Da, totul functioneaza perfect. A trebuit schimbata camera de parbriz ( de lane assist) (85) si unitatea de procesare a imaginii (8e), alaturi de Can gateway (19) , central electrics (09) si unitatea de control a farurilor (55). Pentru stopuri ( sa functioneze oem, fara modulele de la K-electronics/Kufatec) s-a schimbat si bcm02 ( 46) (si s-au recodat cheile). Sent from my iPhone using Tapatalk
Mai am un set - e pe A8 acum ( sunt doar de 400mm, astea sunt de 420mm) Sent from my iPhone using Tapatalk
din pacate am ratat ieri sansa de-a vedea masina live, caravana a fost in SB si doar pe la 11 am aflat si deja pana la 12 cand am ajuns eu plecasera catre Transfagarasan. Ma bucur in schimb ca @mihaicristian a avut prilejul si deosebita placere sa o vada live la BV. Sper sa ajung si eu sa o vad candva live, poate faci un tur din asta prin tara sa o putem cu totii admira live
Nici eu nu am apucat sa va vad la Brașov Toată organizarea parca a fost under cover... Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Multe multe mașini.. dar pentru mine, DMM-ul este cel mai frumos posibil.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ieri am avut placerea sa-l intalnesc pe Costi si sa-i admir masina. Pozele nu spun mare lucru in comparatie cu realitatea palpabila. Grija pentru detalii si finisajele sunt intr-adevar de exceptie. Felicitari!
pun pariu ca se gasesc din aia care se uita si zic "dar ce e custom la masina asta ?" ) dar chiar asa ... ce e custom ? e un simplu RS6 sedan :P
dupa infatisare e aproape cea mai cuminte din gasca, chiar cea mai cuminte e probabil S8-ul, dar multi vad putini pricep, asta e si farmecul genului asta de masina. Urmatoarea e Rolls, dar ii zice cum ii zice si e cat o barja, deci e greu sa treaca inobservabila