1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Buzzer defect la A4 B5 - avertizare acustica pentru lumini aprinse - rezerva motorina - usi deschise

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de LuChIaN0, 5 Feb 2008.

1. danutzu_2001

danutzu_2001 Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B9 2018 2.0 Diesel IF-14-MHB
    Salut,

vezi ca mai era o combinatie si cu casetofonul. Eu am patit sa il opresc si nu mai piuia.
    Maine verific si iti zic cum era faza.
    Poate sa fie si de la asta.
    :respekt:

2. aryes13 Guest

In 99% din cazuri problemele la buzzer (nu mai suna) sunt cauzate NU de el ci de unul din switch-urile din broasca de la usa.
    Daca acesta (switch-ul) s-a defectat, IC-ul nu mai sesizeaza ca usa e deschisa si de aceea nu bazaie buzzerul.
    O scanare cu VagCom va arata in care din broaste este defectul (de regula e cea de la sofer). :hi:

3. LuChIaN0

LuChIaN0 Gold Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A4 1,9 tdi 116 CP AJM 2001 B5 (facelift) DUK
    da switchu ala nu are legatura si cu luminile din interior ca alea merg perfect si am scanat si nu imi da nici o eroare

4. aryes13 Guest

In broastele fata sunt cel putin 2-3 switch-uri in fiecare broasca.

5. LuChIaN0

LuChIaN0 Gold Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A4 1,9 tdi 116 CP AJM 2001 B5 (facelift) DUK
    auzi eu cred ce spui tu ca sunt vreo 3 switchuri dar ce legatura au astea cu motorina din rezervor ca la mine nici atunci nu suna si am puso pe vag si iam dat test pe IC si la buzer nimik nu suna

6. danutzu_2001

danutzu_2001 Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B9 2018 2.0 Diesel IF-14-MHB
    Salut,
    imi pare rau sa iti spun, dar nu scapi fara sa dai Instrument cluster`ul jos si sa ii schimbi buzerrul.

:respekt:

7. nicu30

nicu30 1st Gear Member

Locație:
    Galați
    Masina:
    audi a4 berlina,131 cai,2002
    sal si eu am aceiasi problema buzerrul.cad deschid usa nu ma anunta cu pozitile puse si nici cand raman pe rezerva cu motorina , nici in bord nu arata , nici becu de pe usa nu se aprindea. am desfacut yala si am reparato era senzotol uzat ,dar tot nu ma avertizeaza cand las pozitile aprinse.dar se aprinde becul de pe usa si in bord imi aratausa deschisa acum.din cate am studiat eu e doar un senzot i usa si iti zic ca sigur e doar unu care face totul, care e pe yala.acum care e treaba ce buzerrul.stie cine va unde e pozitionat.a4 an 2002 .ms .

8. sebiz 1st Gear Member

Locație:
    slobozia
    Masina:
    Audi A4 -2002
    poate spune cineva unde se afla mai concret buzerul si cum arata eventual o poza la a4 2002

9. carst_razvan 2nd Gear Member

Locație:
    radauti
    Masina:
    audi a4 1.9 tdi
    nu cred ca stie nimeni, eu am incercat sa aflu pt. un audi a4 din 96 dar nici-o sansa, chestiile astea nu se spun

10. cpi

cpi 2nd Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    A4 , 1.9 TDI , 2008 , brb
    Nu ma avertizeaza atunci cand ai farurile aprinse si deschizi usa. Stie cineva care e motivul ?

Ultima editare de un moderator: 3 Iul 2016
    Catalin. apreciază asta.
  11. cozmino

cozmino Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    1995 RHD A4 B5 1.9TDI (1z) - If it ain`t rubbin` you ain`t dubbin
    Tu vorbesti despre buzzer care e posibil sa fie ars. Atunci cand acul de la nivelul carburantului ajunge pe rosu si se aprinde martorul cu pompa in bord, auzi vreun beepait in bord ?

Daca nu e posibil sa fie ars buzzerul , de aceea nu te avertizeaza nici cand uiti farurile aprinse si scoti cheia din contact.

12. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Buzzerul e in IC, eventual fa un test pe Buzzer/Chimme si vezi daca functioneaza.

13. cpi

cpi 2nd Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    pai eu chiar nu ma pricep la chestii dastea, am zis ca poate e o siguranta.. deci vreau sa ma avertizeze cand am o usa deschisa si pozitiile sunt aprinse.. daca poate cineva sa imi explice care cum.. mersi

14. cpi

cpi 2nd Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    doamne..atatea discutii si nu arata nimeni o poza ceva unde se afla exact exact buzzer-ul asta.. am si eu acceasi problema si citesc de 15 minute pe aici si nimic concludent.. chiar nu poate spune nimeni mai "babeste" ca sa zic asa? salut

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Avertizare=Buzzer.
    Ti-am mai spus o data, buzzerul este in IC (instrument cluster). Prima oara dai un output test pe instruments (folosind Vag-com-ul) si la al doilea "Next" iti scrie Buzzer/Chimme/Alarm si ar trebui sa il auzi. Daca nu il auzi problema e in IC. Dat jos si reparat sau schimbat IC-ul (desi nu cred ca vrei varianta 2).
    Daca la output test merge inseamnaca nu iti vede usa deschisa ai atunci trebuie vazut de ce: switch broasca defect, fir intrerupt la jonctiunea usii, calculatorul de confort defect etc.

Daca nu ai inteles nimic din ce am scris mai sus (sau nu ai interfata), dute la cineva care poseda o interfata si cunoaste baza. Altfel putem sa iti dam 100 de sfaturi, ca toate sunt la "ghici".

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Buzzerul se afla exact in Instrumet Cluster. Cauzele pot fi din IC, din broasca, intrerupera unui fir sau o defectiune a calc de confort. Trebuie interfata Vag-Com pentru a determina daca problema este la cluster sau nu.

17. CristiAuD

CristiAuD Silver Member

Locație:
    Ro
    Masina:
    alta marca
    @cpi problema ta e un avertizor sonor ce se afla in ceasurile din bord.dar nu poti stii exact care e buba pana nu o duci la un service sa o pui pe un "tester" sau "diagnoza" cum ii mai zic unii.in felul asta vei afla unde e problema inainte sa te apuci sa demontezi ceva la ea.am incercat sa fiu mai explicit ;)

18. cpi

cpi 2nd Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    am inteles acum, dar avertizorul sonor ce se afla in ceasurile din bord unde mai exact si cum arata daca stie cineva, ca am desfacut ceasurile de bord dar nu prea pot sa imi dau seama care e :|

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    O chestie rotunda cam cat unghia de la degetul mare nu ai vazut pe acolo?
    Uite, ca sa iti faci o idee:
    http://forums.audiworld.com/showthread.php?p=18696403
    Asteptam rezolvarea cu poze din partea ta, sunt sigur ca multi ar putea invata, asta daca te bagi sa il schimbi...

20. cpi

cpi 2nd Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    l-am desfacut azi, dar nici pana la ora asta nu mi'am putut da seama care ar putea fi, e bine ca l-am desfacut pentru ca vreau sa ii fac si becul de la martor centura si cel de la faza scurta, dar chiar o sa imi dau interesul pentru treaba asta si o sa va informez cu poze daca reusesc sa fac ceva, probabil voi apela si la un electrician.. chiar nu stiu care e pozitia acestui buzzer :| .. m-am uitat si pe pozele de pe http://forums.audiworld.com/showthread.php?p=18696403 , ce a desfacut el acolo , acela e buzzerul ? mai astept unele pareri

si cand o sa-l gasesc si e ars.. unde gasesc eu asa ceva?

aaa gata acum mi-am dat seama, daca stie cineva unde gasesc buzzerul acesta, daca se gaseste

Ultima editare de un moderator: 5 Noi 2010

Distribuie pagina asta