1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Ceasuri Bord / IC la A4 B5 - martori luminosi - ce inseamna - lumini bord - inlocuire becuri

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de mr.claude, 19 Oct 2007.

1. audi11wst

audi11wst Silver Member

Locație:
    marginea U.E.
    Masina:
    A3 8V/ CRLB / QMM / 2015 - A3 8L / BFQ / FDH / 2003
    4 este pentru Great Britain. Trebuie să pui la codarea pe canalul 17 INSTRUMENTS, a treia cifră, 0 - pentru Germania. Codarea ta pe acest canal trebuie să fie 00040.

2. bejan sebi 1st Gear Member

Locație:
    Alesd
    Masina:
    A4 B5 1.9 TDI '96
    Am ajuns exact acolo unde mi-ai indicat, l-am codat exact asa (iti si arata indicatiile de cod) dar degeaba, ceasu ramane in continuare in mile. Poate din cauza ca ceasul este luat de pe o masina din 97 luna 7-a iar masina mea este din inceputul anului 96. Nici becul de la airbag nu pot sa il sting. Vechiul ceas de bor a fost VDO iar actualul UK-NSI daca nu gresesc! Ce sa ii mai fac???

3. bejan sebi 1st Gear Member

Locație:
    Alesd
    Masina:
    A4 B5 1.9 TDI '96
    Sa reluam inapoi problema cu ledurile. Mi-am montat de curand ceasuri cu leduri pe a4 96 dar problema este ca ceasurile sunt in mile. Am decupat cadranul de km/h dar el este vopsit pe interior in rosu ca era luat de pe casurile mele originale. Eu le-am schimbat doar pentru ca vroiam cu indicatoare pentru incarcare si temperatura uleiului.

Problema este in felul urmator: are cineva de vanzare o folie luata de pe un ceas de bord defect dar cu iluminare pe led si viteza maxima de 220 km/h? pentru ca as vrea sa imi pun leduri albe.

Ultima editare de un moderator: 13 Oct 2011
  4. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Nu are nimeni. Pentru ca ceea ce vrei tu este o folie de IC mai nou, ce are SMD-uri pe integrata. Ori, nu exista gradatii 0-220 pe modelul mai nou de IC.

5. bejan sebi 1st Gear Member

Locație:
    Alesd
    Masina:
    A4 B5 1.9 TDI '96
    Deci va trebui sa sterg vopseaua rosie de pe folia mea veche ca sa ramana alb. Realizabil oare? sau raman fara ceasuri de bord...

6. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu are importanta aia. Ori ai gresit codarea ori interfata ta nu e cea mai potrivita.

7. bejan sebi 1st Gear Member

Locație:
    Alesd
    Masina:
    A4 B5 1.9 TDI '96
    Codarea a fost facuta corect. Canal 17 Instruments si codul 00040. A ramas inregistrat codul dar este in continuare in mile. Am auzit ca face cineva la noi in oradea o modificare(insemnand dezlipirea procesorului de pe placa si resetarea lui cu ceva aparat profi). Este singura varianta ce mi-a mai ramas. Sau referitor la ce ai spus tu, modificarea cu o alta interfata.

8. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu stiu, nu am incercat niciodata sa sterg vopseaua rosie de pe folie.

9. inspektoru 1st Gear Member

Locație:
    gorj
    Masina:
    audi a6 2.4, 165ps din 2001
    salut

Xtreme cum ai rezolvat problema cu bordul, care a fost defectul ? La mine nu mai merge turometrul, vitezometrul si cel de benzina. In rest celelate indica.

Lasa-mi si mie un e-mail te rog pentru ca nimeni dintre cei de la service-uri nu stiu sa-mi spune ce are.

inspektor_dragos@yahoo.com multumesc:banghead:

Ultima editare de un moderator: 17 Oct 2011
  10. jonyt

jonyt 1st Gear Member

Locație:
    Bistrița-Năsăud
    Masina:
    Audi Q5 facelift,2.0 tdi CGLC, 2013 quattro s-tronic
    Salutare la toti.

Sunt nou in "discutii". As avea si eu o intrebare: indicatoarele pentru nivelul motorinei si cel pentru temperatura motorului au vreo legatura cu calculatorul de confort ? pentru ca niciunul dintre ele nu functioneaza bine. Va multumesc !

Ultima editare de un moderator: 24 Oct 2011
  11. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    jonyt nu are treaba calculatorul de confort cu indicatiile eronate ale ceasurilor din bord.

Fii mai atent data viitoare unde scrii mesajele, mai precis la titlurile topicurilor. Foloseste functia Cauta a forumului. Am mutat mesajul tau unde trebuie.

12. cipuiscool

cipuiscool 2nd Gear Member

Locație:
    prin europa
    Masina:
    A4 1.8T '98 B5 AEB
    Va salut! Am nevoie de cineva care ma poate ajuta si anume cum se regleaza ceasul din bord? "creionasele" din bord, cel din dreapta reseteaza subkilometraju', iar cel din stanga regleaza luminozitatea becurilor ceasurilor din bord... Va multumesc!

13. Ferydeva

Ferydeva Silver Member

Locație:
    deva
    Masina:
    Audi A4 1.6 ADP 1996
    Cel din stanga care regleaza luminozitatea.............tragi de el si regleza ceasu:)

14. cipuiscool

Locație:
    prin europa
    Masina:
    A4 1.8T '98 B5 AEB
    :idea:perfect... doar am tinut tras de el si s'au miscat acele... ms mult...

15. Marius.Babei

Marius.Babei 5th Gear Member

Locație:
    botosani
    Masina:
    Audi A4(b5) 1.6 101 cp
    Salut!

Cred ca cel mai bine e sa pui plasma daca vrei alta culoare.Daca nu reusesti sa le stergi complet si mai ramane cate un firicel de rosu o sa se vada exact cum nu vrei:) Stima!

16. cipuiscool

Locație:
    prin europa
    Masina:
    A4 1.8T '98 B5 AEB
    Din propria experienta si sper sa pot fi de folos. Intre volan si ceasuri au fost 2 chestii de plastic, una sub cealalta, care au iesit f usor. Cablurile care vin la ceasuri sunt destul de lungi pt a baga mana si a le demufa. Ca sa inlaturi cablurile cu mufe se misca cu grija intr'o parte si in cealalta pana iese.
    Bafta in a'ti descoperi masina.

Ultima editare: 26 Oct 2011
  17. dorru

dorru 6th Gear Member

Locație:
    Berzovia
    Masina:
    A4B8 CAGA 2.0TDI, 143 cp /2009
    salut. am o problema cu un martor in bord si anume cand pun contactul , pentru circa un minut sub afisajul cu km totali , se aprinde intermitent mesajul OIL, dupa care dispare si sunt afisati numarul de km parcursi , mentionez ca am facut schimbul de ulei in luna septembrie 2011, iAr de atunci nu am parcurs mai mult de 1500 km. Am verificat nivelul de ulei din baie si este peste jumatate.In fara acestui mesaj nu se aprinde niciun alt martor in bord. POate fi din cauza ca pana la ultimul schimb am bagat castrol magnatec 10w40, iar acum am bagat mobil super 3000 10w40?????.Mersi

18. danutzu_2001

danutzu_2001 Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B9 2018 2.0 Diesel IF-14-MHB
    Salut,
    schimbul de ulei e facut la service? sau de tine?

La service trebuia sa reseteze intervalul de service.
    Daca ai facut tu schimbul de ulei leaga`te cu VAG COM si reseteaza intervalul de service.
    Schimbatul marcii de ulei nu are legatura.

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Doru, acel mesaj iti aduce aminte sa schimbi uleiul. El este ca o alarma setata nu pe minute ci pe km parcursi. Evident, ceasurile nu stiu sa iti spuna ca ai ulei nou sau vechi, asadar ceasurile te avertizeaza de schimbul de ulei fara sa stie ca uliul a fost schimbat. Cum tu ai schimbat uleiul dar nu ai resetat intervalul de schimb, el iti aduce aminte acum.
    Mai multe detalii:
    http://www.clubaudi.ro/operatiuni-intretinere-diverse/130-cum-se-reseteaza-service.html

20. Emy 1st Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Audi A6 C6 4F 2.0 TDI 170CP 2011
    Salutare prieteni,am si eu o problema cu a4 b5-ul meu din 2000 facelift. Nu imi indica turometrul calumea.Adica toate indicatoarele imi merg bine iar turometrul imi pleaca de jos, la relanti acu imi sta jos,cam in 2000 de ture acu urca la 0, cam in 3000 de ture urca la 1000 si tot asa. Am fost la reprezentanta iar berbecii de acolo mi-au spus ca trebuie sa schimb tot bordu si ca ar costa cam 25 mil. Cer ajutorul vostru in rezolvarea problemei daca ma poate ajuta cineva.

Ultima editare de un moderator: 28 Oct 2011

Distribuie pagina asta