    BMW 530d
    Ba da, am fost foarte curios, dar la fiecare incercare de demaraj cu start de pe loc, m-am ales cu o avarie la transmisie. Turbina cu care am rulat nu era GT35R, era chiar HTA3586R, o turbina sensibil mai mare si mai capabila, turbina ce avea nevoie de o lansare din ture f mari. Mai mult decat atat, rezolvarea problemelor pe parte de transmisie la un astfel de proiect presupunea instalarea unei cutii de viteze de tip dog bone lucru cu care nu am fost sub nici o forma de acord. Eram deja mult prea departe de planul initial iar eu imi conduc masinile zi de zi si imi place sa le pot utiliza in orice anotimp si sa-mi ofere tot confortul posibil, dupa cum am spus, nu sunt un pasionat, sunt un profesionist. Odata picata aceasta varianta nu mai avea nici un rost continuarea unui astfel de proiect.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta