1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Bmw X4 - 2010

Discuție în 'Stiri auto generale' creată de Adrian, 8 Aug 2007.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. taz

taz Banned

Locație:
    Sadr al Yusufiyah
    Masina:
    Audi A4 B6 S-line 2.5 V6 TDI quattro, fost -132 KW 180 CP actualmente 151 KW 205 CP
    nu imi place domnule...
    dar ai un A4 minunat :)

2. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    pai stiu ca e92 se numeste seria 3 coupe iar audi au facut bine ca si-au numit masina A5 si nu A4 coupe.
    probabil tu esti mai familiarizat cu bmw. la mine e invers. recunosc un A5 de la 100 de metri cand se apropie insa cand vine un seria 3 nu imi dau seama decat greu ca masina este e90 sau e92 si asta din cauza partii frontale.
    la partea din spate, diferentel intre e90 si e 92 sunt mari.

3. poleposition

poleposition 3rd Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    Audi A4 1.8T / BMW M6 / BMW 120d
    ba al dracu esti ma :p

:arco:

4. taz

taz Banned

Locație:
    Sadr al Yusufiyah
    Masina:
    Audi A4 B6 S-line 2.5 V6 TDI quattro, fost -132 KW 180 CP actualmente 151 KW 205 CP
    nimic de zis...
    e un M6...super maisna ca si performante dar...nu imi place cum arata.
    pur si simplu, nu-mi place de la emblema pana la ultimul surub :p si nu ma refer neaparat la a ta...
    la bmw in general

5. poleposition

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    nici mie nu mi-a placut la inceput, sincer, nici seria 5 noua nici seria 6, ca design...Chris Bangle a schimbat enorm imaginea BMW.

Apoi, nush cum dracu le-am acceptat apoi mi-au placut, ca de aia le-am cumparat :) Intr-adevar, sunt destul de greu de inghitit. Naiba sa-i pieptene... azi BMW, maine AUDI, poate scoate si DACIA ceva revolutionar si inchidem cercul :yahoo:

Mama, fiu al dracu, imi iau R8 ca sa te enervez :nyah: Oricum arata mai bine ca M6.

6. taz

taz Banned

Locație:
    Sadr al Yusufiyah
    Masina:
    vorbeam de masini nu de nave spatiale :p:p:p

7. poleposition

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    :thumbs-up: ok man, hai ca ma retrag cu coada-ntre picioare, continuam discutia la un Jack :p:p:p

8. taz

taz Banned

Locație:
    Sadr al Yusufiyah
    Masina:
    oricand

9. traian si decebal Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    nu am
    R8, cu 5.2fsi si 525cp+530Nm face parte din categoria selecta a supercarurilor care coboara sub 4 sec la demarajul pana la 100km/h. sunt doar 3.9sec
    practic, se va putea bate cu orice ferrari, porsche, lamborghini(cu care imparte multe) sau cu orice vine de pe pamant american si japonez.

Ultima editare: 28 Ian 2009
  10. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Aprob prima fraza.:puke2:

11. poleposition

Locație:
    bucuresti
    Masina:

l-au scos deja ?:detective2:

oricum, cursa asta a CP nu se va termina niciodata intre marii jucatori, care incep sa scoata masini, asa cum sput tu, care nu mai sunt simple GT -uri ci supercar-uri care sa lupta si demoleaza familii de traditie sport, fer, lambo etc

Atata timp cat vor exista clienti pt asa ceva care sa aiba si banii pt a le cumpara, AUDI, BMW, MERCEDES vor sparge piata cu masini din ce in ce mai puternice pe segmentul sport...asta e concurenta si este foarte bine ca se intampla asa, este constructiv ;)

Deja sunt motoare de 400 de cai pe masini de serie (chiar SUV-uri) la unii din cei de mai sus..pfff, 500-600-700-1000 pe o masina sport deja este firesc.

Eu cred ca altfel se vor diferentia, nu prin putere CP,NM V MAX etc...altele vor fi criteriile de departajare cat de curand.:think:

12. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    de acord.
    poza 2, dupa stopurile alungite aduce cu Q5-ul.

pe site la bmw apare X1
    http://www.bmw.ro/ro/ro/newvehicles/x1/x1/2009/experience/phase_2/experience.html
    difera putin fata de modelul din poza despre care multi ati zis ca e viitorul X1... prima data m-am uitat la stopuri, nu stiu dimensiunile.

R8 de 5.2 FSI apare deja pe Audi TV in reclame... stie careva de vreo lansare oficiala, ceva?

Ultima editare: 2 Sep 2009
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta