Am văzut o discuție interesantă pe una dintre pozele lui zedsly după contul acestuia de instagram. Voi ce părere aveți? “Deștepți” la tot pasul. Amator:e un A6.. mare brânză.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Fara nicio urma de invidie la adresa Lambo-urilor si a celorlalte 3 masini, dar Audi-ul asta e cam singura masina Custom de acolo. O vopsea, un eleron si o pereche de jante + eventual o evacuare niciodata nu o sa se compare cu munca titanica care a fost depusa la transformarea acestui A6 intr-o masina unica. Bravo!
Ceva fantastic masina asta, am tot urmarit pozele / video-urile lu' ZED, dupa cele 2 Lambo (poate si acel Aston Martin), a ta iese cel mai mult in evidenta, dupa parerea mea. Daca stiam de eveniment, marti dimineata plecam si eu spre Brasov sa va vad masinile in Centrul Vechi si dupa spre casa iar ) De curiozitate, cum ati facut Sibiu - Transfagarasan - Brasov fara sa faceti dus intors TFG-ul?
Ti s-au facut poze turul asta pentru vreo cateva albume Intrebare-intrebatoare stickerele alea se vor da jos fara a lasa urme ?!
Masina e din nou clean asa cum trebuie. Thanks to Bodgan ( @customwheels) + un finish frumos sa arate perfect! @AllinDanut - am urcat si am coborat TF pe aceeasi parte Sent from my iPhone using Tapatalk
Fun fact: Ii arat mamei, care nu se prea pricepe la masini, cateva poze din acest tur al vostru, se uita ea la poze, analizeaza si zice: Mie cel mai mult imi place Audi-ul rosu A ignorat total celelalate masini Ultimele poze sunt wallpaper material. Cum a zis si cineva pe pagina trecuta, parca tot evenimentul a fost undercover, chiar mi-ar fi placut sa vin sa vad masinile la Brasov
Pana la urma i s-a explicat amatorului ca nu e un simplu A6 cu niste simple badge-uri lipite.Bine i-a zis-o.
@CMG Foarte tare man, n-am mai intrat de ceva vreme si se pare c-am pierdut multe, FABULOS ce-ai facut, congrats!