1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi - Simple Styling III

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de CMG, 24 Iul 2014.

1. CMG

CMG Silver Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi RS6 Performance SEDAN
    Working hard :)

Sunt foarte multe de facut :)

[​IMG][​IMG]

Sent from my iPhone using Tapatalk

stefan550, Claudiu Ziros, Iasmin90 și alți 13 apreciază asta.
  2. cogdao

cogdao Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B8.5 2.0 TFSI QUATTRO TIPTRONIC
    Nu ai terminat cu transplantul inca?

3. CMG

CMG Silver Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Raspunsul e evident... dar ca explicatie e pe principiul zicalei: socoteala de acasa nu e tot aia cu cea din targ :))

Tragem tare sa finalizam!

Mitiy, Andu333, cogdao și încă o persoană apreciază asta.
  4. mik15

mik15 Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    VW Touareg 3.0TDi
    Cam stramta camasa pentru motorul asta. :) E totul facut la limita cat de abia sa-ti intre un V8. Acum cativa ani am avut ocazia sa vorbesc cu un domn de la Audi, la vremea aceea manager al Audi Middle East, care facuse parte din echipa proiectului RS6 C5. Mi-a povestit cateva picanterii, una fiind faptul ca initial caroseria nu fusese proiectata sa suporte un V8 TT(nimic suprinzator) cu atatea radiatoare fapt pentru care in primele teste a zis ca li se cojea vopseaua de pe aripi din cauza caldurii imense emanate de turbine iar bara fata a trebuit redesenata si tot botul alungit fata de un A6 normal pentru a putea baga toate radiatoarele sub. Si da, era totul extrem de strans acolo, la fel si la motor, un cosmar al oricarui posesor sa-ti cada ceva gen compresor AC sau pompa servo, la alte masini banal de schimbat, aici insa un calvar fara sa dai motorul jos cum ar fi facut Audi. Ajungand la ziua de azi, si tinand cont ca C6 RS6 a avut un V10 inghesuit acolo, as fi crezut ca la C7 au facut lucrurile ceva mai simple, dar vad ca e totul la fel de complicat si cramped up. Eu m-am bucurat cand vazut ca au pus turbinele in V-ul dintre bancuri crezand ca poti fi schimbate usor, dar am inteles ca la fel trebuie dat motorul jos pentru a le schimba.

Bafta in continuare si tu poti sta linistit ca e motorul nou, riscul sa curga pe la vreo garnitura e foarte redus :)

Claudiu Ziros, Mitiy și Stefan apreciază asta.
  5. CMG

CMG Silver Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Totul e foarte "stramt" intr-adevar. Iar partea de furtune, furtunase, fire, prinderi, etc - de multe ori si cu schema in fata intr-o mana si motorul pe pozitie nu-ti dai seama cum vin ca au niste forme de-a dreptul fantastice cu multe coturi, prinderi diverse, fel de fel de imbinari, valve cu mai multe cai, etc.

La partea de turbo trebuie dat jos motorul pentru ca e imposibil sa desfaci downpipe-urile cu motorul pe masina.

Initial am montat downpipe-uri de la Miltek ( cele de track cu Cerakote semi-gloss polish) dar mi s-a parut foarte rea forma pentru ca impingea in protectia de tabla din spatele turbinelor si nici nu pareau 100% de acolo - desi fortat se strangeau ok). Am renuntat la ele din mai multe motive dar principalul poate a fost faptul ca stateau in "tensiune" in locul foarte mic din spate. Am revenit la downpipe-urile OEM de performance - sper sa fie suficiente pentru cat am eu nevoie).

bobalex18, stefan550, MariusSCM și alți 11 apreciază asta.
  6. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    wow. Uzina ...
    Cata rabdare poti sa ai ? :)

Spor in continuare

7. CMG

CMG Silver Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Rabdarea e cheia. Step by step. Radiatorul de AC e provizoriu ( il astept pe cel nou) :)

stefan550, eKKoMan82, alexclipea și alți 10 apreciază asta.
  8. george_gopo

george_gopo Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 2.0 TDI (BLB) - 140 CP, 2006
    Ciocanul ala e factorul principal de a ai facut sa incape monstrul pe masina? glumesc. Cam pe cand il vedem din nou prin Iasi? Spor si rabdare in continuare.

9. Chriss_Deejay

Chriss_Deejay Silver Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi Q5, FY, 55-TFSIe, DLGA
    Thor`s hammer ! :-))
    Hai ca se contureaza frumos de tot ... :-)
    Spor la treaba !

Claudiu Ziros apreciază asta.
  10. CMG

CMG Silver Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Macar daca era gata A6-le... strangeam niste fani [emoji28]

Alex TJO, stefan550, Dobritan sorin și alți 3 apreciază asta.
  11. cogdao

cogdao Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Se dau gogosi gratis? :)

12. CMG

CMG Silver Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Desi e 1 aprilie se desfasoara actiune la nivel national astazi si maine pentru combaterea vitezei excesive si a consumului de alcool la volan. Merita un like pentru momentul ales :))

D@ny și cogdao apreciază asta.
  13. suciuadrian71 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    a6 c7
    Salut ,nu vreau sa par romanul ala critic invidios si asa mai departe dar nu reusesc sa ma abtin sa nu fac o mica observatie!
    Sincer mie mi/e mila de masina in felul cum arata , in momentul de fata nimic nu mai e la locul lui ,asta ma refer in cazul unor interventi majore pe viitor,mecanicii or sa se uite la ea ca la tablou!!!nu se mai intelege nimica!
    Am inteles cu totii ca nu ai ce face cu banii dar sincer eu nu ii vad rostul acestor mari interventii!! Nu mai bine iti luai de la bun inceput un RS6 ?pentru ca nici asa nu ai cum sa il copiezi oricat ai incerca,chiar daca e Breack arata mult mai bine parerea mea!!
    Ai cumparat masina in anul 2014 acum suntem in 2017 ,vreau sa zic ca , tinand/o in service 3 ani ca sa tot mai adaugi cateva lucruri pe ea si sa nu te poti bucura de masina mie mi se pare ca o lovitura sub centura! ma intreb oare cati km ai facut cu ea?
    La sfarsitul anului va aparea noul model si sigur sau probabil ai sa il achizitionezi si ala pentru ca din informatiile care circula pe web va fi foarte complex si inteligent noul model!
    Parerea mea nu cred ca avea rost toate modificaruile acestea,era frumoasa deja de la inceput !in felul acesta nu ai sa fi multumit toata viata!Rog pe toata lumea sa nu arunce cu pietre!multumesc

Omar apreciază asta.
  14. cogdao

cogdao Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Eu spun doar atat: daca nu esti pasionat, daca nu ai "microbul" in sange, nu ai cum sa intelegi.
    PS: asta nu a fost piatra.

D@ny, andyzaharia, Banicaa și alți 2 apreciază asta.
  15. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Costi a fost și el cândva ceva de genul

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

dreiutz, stefan550, Claudiu Ziros și alți 5 apreciază asta.
  16. Baroon

Baroon 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    a6, 2.0 tdi , 2011
    Se pare ca cineva a ajuns la menopauza-auto

pop.radu și Claudiu Ziros apreciază asta.
  17. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    a6 avant quattro,2.5tdi AKN 2001/ a6 avant quattro, 3.0tdi BMK 2006
    Nu ai inteles nimic din ce face,si nu il intereseaza rs6.

Ca sa intelegi umpic ceva ca se vede ca pasiunea si microbul sa ai ceva al tau diferit si doar al tau nu te-a lovit.

Omul a vrut un a6 c7 berlina puternic si CUSTOM.
    Adica pe principiul IA SA VAD CE NU S-A MAI FACUT SAU ZIC ASTIA CA NU SE POATE FACE.

Mecanici care sa se uite si sa nu inteleaga ce este cu mașina nu cred ca o sa fie problema pentru ca asa cum a avut resursele umane care sa faca ce nici fabrica nu a visat, are pe stock si mecanic care sa umble la mașină.

Km nu au relevanta cati fac masina atâta timp cât aia ,,puțini" sunt cu zambetul pe buze.

Iti spun din propria experientă ca am desfacut interiorul de 4 ori intr-un an plus odata toata pana la ultimul surbel,am schimbat o multitudine de parti ale masini cum ar fi interiorul tot,nu mai am acum decat plafonul si mocheta originala a masinii.Si ce am facut eu cred ca nu e nici 10% din gradul de complexitate,nebunie,bani........ pe langa CMG.
    Si am primit si eu replica asta AI DAT BANI CAT PE UN MODEL MAI NOU,CA NU MERITĂ SI CA DACA MAI FACE SI MASINA KM.

scooby88, gabytza1112, iVladBogdan și alți 5 apreciază asta.
  18. suciuadrian71 1st Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    a6 c7
    ^^^IA SA VAD CE NU S-A MAI FACUT SAU ZIC ASTIA CA NU SE POATE FACE.^^^
    Adica intr-un fel ma faci sa inteleg ca si-a luat masina ca sa puna inginerii la incercare??
    Daca dispui inca de un a7 sau un a8 hai ca nu as zice nimica!
    Eu nu vreau sa il judec dar chiar vi se pare normal sa ti o masina noua in service 3 ani de zile ? spuneti-mi cati dintre voi a-ti putea rezista atata timp,lasand la o parte microbii ca nu e acelasi lucru!!si inca nu e gata.....
    Nu cred ca suntem in Germania ,Anglia sau America!!

Omar apreciază asta.
  19. clauuualc

clauuualc Silver Member

Locație:
    Graz-AT/ Deva-RO
    Masina:
    A6 4G 3.0 BiTDI 2013, Allroad 4G 3.0 BiTDI 2013, TT 8S 2.0TFSI Quattro 2015.
    Suntem destui pe aici cu masinile non stop in lucrari.
    Intradevar...nici un proiect nu este atat de extrem ca a lui Costi.

Insa cu mana pe inima spun ca daca as avea acelasi buget si timp.... as face exact la fel ca el!.
    Si la final masina va fi unica! Pentru multi oameni asta inseamna ceva.

Intre timp eu sunt curios ce mai urmeaza.

alexclipea, Chriss_Deejay, Cata_ADC și alți 2 apreciază asta.
  20. gabitza121

gabitza121 Audi Expert

Locație:
    Brașov / Benidorm
    Masina:
    a6 avant quattro,2.5tdi AKN 2001/ a6 avant quattro, 3.0tdi BMK 2006
    Observ ca nu ai acordat atentie ca omul are un parc auto personal si culmea nu rezista mult si nu ramane nici una fara modificări.Cu excepția masinii soției careia nu cred ca reuseste sa ii ia cheile.
    Daca ai fi studiat doar sectiunea prezentarea mea sau doar userul si ai fi vazut prezentarile lui ai fi avut habar despre ce sa vorbești.

De ce trebuie sa fim in Germania Anglia sau America cand el a facut un proiect 100% unicat de se cruceasc toți cu a avut idea sa adapteze aripile spate si nebuniile care le-a mai facut.
    Si daca ai fi atent si pe forumuri externe ai vedea ca masina e prezentata si toti si-au scos palaria:hi:.

A pus si ROMANIA PE HARTA LUMII CU PROIECTE DE VIS nu sa ne uitam sa furam idei la altii se uita NEMȚII,ENGLEZII SI AMERICANII PE CARE II LAUZI LA UN ROMÂN NEBUN(nebun in varianta frumoasa)

Si ca sa observi calitatea si modestia omului nici macar nu iti da un raspuns demn de balivernele care le-ai zis.

Dar natia noastra asa este de critic.

alexclipea, Chriss_Deejay, jony și alți 7 apreciază asta.

Distribuie pagina asta