1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Audi TT TFSI 2.0, 2007, 200cp.

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de anda, 17 Mar 2008.

1. kellu

kellu Platinum Member

Locație:
    Mioveni
    Masina:
    Opel Corsa
    n-am luat-o in serios, nu vezi ca rad la urma? :);)

2. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Da stiu dar nu ma refer la tine. Trebuie sa imi pazesc esapamentele ca si asa sunt destul de groase si poate le infunda cineva:)
    Eu vad modelul nou de TT mai fioros decat cel de inainte.
    Pai asta tine de gustul fiecaruia ca nu sunt inginer la Audi sa zic carei clientele se adreseaza masina respectiva
    Si sa nu uit,comentul meu nu facea referire la cineva anume era doar o parere personala deoarece nimeni nu a zis inainte sa fac eu afirmatia pe thread ca doreste sa isi cumpere TT.
    Cristi cred ca ai fost putin cam dur cu mine.
    Dar stai linistit ca nu ma supar si stiu ca nu asta a fost intentia ta.
    Deci ramanem :friends:

3. anda

anda 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    audiTT TFSI 2.0, 2007, 200cp.
    hai ma ca nu cred ca se supara nimeni, e discutie libera. si mie mi se pare mai "patrat" modelul nou. cu vizibilitatea te obisnuiesti in 2 zile. stai destul de bine "centrat" in scaun si cu oglinzile potrivite bine...np.
    acuma recunosc ca mi le-am auzit si eu cum ca targetul este categoria "decolorata" cu fitze, daar sincer io am luat-o ca mi-o placut si mi se potriveste ca stil de condus si marime de masina. plecasem de la ideea de mini, insa nu mi-a placut interiorul deloc. si ma bucur ca-i mai mare decit modelu vechi. incape si poseta :).
    e de de gusturi si de nevoi....

4. DOOM

DOOM Moderator Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 35TDI MY2022 / Audi A1 1.6TDI MY2012
    Felicitari pentru masina.Binecuvanteaza-ne si cu cateva poze :)

5. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
  6. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Bun venit - acum iti zic si eu! Sa imi spui si mie parerile tale despre TT-ul tau, si cum ti se pare de-a lungul timpului.As vrea si eu sa iau asa ceva, si as fi vrut o opinie:)

7. adibose

adibose 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    2007 - A4 B7 Avant 1.9TDi
    nice car!
    A3-ul nu este atat de departe de TT...TT are o forma deosebita chiar printre primele de genul asta. si mie unul chiar pot declara ca IMI PLACE masina! :)

m-as da si eu cu una macar asa 10-20 km...2.0TFSi quattro normal!

8. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    :sign_ot:
    Nu am vrut sa fiu "dur", departe de mine intentia asta, insa trebuie sa evitam afirmatiile cu tenta provocatoare. :yes:
    Noi suntem baieti faini si nu ne-am suparat, dar uneori asa incep certurile si apoi sanctiunile. Mai bine sa le prevenim decat sa lasam sa se ajunga la ele. :meeting:

9. rs4nik

rs4nik 1st Gear Member

Locație:
    hd
    Masina:
    audi a4 cabrio 2,5tdi 163 cp
    salut

si eu am vrut sa pun jante pe 19 aici, dar m_am gandit cand vin in patrie cred ca le_as fi facut patrate.

10. Emeraldu

Emeraldu 2nd Gear Member

Locație:
    B
    Masina:
    Audi TT quattro 225 cp
    Eu am 18'' pe TT dar nu cred ca mai rezist pana-n vara si-mi pun 16'' pana nu-mi cad ficatii :) .

La TT pe 18 toli groapa = cu schimbare anvelopa sau in cel mai bun caz indreptat janta.
    As da la schimb oricand jantele mele (de audi A8) pe 18' pt unele de 16' (de TT)

Distribuie pagina asta