Deschid un nou topic pentru noua venita in familie, alias the bug. "The bug" este un TTS coupe, o masina agila, sportiva, gălăgioasă, dură, dar și foarte stabilă, cu haz la condus și foarte adictive; o masina pentru cei ce isi doresc sa isi anime viata la volan, dar sa se bucure și de intimitatea unui cockpit desenat in vechiul stil calasic Audi. Specificatii tehnice: - motorizare: 2.0 TFSI -EA113 - 272cp/350Nm - cutie viteze - automata - S-tronic - DQ250 - 6 trepte - tractiune - quattro (haldex) - suspensie - bilstein B12 (schimbata de fostul proprietar) - roti 19" specifice TTS - 9x19 et 52 Dotari: - faruri bi-xenon cu DRL led cu spălătoare - stopuri halogen, lumini număr led - senzori parcare spate - senzor ploaie, senzor lumini, averizare presiune in anvelope - cruise control - geamuri atermice fata, spate cu tenta inchisa ("privacy") - sistem de sonorizare BOSE - oglinda interioara electrocromatica - oglinzi exterioare pliabile electric, incalzite - scaune sport, imbracate in piele cu cusătură alba și inscripția TTS: reglabile electric și incalzire. - volan tesit, îmbrăcat în piele napa cu cusătură albă, cu comenzi și padele pentru schimbat vitezele. - pachet piele extins: cochilie ceasuri bord, cotiere și mânere uși, consolă centrală, frâna de mână îmbrăcate în piele și cusătură alba -plafon îmbrăcat în material textil negru - sistem multimedia RNS-E cu AMI. - clima automată - pachet lumini interioare led - evacuare specifică TTS, quad, cu valve acționate vacumatic. - eleron acționat electric Masina are prima inmatriculare in anul 2013, cu istoric de service pana in prezent. Va las mai jos cateva poze:
Gând la gând cu bucurie! Era și pe lista mea extinsă un astfel de model! Mă bucur ca ai făcut achiziția! Suficienți cei 272 căluți sau urmează un soft?
Mulțumesc @Cosmin ZKG ! Pentru moment sunt suficienți. Ne obișnuim unul cu celelalt, momentan. In principiu, un stage 1 nu ar strica, duce cam pe la 310cp. Vedem ce ne rezervă timpul.
Ohooo, sa o stapanesti sanatos, foarte frumoasa ! La un moment dat si eu cochetam cu ideea de un TTs, mi-as dori modelul 8S, vedem ce ne rezerva viitorul.
Frumoasa masina! Sa o conduci sanatos! B12 e varianta Bilstein cea mai apropiata de OEM... Daca vrei sa ce comporte mai ok sunt variante putin mai scumpe: B16, KW V3, Ohlins Road&Track, etc - dar sunt sigur ca stii de ele...
@redlife multumesc frumos! Eu îți doresc ca dorința sa îți devină realitate. Merita! @rex mtumesc frumos! Obișnuit cu suspensia cea mai confortabilă, pe perne, de la Godzilla, chiar și B12 mi se pare dură. Dar, da, clar sunt setup-uri mult mai potente de suspensie când vine vorba de valențe sportive. PS: bilstein B12 are amortizoare mai scurte decât cele de fabrică, dar așa cum ai spus și tu, este apropiată de comportamentul OEM. @mik15 multumesc frumos! @nucugheri este, este. Chiar neașteptat de bine arata. Mulțumesc tare mult pentru apreciere și mai ales pentru ajutorul acordat! Mare om!
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente, Mihai! Arata foarte bine, mai ales cu evacuarea quad si aceste jante.
Amortizoarele trebuie sa fie in ton cu arcurile. Da inaltimea masinii e data de arcuri, nu de amortizoare. Din ce am auzit (pentru ca inca nu am incercat - e pe lista) Ohlins sunt cele mai comode (si cel putin la fel de sportive ca cele enumerate de mine). Deci daca ai buget, poti sa le incerci...
Foarte faina, sa o stapanesti sanatos! Si mie-mi este dor de senzatia din A4 cu suspensii low-low si ferme (B8 Sprint + Eibach sportline) ... dar vedem ce ne mai rezerva viitorul. :-)
e frumoasa rau masina, imi place mult si prima generatie de TT, am cochetat cu ideea uneia de cateva ori. Cum ti se pare ca si dinamica masina? Am condus si generatia ta sub forma unui TTRS si prima, ambele mi s-au par foarte bine legate, caroserii foarte rigide ceea ce iti da un sentiment placut si de siguranta.
Asa da! O jucarie ideala pentru oras si nu numai! Cu siguranta n-ai cum sa nu te indragostesti! O duci la Worthersee?
Foarte faina, sa o stapanesti sanatos! Arata chiar foarte bine. Sa ai noroc de ea si cat mai mult sa te bucuri de ea