Prima etapa finalizata. Am incercat pe cat posibil sa: - pastram forma originala si sa nu modificam masina mai mult decat este cazul. - sa mentinem o capacitate buna a portbagajului, - sa integram design-ul in linia masinii - sa imbunatatim performantele audio pe partea care "suferea" cel mai mult - kick si power - sa rezolvam problema placii de subwoofer in sensul acoperirii sale sa nu se mai vada direct tabla. ( rattle nu a avut la masina asta, dar am insonorizam preventiv si placa). De asemenea am reusit sa acoperim si cutia de la basul de fabrica - mai jos un before and after. - sa arate interesant cu banchetele coborate S-a schimbat partea de bass: - 1 x Sinfoni Andante - 2 x Gladen RS 12 FA subwoofers - 1 x Sinfoni Allegro - 1 x subwoofer original ( in alt spectru de frecvente) Partea de misbass usi fata: - 2 x Sinfoni Presto - 2 x Hertz ML 1800.3 Procesor sunet - Mosconi 4to6 pentru canalele pe care am umblat ( midbass fata si subwoofer). In rest toata procesarea audio si difuzoarele au ramas Bang&Olufsen. Am adaugat pentru protectia bateriei 2 x Audison Connection Competion ( condensatori 2x1 farad) Ramane de terminat portbagajul de imbracat in alcantara cu cusaturi specifice, finalizam partea din spatele banchetei si finalizat reglajele. Before: After: Sent from my iPhone using Tapatalk
wow... a iesit foarte original... e bine ca gasesti meseriasi care sa-ti ofere ceea ce cauti. sunt cam rari indiferent de cat le platesti.
Foarte frumoas a iesit lucrarea! Felicitări tuturor celor implicati in realizare. Lipseste cumva un "beculeț" cu LED pentru lampa din portbagaj?
Retrofitul asta e dificil dar merita incercat [emoji5][emoji5][emoji5] avem macar imagine si e interogabil [emoji854] Sent from my iPhone using Tapatalk
Fast forward... one year later ( aproximativ) 2018 a fost anul in care m-am bucurat de fiecare km cu masina si anul in care nu a ajuns in service decat pentru intretinere. Voi posta pas cu pas ce s-a mai intamplat in posturile urmatoare. Pana atunci las aici after-movie-ul de la Worthersee 2018, intalnire la care am participat cu colegi de pe club si care a fost minunata. Multumesc!
Welcome back Urmaresc toate video-urile de pe youtube si postarile de pe instagram, masina este superba, felicitari.
Respect pt ceea ce faci ... Faptul ca am urmarit aici pe forum acest proiect , este un privilegiu ! Multumim frumos !
@boditza - multumesc. Sunt mai multe lucruri, sper sa am timp sa le detaliez pe toate. Meanwhile un scurt rezumat al verii