Audi TT TFSI 2.0, 2007, 200cp.

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de anda, 17 Mar 2008.

1. anda

anda 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    audiTT TFSI 2.0, 2007, 200cp.
    salutare tuturor, special tt-istilor.
    posed de aprox un an, TT 2.0 luat de-afara, nou.
    senzatii minunate, impresiile...hmm...o sa le impartasesc pe parcurs. revin si cu poze.
    bine v-am gasit.

2. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    :sign_welcome:

La multi Km fara evenimente !!! Detii o super masina ..... :icon_thumright:
    Sa nu uiti de .... :sign_pics:

3. anda

anda 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:

merci cristi...de subject nou.

kestia cu supermasina...este, din pacate pentru drumurile patriei, cel putin partea de vest, jale. recunosc, sunt vitezomana, tocmai ieri m-am intors de la sighisoara, jaaale. drumul o porcarie cap coada. prefer s-o iau inspre budapesta ori de cite ori am ocazia.
    eu patesc urmatoarul lucru, am vrut sa-mi vand tt ul de fo 3 ori pina acuma din cauza drumurilor mizerabile si habar n-am cu ce as putea s-o inlocuiesc din toate celelate p.d.v. :)
    poate un magnetic ride rezolva problema...nush ce sa zic...

4. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    Bun venit printre noi!
    magnetic ride! asta a fost tare!! :)) de ce nu un Hover! ala sigur il fol peste tot :)

Anda, n-ai gasit pentru avatar un model de audi ca al tau? sau iti place vechea generatie?:)

5. anda

anda 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    loool adi, te distrezi huh? zau nu-i de ras pe seama ficatilor mei zdruncinati.
    am si hovere, da acolo n-am senzatie...oi fi eu de vina :gaehn:

6. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Bine ai venit

Pai inafara de tanc nu ai avea alta posibilitate. Nu rezista nici o masina in conditile noastre de trafic. Singura sansa e sa mergi incet si prudent.:p
    Bine ai venit pe forum:sign_welcome:
    Asteptam :sign_pics:

7. anda

anda 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    senchiu cata. prudent sa fie, da incet sa mergi tu, daaa?! :moa:
    ca antecedente n-am. decit ca i-am zdrobit motorul unui coleg. ca-l pusese la 10 cm in spatele hoverului meu, frumoos si centrat, de nu l-am detectat in nici o oglinda...si am insistat in marsalier :weight_lift2:.
    in 10 ani m-or oprit de doo ori. prima data ca n-aveam acte pe trabant (asta fiind prima mea masina) si a doua oara sa-mi dea tufe de 8 martie.
    cre' ca nu ma detecteaza la radar...zic io...ca trec zilnic pe linga el...citeodata il vad, citeoadat nu :)
    om vedea.

8. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Lasa ca poate o sa vina si pentru noi vremuri mai bune si o sa poti zburda in voie cu sooper-masinuta ta. ;)

PS
    Sa nu uiti de poze ... :sign_pics::sign_pics::sign_pics:
    :sign_ot:
    Si pe mine ma omoara drumurile pana la faculta, nici nu mai stiu pe unde sa vin in Timisoara, pe Recas sa pe Buzias .... :think:

9. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Eu te sfatuiam pe tine sa mergi incet. Eu ma descurc cu schimbatul bucsaraielor si la ce mai pica. Deocamdata cu jantele le mai las pe cele de iarna de tabla si nu am treaba zbor peste toti si toate:p
    Cristi nu cred ca ai mai vazut drum mai rau ca cel pe care il fac eu zilnic spre facultate. Si mai ales la capitolul asfaltat cu piciorul sau din caruta:(
    Cred ca o sa imi mai las rotile astea mult si bine;)

10. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    :sign_ot:
    Si eu am ramas tot pe 15", tocmai din cauza asta. :(

11. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Pai tot ai noroc. Eu nu pot decat ''16'' cel mai mic ca la RAR nu au omologare pt ''15''.
    Masina asta nu este facuta pt romania clar. Cred ca nici o masina nu e gandita pt drumurile noastre.
    Am tot vazut diverse teste ale masinilor prin diferite locatii ale pamantului gen polul nord ori deserturi ... Da sa vina in Romania nu se gandesc:)
    Aici au capat de drum o multime de masini

12. anda

anda 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    asta da dilema! chiar nasol. si cum faci? ca eu ieri am dat cu banul...a iesit buzias. parca-i mai oke. cu putin noroc si drum cit de cit liber, la viteza mai mare intri in rezonanta...nu mai simti valurile.

13. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    dar le simte masina :p ... bine ai venit pe forum, marfa rau masinuta ta, sper pana la pensie sa-mi iau si eu asa ceva :)

p.s. dupa cum vad eu, esti "pe meserie". Asa mai rar... o femeie care sa aiba habar de volan. O singura data am mai dat peste asa ceva, o adevarata soferita la un Golf 5... la cat sunt eu de dilău, dar aia m-a facut varza pe tronsonul Arad spre Deva... intra in niste depasiri de mi se facea parul maciuca... :D

Ultima editare: 18 Mar 2008
  14. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Da, asa e, aleg si eu sa merg tot pe Buzias. Nu e trafic chiar asa de mare si ai mai multe sanse sa eviti gropile.

Ultima editare: 18 Mar 2008
  15. Vlad04NOZ

Vlad04NOZ Gold Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi B3 1.8S & Audi A4 B5 Avant
    :sign_welcome: Bine ai venit in club..superba masina ai ales;)...apropo sa nu uiti de ...:sign_pics:...:);)

16. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    hai nu va mai vaitati , eu am 225*45*17" si presiune 2.4, si chiar nu simt nimic, merge de parca pluteste!

LOL glumeam normal :))

avand in vedere ca SUNT gropi, chiar daca as avea 15 sau 19 tot usor as trece peste, pana una alta nu-s doar ficatii afectati...asa ca depinde de cum vrei sa mergi si cum ai rabdare.
    ca sa pastrezi ceva in RO trebuie sa ai rabdare si nervi de otel. asta este Ro si degeaba ne vaitam daca nu spargem cate un geam la guvern knd trecem pe acolo...asta este!

si oricum pe Anda n-o cred ca are un TT! aaa poate sa puna niste poze..ca altfel.. asa mai avem posesori de S5 si R8 :) (te-am convins?)

17. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Chiar asa Anda, ne mai tii mult in tensiune ? Pune mana pe aparat si ... :photo:

18. anda

anda 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    ntza ntza ntza.....si io care credeam ca va fac din vorbe :). nu merge, huh?
    adevaru e ca nu cu aparatele e buba ci cu mizeria de pe masina. tot propun s-o dau jos, ca-i penibil. las c-o fac io boboc, pozez maine ceva...o bucata, asa de demo, sa gasesc ceva fara urrma de mizerie :)

19. Eugen

Eugen 2nd Gear Member

Locație:
    Chisinau
    Masina:
    A6 C6
    :blahblah1: :) Drumuri rele... Ha! Veniti la noi sa vedeti cum e :) Ca dupa bombardamente :) 95% din drumurile din Moldova sunt intr-o stare deplorabila. Vreti ficati si rinichi zdruncinati? Veniti la noi :) Vreti senzatii Paris-Dacar? O plimbare pe traseul Chisinau-Cahul :) Asa ca, lasati jalea :)

20. WBT

WBT 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2008 2.0Tdi 143CP ALB
    sunt cam deacord cu tine. nu stiu parca am ramas cu mentalitatea asta in bucuresti. pan ala urma s-a tot asfaltat. nu zice nimeni ca nu sunt gropi insa macar nu mai e piatra cubica (cel putin la mine-serban voda), si s-a tot asfaltat printr-o garamada de locuri si stradute care aveau piatra deaia de rau.asa ca mergeti un pic mai incet si o sa fiti mai multumiti ;)

Distribuie pagina asta