Oare sunt singurul care e de parere ca pana la Anul Noul o vedem iar cu motorul dat jos pentru schimbarea turbinelor?
@ limit - eram cu IS-32-DMM - masina de familie - mergeam catre Sibiu pentru sarbatorile de Paste. A6-le are IS-33-DMM. @all - Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi tutoror membrilor! Sent from my iPhone using Tapatalk
Frumos..totul..ce ai facut.,nu cred ca mai e loc de cuvinte. Ce ruta ai luat spre Sb? Va trebuii sa vin la.IS sap viitoare..
@Lucian189 - multumesc. Eu am venit pe traseul Iasi-Bacau-Onesti-Brasov-Sibiu. Drumurile sunt de calitate buna cu mici exceptii. Traficul decent spre aglomerat probabil si din cauza sarbatorilor. Sent from my iPhone using Tapatalk
Stiu ca ai pe A6 33, nu am reținut exact cifra ca mi-am săltat rapid privirea. Se circula puțin și în coloană, cel puțin în zona unde ne-am intersectat. Sărbători fericite.
@Alex Costea - ) esti interesat sa ii faci o oferta ? @COSTI - sarbatori fericite. Te asteptam cu un verdict cand o pui in miscare. Spor
Asemenea intrebari nu se pun sunt subiecte TABU este ca si cum ai intreba o femeie ce varsta are. Si raspunsul este precum la manele FARA NUMAR FARA NUMAR FARA NUMAR.........
La o masina poti spune mult si cu zambetul pe fata ca na .... stii ca ai bagat banii in ceva frumos. Dar daca o intrebi pe o tipa ce varsta are.... treaba se poate finaliza urat nu frumos cum ar fi in mod normal )))))))
Paparazzi ... Stateam linistit, asteptand in masina .. si, deodata, incepe detectorul de radar sa "tipe". Din instinct, incep sa caut "radarul" ...
@ Alex Costea - suma investita in masina a crescut semnificativ. Nu tin o lista exacta pentru ca proiectul si-a depasit bugetul semnificativ ( am in schimb toate facturile). Ce stiu sigur este ca investitia e competitiva cu pretul unui entry everyday supercar - ceea ce si sper ca va fi masina cand e gata Sau in alta ordine de idei am depasit semnificativ media investitiilor pe care un pasionat o face in masina personala @Chriss_Deejay - multumesc pentru fotografie. E printre putinele care le am cu masina in cauza! Intr-adevar, radarele masinii sunt tare enervante pentru orice posesor de detector de radar Sent from my iPhone using Tapatalk
Si eu care credeam ca e o gluma faza cu detectorul de radar )))) nu stiam ca radarele masinilor declanseala alarma detectorului :O
O ba da. Cele mai enervante sunt Mazda care au pachete de side assist/ lane assist/ etc la majoritatea modelelor @CMG asteptam si o prezentare a masinii de familie
Tinand cont de cele de ieri... so true [emoji16][emoji28] Scuze Chriss daca e deplasata glumita - mi s-a parut simpatic cand am vazut notificarea [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
Clar. Subscriu la @Stefan. Un mic topic trebuie facut si la masina de familie care se pare ca tot ceva deosebit este indiferent de timp (zi sau noapte)
@CMG : I am following you ! ) Si, cum au spus colegii, poate ai timp sa prezinti si masina de familie. Este A sau S ? Judecand dupa evacuare, as inclina spre un S ... Toate bune!
@CMG - eu sunt curios sa vad parerea ta dupa ce masina va fi gata, nu stiu ce ai tu in gand atunci cand te referi la everyday supercar, dar dupa parerea mea nu merg compromisurile astea in domeniul auto, si 3.0T dopat cum il aveai se incadra binisor in categorie. Astea nu sunt masini de curse ci cruisere foarte rapide, iar pe trasee virajate nu sunt fun decat la iesirea din curbe, la intrare jumulesti gumele grav doar si te lupti cu ea sa o ia pe trasa pe care vrei tu, atuul lor e tot linia dreapta si acceleratia ridicola, e si asta un fel de fun, dar nu neaparat cel mai de dorit . Cu suspensia pe aer vei avea de furca, tot DRC e mai bun daca vrei o dinamica mai buna. Si da, hai sa vedem si S8-ul