1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Ceasuri Bord / IC la A4 B5 - martori luminosi - ce inseamna - lumini bord - inlocuire becuri

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de mr.claude, 19 Oct 2007.

1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Saptamana trecuta am intalnit si eu acele sigurante diferite de cele ce le postasem in pozele de pe pagina 1, si masina era un B5 din 1996 cu mufe albastru (26 pini) si galben (26 pini).
    O sa scriu aici cum se desfac, in caz ca se mai confrunta cineva... sigurantele se trag efectiv in afara (se trag in sus) pana ajung la un opritor. Eu am folosit o surubelnita mica deoarece unghiile imi erau prea mici. In acel moment se poate scoate mufa.

2. sylvyu_s86 1st Gear Member

Locație:
    slatina
    Masina:
    audi a4 1997
    cat ar costa si dracile astea cu plasma si se monteaza greu?

3. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Cele mai ieftine (si penale) se gasesc incepand cu 150 ron. Alea mai calumea sunt in jur de 100 euro. Se monteaza usor daca stii ce faci, daca nu... inveti! :)

4. cpi

cpi 2nd Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    A4 , 1.9 TDI , 2008 , brb
    o problema la mine ar fi ca mi se pare luminozitatea bordului cam slaba.. sau asa e la toate b5-urile

5. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Invarte de butonul din stanga ceasurilor, fara sa tragi sau sa impingi, doar invarti. Spre stanga e minim, spre dreapta e maxim... vei simti capatul cursei.

6. cpi

cpi 2nd Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    ..

E invartit la maxim stiu cum , dar tot e iluminarea slaba, nu inteleg de ce.. asa a fost de cand am luat'o si am vreo 2 ani jumate de cand o am.. si inca o intrebare.. la ceasurile din bord alea fara computer de bord, am 2 liniute in partea de jos.. pe una imi indica temperatura exterioara , iar pe cealalata nimic, de ce ? nu ar trebui sa afiseze si acolo ceva? astept un raspuns, mersi

7. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    E posibil ca fostul propietar sa fi schimbat becurile cu altele ma slabute. trebuie desfacut si vazut, de cat sunt becurile, sa nu aibe monata ceva folie ca sa le ia din intensitate etc.

Pentru ca nu ai cutie automata. Acolo iti arata treapta in care esti.

8. cpi

cpi 2nd Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    aaa.. mersi ca m-ai lamurit, de mult aveam curiozitatea asta despre liniuta aia :))

9. bogdane 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B5 AJM 85KW
    Si eu am aceiasi problema :confused: . Pe tester nu am avut nici un cod de eroare !

Ultima editare de un moderator: 16 Sep 2010
  10. B3rK0m 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 B5 1.6

Deci vezi ca aveam deptate :moa: si la mine pe langa cel galben si albastru mai sunt doua unu rosu si unu negru cel negru cred ca e pentru ceas

Ultima editare: 6 Iul 2010
  11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pai na, nu ma intalnisem pana atunci cu ele. ;)

12. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    bogdane, fiind din Timisoara cred ca te pot rezolva. Trebuie vazut daca sunt decalibrate sau e alta problema.

13. ata2k6 3rd Gear Member

Locație:
    Turda, Com. Moldovenesti
    Masina:
    A4 B5 1596cc ADP power 1995
    Afisare consum pe kilometraj la A4 B5

Am auzit mai demult, ca se poate modifica in Vag ca in loc sa arate nr kilometri parcursi sa arate consumul instantaneu. E posibil asa ceva? Parca la Passat se poate....

14. dew

dew 5th Gear Member

Locație:
    Gorj
    Masina:
    Audi a4 B5 1.8i .Toyota Corolla 1.6vvti. Honda CBR F4I
    sincer este pentru prima data cand aud asa ceva:huh:...nu zic ca nu ar fi posibil ,nu stiu ar fi misto treaba si ma gandesc ca daca merge pe passat merge si pe audi.

15. cpi

cpi 2nd Gear Member

Locație:
    Medgidia
    Masina:
    chiar ar fi tare :) .. sa mai vina cineva cu idei.. poate cunoaste cineva

16. ata2k6 3rd Gear Member

Locație:
    Turda, Com. Moldovenesti
    Masina:
    Ce as da daca s-ar putea face asta..
    In sfarsit ar intelege si sotia importanta treptei a 5-a (in care uita sa bage masina intotdeauna..)

17. coswiu

coswiu 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    A4 B5 1996
    Fara computer de bord sa faca lucrul asta? Nu cred.

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Imi pare rau sa va dezamagesc, dar din VagCom in nici un caz nu poti face sa afiseze consumul instant in loc de km parcursi. Nu de alta dar la Audi sunt display-uri diferite care afiseaza aceste informatii.
    La VW exista variante de computer de bord care nu au display maxidot pe centru si se citeste informatia pe displayul unde afiseaza si km parcursi. Dar acea masina are BC (bord computer).

Totusi, ECU vostru stie ce consum are, trebuie doar sa afiseze undeva. Asadar, are nevoie de un sistem care preia informatia si o afiseaza pe un display care stie sa afiseze caracterele de care are nevoie... consum instant, consum mediu, range... adica cam la fel cu displayul folosit de BC dar fara temp ext si timp parcurs.

19. ata2k6 3rd Gear Member

Locație:
    Turda, Com. Moldovenesti
    Masina:
    Daca sta asa treaba e bine si asa, numai trebuie sa stiu, cum pot sa preiau informatia aceasta de pe BC, in ce forma se prezinta aceasta informatie, restul teoretic pot sa rezolv

20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Tu ai ramas la ideea de a lua informatia, in loc sa te concentrezi pe ideea ca nu ai display care sa stie sa afiseze aceasta informatie si butoane "up" si "down" care sa rasfoiasca informatiile disponbile in ceea ce priveste pinul de fuel consumption de la ECU.

Distribuie pagina asta