1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Ce am invatat in aproape 2 ani de Audi A6

Discuție în 'Audi A6 C6 (2004 - 2011)' creată de Scorpiono, 2 Feb 2011.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. budaimanuel 1st Gear Member

Locație:
    Targu Ocna
    Masina:
    A6-2006 Quattro
    Am invatat in 4 ani ca nu sunt multe de reprosat acestei masini.
    Consider ca raportul calitate-pret este mai mult decat echitabil si consider ca este cea mai performanta masina din clasa ei. Eu am avut una din 2006, cutie manuala cu motor 3000 si care nu mi-a cheltuit banii decat pe service-uri regulate si consumabile. Am reusit sa vand masina cu un pret exceptional unui vecin. Am cumparat masina pe cand avea 65k km si s-a vandut la 106k km.
    Acum mi-am luat tot second hand acelasi model din 2008 cu 100k km, transimisie automata, suspensie pneumatica, webasto si multe altele.
    Pe langa ce are masina mi-am luat jante S-line pe 18'' si cauciucuri, service la Audi cu piesele mele eu platind doar manopera si am primit stampila pe cartea service, urmeaza o interfata video si montez camera de mers inapoi si un dvd. Este o masina uimitoare pe orice tip de asfalt dar exceleaza pe zapada. Sistemul Quattro este cel mai fiabil si mai avansat vis-a-vis de orice alta masina din aceasta clasa. Doresc tuturor posesorilor de Audi, asflat uscat si drumuri asfaltate.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta