1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Buzzer defect la A4 B5 - avertizare acustica pentru lumini aprinse - rezerva motorina - usi deschise

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de LuChIaN0, 5 Feb 2008.

1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Sa nu trebuiasca sa cumperi ceasurile cu totul pentru buzzerul ala...
    Martor de faza scurta nu are B5-ul. Cel de centuara trebuie legat la centura, Daca centura (partea unde se fixeaza) nu are fir, ai si mai mult de lucru.

2. cpi

cpi 2nd Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    A4 , 1.9 TDI , 2008 , brb
    separat nu se gaseste buzzer? pai sa zicem ca-l desfac il tin in mana, nu am ce sa ii fac? nu se poate "repara" ca sa zic asa? cat despre martor de faza scurta e acela verde din stanga si la centura vreau decat sa se aprinda becu, nu sa ma avertizeze sau altceva

nu, nu se aprind astea de care am mentionat. deci pana la urma buzzerul nu merge reparat, si sa caut pe e-bay imi complic viata pentru un lucru cam nesemnificativ

Ultima editare de un moderator: 5 Noi 2010
  3. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Buzzer cauta pe e-bay.
    Repet, martor de faza scurta nu exista la B5. Ala la care te gandesti tu e de pozitii. Iar martorul de centura se aprinde sau se stinge numai daca ii tragi un fir la centura, adica exact ce am scris mai sus.

L.E. pe viitor editeaza si tu, nu mai posta consecutiv.
    L.E.2. pai tie nu ti se aprind becurile in bord la punerea contactului?

4. cristibuliga 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    audi Q5/2013/2.0 tdi/ motor CGLC, WAUZZZ8R8DA006582
    lipsa ton avertizare audi a4

ai reusit sa remediezi defectiunea????? de acum 1 zi am aceeasi problema. help! Tks!

5. cristibuliga 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    audi Q5/2013/2.0 tdi/ motor CGLC, WAUZZZ8R8DA006582
    Ai Remediat Defectiunea???? Cum ?
    Tks!

6. Teko

Teko Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    VW Passat 3C5 2.0 tdi (BMP) 2007 + VW Golf 7 1.6
    lipsa avertizare .....

Daca se aprind luminile interioare la deschiderea usii, una din cauze este eliminata, respectiv switch-ul (contactul din usa) lucreaza. Nu mai are rost sa ne imbarligam cu tot felul de supozitii, etc.
    Pasul urmator este verificarea difuzorului de pe IC (ceasuri bord). Cel mai simplu, daca avem cu ce, este un test la IC cu un vag-com sau tester. Daca nu bazaie, clar este ars si trebuie inlocuit. Orice electronist va poate monta ajuta daca explicati despre ce este vorba.
    Ex. eu am incercat si o galena de telefon mobil (Siemens) dar sunetul era cam slab in intensitate. Pana la urma am montat un difuzor mic, aproximativ acelasi diametru cu originalul, recuperat de la un minicalculator de birou. Lucreaza "parfum" :o:

7. rhadoo AUDI

rhadoo AUDI 5th Gear Member

Locație:
    Vâlcea
    Masina:
    Audi Aavant B8, 2.0,CJCA, 2013
    Am si eu aceeasi problema cu avertizarea la coborarea din masina daca sunt luminile aprinse nu se mai aude nimic in schimb luminile la intrerior functioneaza normal singura chestie este ca nu imi mai merge buzzer-ul .Stie cineva unde este montat si cum as putea s sa il verific eventual fara tester sau vag. Trebuiesc ceasurile de bord date jos?Stie cineva cum se face asta ?

Ultima editare: 5 Oct 2010
  8. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Buzzerul este in spatele ceasurilor de bord, e un mic difuzor in spate, o sa-l vezi imediat ce scoti bordu (ceasurile).

9. rhadoo AUDI

Locație:
    Vâlcea
    Masina:
    Ms de informatie dar sti si cum as putea sa scot ceasurile?

10. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    LA B5 nu stiu exact, la B6 este un ornament de plastic in partea de jos a ceasurilor...se scoate (trage) si sunt doua suruburi, dupa care se trage de cluster. Poate te ajuta un coleg care are B5, sa fii sigur;)

11. rhadoo AUDI

Locație:
    Vâlcea
    Masina:
    ok ms de informatii

12. atachiaza 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6, 2011
    Stie cineva unde se poate gasi acest difuzor. La un magazin de piese elctronice ceva.. Sau daca stie cineva valorile de pe difuzor Si la mine este stricat

13. rhadoo AUDI

Locație:
    Vâlcea
    Masina:
    da se gaseste la magazine de piese electronice. pe mine m-a costat 5 lei

14. LuChIaN0

LuChIaN0 Gold Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A4 1,9 tdi 116 CP AJM 2001 B5 (facelift) DUK
    eu am desfacut ceasurile si am scos si difuzorul afara dar este cu 3 picioruse!!!! si nu stiu daca se gaseste ceva la fel? adica sa fie cu 3 picioruse ca si ledurile ...

15. 1QUATTRO9

1QUATTRO9 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3 Sportback 2.0TDI 2012
    Buzzer audi

Am eu cateva buzzere audi A4 B6, originale, noi. Nu stiu daca se potrivesc si la alte modele de audi. Buzerul este cu tot cu acel soclu cu picioruse.

2-3 bucati le pot vinde si cum nu este topic de vanzare, rog pm pentru detalii. Daca e cazul de trimis prin posta nu ma prea complic.

16. LuChIaN0

LuChIaN0 Gold Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A4 1,9 tdi 116 CP AJM 2001 B5 (facelift) DUK
    poi fa o poza ca eu lam desfacut si imi cam dau seama daca se potriveste .....

17. Catalin_1987

Catalin_1987 Moderator&Quattro Driver Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4,1.9 TDI AVF,2003
    Buzzerul are 3 picioruse de fixare a soclului pe care sta,din care doar 2 sunt responsabile pentru alimentarea lui

18. geo99 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A3 1,6i 8P
    Eu cred ca am o problema cu switchul de la usa sofer , lucreaza doar cand intredeschid usa usor , ocazie cu care lucreaza si buzzerul si plafoniera . cum deschid mai larg se stinge plafoniera si buzzerul tace . Deci ce solutie exista pt switchul de la usa , se repara sau se inlocuieste ?

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    In principiu se inlocuieste. Insa iti mai dau 2 sperante:
    - verifica cablajul la articulatia usii, posibil sa fie intrerupt
    - desfa fata de usa si da-i la switch cu spray contact, fara mila.

20. ikks

ikks Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    2005 A4 B7 2.0TFSI
    Nici la mine buzzerul nu suna :( . Si ma tem ca raman intr-o zi fara baterie din neatentie. Nu cred ca e din switch, pentru ca se aprinde plafoniera cand deschid portiera. Se rezolva cu datul IC-ului jos?

OFFTOPIC: Am computer de bord, si pe partea de sus , in dreapta, displayul nu pare bine iluminat din spate. Pare ca o umbra. Nu sunt pixeli morti, ci doar o pata cat unghia degetului mare, care e mai slab iluminata. Se poate face ceva? O fi unul din beculetele care ilumineaza din spate?
    De ce spun asta, ca daca as da jos IC-ul sa vad de buzzer, poate as rezolva si de display.

Distribuie pagina asta