B5 Bee

Discuție în 'Masina mea / Prezentarea membrilor' creată de George Stoica, 5 Mar 2019.

1. Cosmin ZKG

Cosmin ZKG Moderator Staff Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    Audi A8L D4 3.0 TFSI 2017 /\ Audi A1 8X 1.4 TFSI 2012
    Știi vorba aia : “Când o vinzi, da-mi un telefon ! “ :) sa nu uiți ! :friends:

Arata superb jucăria !

George Stoica apreciază asta.
  2. DonDoneL

DonDoneL Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    A4 1.8T AVJ Stage 2 QUATTRO 02'
    Nu ii sade deloc rău cu jantele astea, nu știu ce "nu îți place la ele"

3. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Jantele pe 19” Speedline sunt cast, acestea sunt copia celor pe 20”de pe RS6/RS7, care sunt cele mai râvnite jante OE, nu doar prin frumusețea lor, dar mai ales pentru faptul ca sunt jante forjate, cu o greutate redusă si comportament excelent pe sosea!
    Arata foarte bine pe B5 dar si pe alte modele Audi.
    Pe orice model si dimensiune vei merge, cu siguranța vei face o alegere buna!
    Aștept cu interes sa o vad jantele câștigătoare.

Spor in continuare!

4. George Stoica

George Stoica Bronze Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 B5, 1.8T AWT 2001 | Audi A4 B8, 2.0 CAHA 2010
    @alexbello32 multumesc din suflet!
    @Cosmin ZKG vrei sa le strangi pe toate :) ai deja o gramada serioasa si frumoasa :beerchug:
    @DonDoneL merci, imi plac jantele nu este vorba de asta dar sunt ale B8-ului si parca la B5 as vrea altceva. Cand o sa fie gata ma gandesc intre OZ Ultraleggera si BBS Le Mans dar vedem ce ne refera viitorul, probabil pentru vara voi alege ceva mai ieftin sau raman cu 18-le ca as vrea sa iau si scaune.
    @rotitza merci de info, nu aveam sincer habar de componenta lor. Pe cele de RS am avut o vreme curajul sa le tin la favorite :aggressive: dar nu am avut bugetul necesar pentru ele.

Ultima editare: 6 Ian 2022
    AlexPTB, Cosmin ZKG, rotitza și încă o persoană apreciază asta.
  5. rex

rex Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4 B5 (1999) 2.8 V6 (193cp) quattro
    Cred ca diferenta la look intre jante de 18 si de 19, pentru B5, e una mica si, avand in vedere ca (probabil) mergi cu masina prin Romania, oricand iti poate sari in fata o gropa...
    Am avut jante 235/30/R20 (OE, pe alta masina) si de fiecare data cand vedeam o gropa, in special la viteza mare, strangeam putin din fund. Dar daca iti plac jantele de 19, go for it/them!

Totusi, vazand pozele cu jantele, e ceva ce imi sare in ochi... Ai bara fata si spate de S4 dar pragurile sunt cele normale, negre. Cred ca ar arata semnificativ mai bine daca ai vopsi si pragurile.

6. George Stoica

Locație:
    Brașov
    Masina:
    @rex oricand strangi din fund cu balon mic :) nefiind masina de zi cu zi merg oricum cu grija deci aleg partea de aspect mai mult.
    Legat de praguri, cum i-am mai spus si lui DonDoneL intr-o postare anterioara nu are rost sa-mi bat capul cu cele de pe masina. Am adunat doua seturi complete de S4 dar nu le-am pus pentru ca nu sunt hotarat inca cum voi proceda cu ele, vreau sa renunt sigur la bandourile de la jumatatea usilor si inclin sa renunt si la cele de jos sau sa gasesc o solutie care sa nu fie metal pentru prinderile lor pe aripa iar ornamentele pragurilor le fac din carbon. Am prostul obicei sa ma apuc de prea multe deodata.

B6DD21B1-1281-4A69-8ED7-DA9E5E635C5E.jpeg

Ultima editare: 7 Ian 2022
    AlexPTB și DonDoneL apreciază asta.
  7. rex

rex Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Ti-am citit tot topicul si nu am gasit conversatia cu DonDoneL :( - mi-o fi scapat :).
    Nu ma refeream neaparat sa le vopsesti cat sa fie in cularea caroseriei - si inlocuirea cu cele de S4 e ok. Mno, spor la mesterit!

George Stoica și DonDoneL apreciază asta.
  8. DonDoneL

DonDoneL Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Pagina 9, penultimul mesaj

rex apreciază asta.
  9. rex

rex Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Ups...

10. George Stoica

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Am reusit intr-un final sa pun mana pe scoici Recaro. Sunt de GTI, cu incalzire. Fata de varianta de RS4 B7 (una dintre ele ca nici acolo nu sunt toate) nu au pernele de aer pentru lombar si laterale. Primul lucru care mi-a venit in minte este sa le fac complet electrice dar pentru moment sunt linistit ca le am luate :) ce imi place foarte mult la ele este partea laterala fara prinderea centurii pe scaun ca la RS4 B7.

Ramane sa vedem daca mai gasim altele, mai aveam in gand scaunele de A45 AMG care arata foarte bine si sunt complet electrice si se gasesc usor, dar prefer totusi varianta VAG. La final bineinteles retapitate impreuna cu bancheta Recaro de pe masina pentru aspectul unitar.

99C7625F-C09D-4514-8C35-820A29E79AB6.jpeg D7789A81-9316-4CD4-9CD9-A6997EFF1BDF.jpeg 31BEFB37-D779-45D9-9BE0-A6B9EB78483C.jpeg

Ultima editare: 17 Ian 2022
    Oudi, mihaicristian, AlexPTB și alți 16 apreciază asta.
  11. rex

rex Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    wow. Big step! Vor arata foarte bine!

12. George Stoica

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Cum se intampla tot timpul una calda, una rece am inceput anul foarte motivat pe albinuta si dornic sa realizez cat mai multe dar norocul nu este intotdeauna cu mine. Din prostia mea sa tin masina in parcare la mall ca-i mai ferita de intemperiile de afara am patit-o... o doamna a uitat sa mai traga de volan sau sa franeze si mi-a facut bucuria vietii.

Asa era parcata masina

4c3f9f2d-2a44-4eb8-b567-ab8e27730145.jpg

Si asta a reusit nenoro**** pamantului.

IMG_9970.JPG IMG_9971.JPG IMG_9972.JPG IMG_9973.JPG
    Acum sincer nici nu stiu incotro se indreapta proiectul, momentan sunt demoralizat grav si am in cap fel si fel de idei... de la alta masina si mutat tot pana la reparatie.

Ultima editare: 28 Ian 2022
    Danyelnr1, AlexPTB și DonDoneL apreciază asta.
  13. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    Incredibil, foarte trist! E si partea dreapta avariata?
    Imi pare foarte rau!
    Asa am fost si eu acus 2 luni, din cauza unui nenorocit / unei nenorocite a pamantului astuia care face total altceva la volan decat sa fie atent/a, preventiv/a!
    Din pacate, tot tu, eu sau altul trebuie sa mergem mai departe!
    Spor in toate!

George Stoica, Oudi și DonDoneL apreciază asta.
  14. mirceacml

mirceacml Audi Expert

Locație:
    Ploieşti / Caransebeș
    Masina:
    A3 8P, 2007, 2.0 TDI BMM, 232 cp MBR Remaps
    Nu e capat de lume, eu am iesit in șanț cu ea, am avut si o femeie care a traversat prin fata mea si mi-a spart botul masinii... si tot am facut-o. Mergi la PDR si cred ca o salvezi destul de usor.
    Defapt ce sa mai, pana si prietena mea a dat cu masina ei in spatele la a mea ca i-a alunecat pantoful pe presul de cauciuc.

George Stoica, Andu333, MRR și încă o persoană apreciază asta.
  15. rex

rex Bronze Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Of of... such a shame! Si chiar ai parcat masina intr-un loc ferit (cred ca si eu as fi facut la fel).
    Ai gasit vinovatul? Ca daca daca, nu vad de ce iti faci probleme cu reparatul...

George Stoica, MRR și DonDoneL apreciază asta.
  16. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Trist si frustrant…
    Din pacate fix atunci cand ai grija mai mare de un lucru zici ca are magnet la proști!

Sfatul meu e sa nu iei nicio decizie in următoarele zile. Gândește situatia mai tarziu si fii cat mai obiectiv.

Din punctul meu de vedere, al privitorului neimplicat emotional, solutia este sa o repari.
    Pt inceput PDR, daca permite zona. Ma refer aici la intarituri ale caroseriei, contra aripa, etc. Dupa, un tinichigiu si vopsitor de calitate.

17. George Stoica

Locație:
    Brașov
    Masina:
    @MRR da, este atinsa si pe dreapta dar nu ingrijorator in comparatie cu partea stanga. Pe partea dreapta este o indoitura sub stop, iar janta, stopul si bara sunt zgariate.
    IMG_0028.JPG

@mirceacml Acum ca citesc ce ai patit imi pare rau ca ai avut parte de incidente dar ma si bucur ca ti-ai dat toata silinta si ti-ai pastrat masinuta indiferent de problemele aparute, asta am si eu de gand sa fac. Pataniile altora de obcei te aduc cu picioarele pe pamant si realizezi ca nu este totul atat de rau. Ca sa fie treaba buna, am comandat si sticker cu Coyote pana lucram ceva acolo.

cf4805ce-2051-4e74-a551-a2ec5d414aaf.jpg

@rex da, m-a sunat doamna dupa incident si am facut amiabila. Are asigurarea la Generali, sper ca o sa fie mai bine ca la City sau Euroins... sincer cu reparatul imi fac cele mai mari probleme pentru ca oamenii buni sunt foarte greu de gasit.

@rotitza asa este, emotional cea mai mare lovitura a fost cand am vazut-o dar nu ma gandesc sa ma despart de ea, marti mergem sa depundem dosarul dupa care vreau sa merg la geometrie, sa o ridic si sa evaluez pagubele in amanunt. Apoi in functie de raspunsul de la asigurare merg la PDR si de acolo vedem ce mai ramane de facut si unde le voi face sau daca nu ma multumeste asigurarea mai fac o constatare la reprezenta. In cel mai rau caz, schimb aripa pentru ca inca se mai gaseste originala.

Cand s-a petrecut evenimentul in fata mai era parcata o masina si nu am avut loc sa o mut, abia astazi am reusit sa o pun intr-un loc sigur si surpriza... a mai "pupat" cineva stalpul din dreptul ei incat a lasat copia numarului de inmatriculare pe el.

IMG_0042.JPG

Pot spune ca a 2-a oara am fost noroc ca nu a mai intrat in masina mea, nu-mi mai iesea nici un hatchback din ea. Asta este, asa a fost sa fie... pentru ca am mutat-o in locul asta acum o saptamana, tot in aceeasi parcare statea de cateva luni, mai in margine si mult mai ferita dar cum a viscolit eram nemultumit ca avea zapada pe ea si am decis sa o scot mai la centru. Schimbam parerea de rau in motivatie si ii dam inainte ca oricum aveam sudura in plan anul asta pentru scaune :happy:
    Nu in ultimul rand, va multumesc pentru gandurile bune si incurajari:hi:
    Sa auzim numai de bine!

Ultima editare: 29 Ian 2022
    paul14, RazvanRXR, mirceacml și alți 7 apreciază asta.
  18. DonDoneL

DonDoneL Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Știu că sună aiurea având în vedere contextul, dar m-ai făcut să râd cu sticker-ul :))

George Stoica și dvr apreciază asta.
  19. mirceacml

mirceacml Audi Expert

Locație:
    Ploieşti / Caransebeș
    Masina:
    A3 8P, 2007, 2.0 TDI BMM, 232 cp MBR Remaps
    Ce tare e faza cu stickerul :))))))

20. AlexPTB

AlexPTB Platinum Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A4 B6 2oo4 1.9 AVF
    Inca un lucru, verifica pe aparat geometria spate, desi pare un impact relativ minor daca a ajuns cumva in roata s-ar putea sa ai si acolo ceva surprize ce pot fi trecute cu vederea la o prima verificare.

George Stoica și F33lings apreciază asta.

Distribuie pagina asta