Sa tot mergi la birou cu asa bijuterie... Mai ai ceva de facut la ea sau proiectul este finalizat? Sent from my iPhone using Tapatalk
@cogdao - Mai sunt cateva lucruri importante: - stage 2 la motor, - rezolvat cu bcm/parktronic - ca sunt ceva probleme de "intelegere" intre calculatoarele de facelift si cele ramase de mai inainte, - finalizat farurile ( matrixul adaptiv). Separat mai sunt unele lucruri pe care sper sa le pot face: - finalizat interiorul de "show" - in lucru oarecum. - pregatit portbagajul si upgradat partial Bang&Olufsen - MiB 2 - volanul de R8 - altele Deocamdata stage 2-ul e prioritar - ma pregatesc de deplasare in Uk sa-l rezolvam. Toate bune! Sent from my iPhone using Tapatalk
La ce tuner il faci si ce valori preconizezi ca va avea masina? Spor! Sent from my iPhone using Tapatalk
@cogdao - MRC Tuning. Nu preconizez nimic acum - sper sa fiu surprins doar ) Sent from my iPhone using Tapatalk
nici nu cred ca isi avea rostul o alta alegere decat MRC, dupa parerea mea sunt cei mai buni pe Audi si in mod deosebit pe gama RS. Bafta in continuare cu modificarile!
@cogdao cred ca ai vrut sa spui "așa trebuie sa arate un OZN", fiindcă asta este bijuteria lui Costi, noi putem spune ca avem doar niște masini.
@anarchy - am cateva idei Uite una mai jos - pe principiul Albei ca zapada [emoji28] Sent from my iPhone using Tapatalk
ajungi sa te saturi de orice jucarie, oricat ar fi de misto la inceput, asta e firea umana, mai ales cand ti le si poti permite . Dar cred ca e devreme inca, mai sunt chestii de facut pe la ea, ar fi frumoasa o sesiune de drag/track cu ea inainte de remap si dupa, sa vedem niste cifre reale si un feedback al comportamentului masinii din punctul tau de vedere.
Sunt prea multe cuvinte sa poti descrie o astfel de masina, dar nu sti de unde sa incepi. La exterior este perfecta, interiorul este impecabil si unic, motorul si franele sunt din alta "lume". Felicitări pentru reusita acestui proiect ! Suportul de la numar nu te-ai gandit sa il dai jos ? Ma mira faptul ca nici un alt coleg nu a facut aceasta observatie, in alte imprejurari, era o necesitate.