1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Bobinele de Inductie - Bujii si Fise bujii - motor Benzina la A4 B6 - probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de oncete83, 20 Iun 2008.

1. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2.0i, 131 cp, 2003
    mersi de informatie, nu stiam de existenta acestuia. Oricum nIci nu am dat search pt ca aceasta functie acum ceva vreme era cam degeaba, acum vad ca s-a mai imbunatatit. Am citit toate posturile, sunt interesante, insa informatia mi se pare slabuta si nu foarte detaliata. Ideal ar fi fost sa avem cat mai multe date si sa scrie doar cei care sunt siguri de informatia data. Era cineva care scria ca se schimba bobinele care au alta litera la sfarsit in afara de F. Tocmai bobinele cu F se schimba, raman valabile doar cele cu terminatie M,L,D.

2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    In acel topic au scris dar TSB-urile si atat nu s-a dezvoltat subiectul ca si in acest topic de exemplu. Informatiile se tot schimba si poate, de fapt nu poate ci sigur informatiile ce erau scrise acolo sunt mai vechi.

3. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    asa este, sa speram ca vor stii cat mai multi de acesta si vom primi informatii proaspete

4. by694bh

by694bh Gold Member

Locație:
    Ivrea(TO)-Baia Mare
    Masina:
    AUDI A4 2.0 ALT 2002
    Salut am fost plecat trei zile si nu am avut timp sa va spun ceea ce au facut la reprezentanta.Deci luni am dus masina si azi am luat-o cu toate 4 bobinele noi cu codul 06C 905 115 M .
    Am cerut si lista recall-urilor ptr seria de sasiu de la masina mea si mi-au spus ca am doar 2 rechemari acesta cu bobinele si unul acum 2 ani (care l-am facut) legat de scurgerea apei di compartimentul bateriei.Imi pare rau ca in Romania nu este la fel ,ma opresc dar ar fi mai mult de discutat in legatura cu relatia vinzator---client.
    Actiunile de rechemari se pot face la centul autorizat Audi cel mai apropiat indiferent daca ai mai fost vreodata pe la ei sau nu acestea sint probleme care pe cei de la serrvice -ul autorizat nu-i costa nimic,mai mult daca esti multumit mai mergi pe la ei.

Ultima editare: 1 Mar 2012
  5. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    si mie mi se pare corect ce ai zis dar se pare ca unii inteleg greu sau sunt angajati pe posturi prin diferite relatii neexistand nici o legatura intre nivelul lor de pregatire, ceea ce sunt ei in stare sa faca sau macar sa gandeasca si ceea ce ar trebui sa faca.
    Trebuia facuta o sesizare la managerul service-ului. Dar n-am mai avut chef de tiganie, cu toate ca mi-au stricat ziua.
    Se vede clar nivelul de civilizatie dintre cele doua tari si relatia client - vanzator. Cu alte cuvinte am fost tratat ca ultimul om deoarece masina mea nu era in baza lor de date (Romania), cu toate ca pana in 2009 are carte service Germania, care apare in baza de date.
    Sper sa nu mai am nevoie niciodata de ajutorul lor. Cu siguranta voi alege alta reprezentanta chiar daca va fi in alt oras.

6. ionutkir

ionutkir 6th Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    Audi A4. B8. 2.0 TDI S-Line 2012 / Audi A7. 4G. 3.0 TDI S-Line 2016
    Anul trecut am beneficiat de acest recall-service (Nurvil - Rm.Valcea), schimbandu-mi cele patru bobine in aproximativ 10 minute. La o saptamana, am fost contactat de ei la telefon, intrebandu-ma daca sunt multumit sau daca am ceva reprosuri. Deci, se poate, depinde de reprezentanta...

7. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    hmmmm, stiam asta din auzite, cei mai tari din toata tara. Cred ca Bv nici in 50 de ani nu o sa ajunga la nivelul celor din Valcea. Nu mai vb de telefonul de dupa, incompetentii astia cred ca se bucura daca nu mai calci pe acolo, ce sa mai zic de metode de a te atrage, nici nu cred ca stiu ce sunt alea. Probabil au clientela lor, cei care fac banii cu sacii (nu conteaza cum) si pt care nu conteaza pretul si care se prezinta cu darul obisnuindu-i astfel, altfel nu-mi explic comportamentul lor.

8. surehand 2nd Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A6
    Nu stiti pana cand este valabila aceasta operatiune de schimbare a bobinelor (rechemare in service)? As dori sa ma duc si eu la Weltauto in Cluj sa intreb ce si cum!

9. by694bh

by694bh Gold Member

Locație:
    Ivrea(TO)-Baia Mare
    Masina:
    AUDI A4 2.0 ALT 2002
    Nu are termen.Trebuie doar sa doar sa te duci sa verifici daca nr tau de caroserie intra in aceasta rechemare.Dupa cum am vazut in Romania se schimba numai bobinele vechi , deci in functie de ce bobine ai ti le vor schimba sau nu.

10. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    eu zic sa nu te duci ca poate te iau la bataie cei de acolo !!!! Trebuie sa mergi cu alta problema si daca au ei chef iti zic si de treaba cu bobinele, daca nu, nu. Glumeam, daca pot spune asa. Poate acolo vei da peste altfel de oameni ca la Bv care te vor ajuta cu cea mai mare placere.
    Operatiunea e valabila tot timpul cred, a inceput de vreun an si ceva.
    Daca te duci sunt curios ce fel de compartament au avut fata de client. Sa ne tii la curent.

11. surehand 2nd Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A6
    am fost astazi la Autoworld Cluj-Napoca, dealer Audi pe Transivania. M-am dus direct la biroul de receptie service, am intrebat de aceasta operatiune de rechemare. Tin sa precizez ca au fost foarte amabili si receptivi. Mi-au veirificat seria de sasiu in sistem si mi-au aratat ca au fost schimbate 2 bobine anul trecut in Martie la Nurvil Rm. Valcea. S-au mai uitat si la celelalte reparatii facute la rugamintea mea si mi-au dat toate detaliile.
    Recomand cu incredere. Profesionalism si amabilitate

12. AG-89-ERY 1st Gear Member

Locație:
    Argeș
    Masina:
    Audi A4, 2.0i, 2002

Salut!Am si eu o intrebare,daca masina e inscrisa in romania,inlocuirea bobinelor se poate face in Italia?

13. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    nu conteaza unde e inscrisa masina

14. by694bh

by694bh Gold Member

Locație:
    Ivrea(TO)-Baia Mare
    Masina:
    AUDI A4 2.0 ALT 2002
    Cel mai bine ar fi sa intrebi la cea mai apropiata concesionarie audi.

15. lowlife

lowlife Audi Expert

Locație:
    Craiova
    Masina:
    B6 1.8T 150/210 @ 200/330, B6 1.8T 150/210
    Scuze ca reinviu threadul: eu am intrebat la Serpico Craiova printr-un mail si mi s-a raspuns ca-mi pot schimba bobinele, revin cu impresii dupa ce ma vad cu ele pe masina.

16. 70dny

70dny 4th Gear Member

Locație:
    arad
    Masina:
    audi a4 B8 2.0 TDI 103kw CJCA 2013
    Luna trecuta am schimbat si eu 3 bobine la Quark Motors in Arad deoarece una a mai fost schimbata in Germania inainte sa cumpar masina acum 5 ani. Totul a fost OK. M-am dus cu alta problema si mi-au spus de rechemare. Cum a fost trimis setul complet de 4 m-am gandit sa o cumpar pe cea de-a patra si asa totul sa fie nou mai ales ca am schimbat si bujiile anul trecut. Bobinele au venit negre desi pe masina erau rosii iar daca as fi facut comanda tot rosii ar fi venit. Nimeni nu a stiut sa ma lamureasca de ce?

17. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    comoditate, se merge pe principiul "lasa ca merge si cu negre", practic bobinele sunt la fel, insa aspectul e altul

18. fulgerica71

fulgerica71 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T Avant - 2002
    Nu mai trage motorul! Help! Help! Help!

Va salut!
    Acum cateva zile,mi s-a aprins beculetul la Check Engine! Am fost imediat la un service (asta fiind vineri) si mi-au spus ca e din cauza benzinei ca e proasta,si sa merg asa cateva zile (pana marti) cand m-au programat la un control cu masina! Dar,marti dimineata cand sa plec la serviciu,simteam ca din ce in ce nu mai are putere motorul,si becul de la check engine avertiza intermitent. Am dus-o DE URGENTA la service,si acolo cand am deschis capota la motor,am observat ca se mai aude si o oarecare bataie la motor....
    Ce ma fac?????????
    Voi ce credeti ca are?:( :anbet:

19. fulgerica71

fulgerica71 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T Avant - 2002
    Uf....ce frica mi-a fost...!
    S-a rezolvat! Nu era decat o bobina de inductie dusa! a fost inlocuita si acum....totul e ok!
    :sm4:

20. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    fulgerica71 ti-am mutat mesajul unde trebuie. Citeste acest topic de la inceput. Mergi si intreaba la reprezentanta daca masina ta se incadreaza in rechemarea care a facut-o Audi pentru inlocuirea bobinelor gratis la tipul tau de motor. Bafta.

Distribuie pagina asta