1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Bateria auto - Alternator - Electromotor la A8 D3 - probleme diverse - cauze si rezolvari

Discuție în 'Audi A8 D3 (2003 - 2010)' creată de almic23, 28 Feb 2010.

1. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Degeaba masori tu 5-10 minute daca consumatorii apar dupa 2-3-4 ore.
    Trebuie tinuta sub observatie pentru a vedea la cat timp de la intrarea in stand-by a modulelor apar consumatorii, cat tin, cat masoara, etc.

Daca ar fi fost problema software ar insemna ca anumite module nu intra in stand-by si ar trebui sa apara consumatori pe multimetru, e logic.

2. Florinake91 1st Gear Member

Locație:
    Târgu Jiu
    Masina:
    Audi A8 D3 3.7i 2003
    Am filmat 2 ore cu camera de bord și după care m-am uitat pe filmare puțin câte puțin, și consumul nu a crescut. Și degeaba se întâmplă după 4 ore dacă mie bateria îmi moare in 20-30 minute

Aș putea să bag cele 2 siguranțe la loc și în schimb să început să scot mufele pe rând fie de la amplificatorul audio sau ce la modulul acela de digital sound. Să văd care din ele descarcă.

3. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Baga toate sigurantele inapoi si scoate mufa din amplificator.
    Ce sistem audio ai, Bose ?

4. Florinake91 1st Gear Member

Locație:
    Târgu Jiu
    Masina:
    Audi A8 D3 3.7i 2003
    Asta cred ca o sa și fac. Da, sistemul este Bose.
    Uite și un link cu filmare cu consumul. Nu este toată de 2 ore pentru ca am decupat din ea. Se vede și saltul de consum în momentul în care blochez ușile. https://we.tl/t-fRETD2BUVL

După cum vedeți în filmare consumul de curent este aproape de 0 și totuși bateria mea more. Cu baterie nouă, și cu celelalte baterii de pe mașina tatălui și a soției. Aceleași simptome. O data am luat și bateria de pe duba mea, dar e la fel. Chiar și bateria originală a mașinii am dat-o unui unchi care o folosește și în ziua de azi pe mașina lui. Deci era cat de cat buna și bateria mea înainte să o schimb.

Distribuie pagina asta