1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Ceasuri Bord / IC la A4 B5 - martori luminosi - ce inseamna - lumini bord - inlocuire becuri

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de mr.claude, 19 Oct 2007.

1. cata-audia4 3rd Gear Member

Locație:
    Râmnicu Vâlcea
    Masina:
    2000 Audi A4 B5, 1.9 TDI AHH, 90cp+Soft
    Ceasuri full fis si LCD nou schimbat acum cateva luni, cum a dat caldura imi joaca feste lcd-ul, se inverseaza scrisul cel de temperatura cu cel de consum si invers, cateodata nu-mi afiseaza scrisu deloc, doar fundalul rosu.
    De la ce oare sa fie ?

Multumesc

2. rosu_ghe Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi a4 b5 avant ajm 2000, Audi a4 b8 avant CAGA 2010
    Hai sa o luam si logic:
    in momentul trecerii de la 2x32 la 3x32 nu trebuie sa intervenim cu nimic asupra celor doua mufe (albastra si verde), ele cuplandu-se direct la IC cu 3x32.
    Concluzia este ca mufele verde si albastra ale IC cu 2x32 au aceeasi asezare a pinilor ca mufele verde si albastra de la IC cu 3x32.
    Pinii mufei gri se constituie excusiv din alte circuite ce nu se regasesc in mufele verde si albastra.

3. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Ghita, depinde din ce an sint IC-urile. Sint diferente de pinout intre IC 2x32 si 3x32 la mufele albastra si verde.

4. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Audi A4b5 AFN1,9 TDI feb.1999 Audi A4B5 AFN1,9TDI quattro, august1999
    :hi: Nucu, esti mare dom'le !:respekt: Multumesc mult !!!
    Gicule, e diferenta intre ele, gandeste-te doar la un aspect : la cel cu MFA ai temp. ext. afisata, iar pinul ce deserveste functia asta, la IC-ul cu full fis il gasesti in mufa gri ;).
    Inca o data, multumesc Nucu !

5. rosu_ghe Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Imi pare rau ca trebuie sa va contrazic dar...... !

@Nucu, pana acum n-am intalnit nicio diferenta desi am "convertit" instalatii IC-uri de la 2x32 la 3X32 pe masini facelift (ca doar despre asta vorbim) cu fabricatie incepand din nov.1999 pana in iulie 2001 (peste 10 cazuri, atat diesel cat si benzinar si eu fac instalatia!).
    Daca pot apare diferente de pinot pe aceste mufe ele nu pot fi date decat de facilitati suplimentare din dotarea masinii respective si nu este nevoie de intervenit asupra lor.
    Acele scheme puse de tine n-au legatura cu IC 2x32 de la A4 B5 facelift si imi place sa cred ca nu suntem "off topic"!!!
    Da-mi si mie un exemplu (an, masina) unde ai intalnit asa ceva!

@Mikaela4,la ce masini te intereseaza acest pinot pentru ca daca-i vorba de A4 B5 facelift ia de bun ce spun eu si n-ai cum sa gresesti!
    Este gresit ceea ce afirmi; te rog nu te supara dar vreau sa informam corect "publicul" !
    Unde ai gasit tu pin pentru temperatura exterioara pe mufa gri la A4 B5 facelift ca vreau sa "mananc" si eu una care are asa ceva ?
    Vezi ca faci confuzie intre mufa gri cu 32 pini si cea rosie cu 20 pini (d'asta nu servesc la masa desi le cunosc si pe ele foarte bine) si nu despre asta discutam !
    Pe mufa gri sunt 12 pini de baza : 3 pentru usi (celelalte decat cea a soferului) -pinii 8, 9, 10; 3 pentru radio - pinii 11, 12, 13; 2 pentru releul de avertizare "lumini nefunctionale", stop frana si pozitii spate + faza scurta - pinii 14 respectiv 16; 1 pentru avertizare nivel scazut vas lichid spalare -pinul 15; si 3 pentru maneta BC-pinii 17, 18, 19.
    Pinul pentru temperatura exterioara la IC-urile 3x32 si 2x32 se afla numai si numai in mufa verde pin 29.
    "Eu vara nu dorm".

Simptomele pe care le are display-ul tau par a trada un contact slab la lipiturile lui de pe placa de baza.
    Mergi la cel ce ti l-a schimbat sa refaca cu grija lipiturile!

Ultima editare de un moderator: 4 Mai 2013
  6. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    :keule: ai dreptate Gicule ! Am vorbit de pe pereti, aseara la ora aia...
    Am un coleg pe celalalt forum, care vrea sa treaca la IC cu full FIS, de o saptamana nu ii spune nimeni nimic si m-am gandit sa-i dau o mana de ajutor. Mai investighez ! Multumesc oricum pt. atentionare, acum m-am uitat mai bine si vad diferente totale intre schemele puse de Nucu si ce am eu prin laptop. Nucule, nu te superi ca intreb, da' totusi, de la ce model de b5 sunt pinnout-urile de mai sus ca deja sunt in ceata :drag: !

Paste fericit baieti !

7. rosu_ghe Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Pentru trecerea de care vorbesti nu faci decat sa cuplezi mufele verde si albastra de la IC 2x32 la IC 3x32 si sa faci o instalatie cu mufa a treia (gri) cu pinotul descris de mine pentru aceasta.
    Mufa nu-i obligatoriu sa fie gri, dar in cazul cand folosesti alta culoare de mufa trebuie sa faci o mica incizie in locasul de pe IC ca sa o poata primi pe cea cu noul profil.
    Daca ai tot ce-ti trebuie (mufa, pini, fire, materiale auxiliare si cunostine) aceasta operatiune de confectionare a instalatiei dureaza maxim 2-3 ore (atat dureaza la mine).
    Ajut gratis cu informatii pe oricine este interesat, la telefon 0737468908 / 0768168234.
    Rog sa nu fie sters acest mesaj !!

PASTE FERICIT TUTUROR !!!

Ultima editare: 4 Mai 2013
  8. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    mikaela4, nu ma supar ca intrebi, imi pare chiar bine, deoarece schema cu 2x32 de pini care ti-am dat-o este de A6, dar s-a strecurat in folderul cu scheme IC-uri de A4 B5 :( si cand am atasat-o nu am verificat in Elsa. Mea culpa. Bine ca "vara nu doarme" Gicu, ce ne-am face altfel :) sa nu mai dezinformez pe altcineva care vrea aceste scheme de IC.

9. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Lasa Nucu, nu-i baiu' chiar asa mare, ca de dimineata m-am uitat pe pinout-urile ce le aveam p'aici prin leaptop si am comparat, mi-am dat seama ca ceva nu e in regula, nu semana nimic...Si mi-am zis : "Nucu nu a fost de serviciu, si si-a facut de cap ieri !" Nu ca eu as fi fost mai "in regula" :beerchug:
    Intentia a fost buna si se multumeste pentru ea !

10. Bogd@n

Bogd@n 3rd Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A4 1997
    Colegi , ajutor ! Mi s-a ars un bec, Audi A4 B5 97 , l-am schimbat si pe cand am montat bordul inapoi...ce sa vezi..surpriza din partea display-ului , se vedea cu liniute si nu se putea citii nimica de pe el , care ar fi cauza? Tin sa anunt ca nu am umblat la el , doar la beculetul in cauza :-< :( Sper sa nu trebuieasca sa schimb display-ul ca atunci ma las de meserie....

Ultima editare: 7 Mai 2013
  11. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Vezi ca ceva nu e in regula, ori la partea de montat plastice de pe bord ori mufa.
    Mai da-l jos o data, verifica sa fie totul la locul lui si monteaza-l inapoi.

12. Bogd@n

Bogd@n 3rd Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A4 1997
    Cred ca ii mufa (eu asa zic , pentru ca eu nu am umblat la ecran , pt ca nu aveam treaba , am avut treaba doar cu un beculet) , am fost la electricieni , ei ziceau fara sa se uite inauntru ca ii folia de la ecran :-| chiar acuma cobor jos la masina si mai il demontez - montez inca odata si fac si o poza ! Sper sa fie asta !

Ultima editare: 7 Mai 2013
  13. rosu_ghe Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Tare as vrea sa aiba dreptate cei ce cred ca-i vreo mufa de vina dar eu sunt de alta parere .....display-ul dus !
    Doamne-Ajuta !
    Suces si asteptam sa ne spui ce ai constatat.

14. Bogd@n

Bogd@n 3rd Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A4 1997
    Am atasat poza mai sus cu display-ul ! haideti cu parerile :-S

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Daca nu merge din mufa, dai jos ceasul (da, din nou) si il duci la cineva care are statie de lipit sa iti refaca lipiturile la display.

16. Bogd@n

Bogd@n 3rd Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A4 1997
    Am inteles , deci maine caut tipul cu lipitul :D Ms pt sfat ovidiutm

17. Bogd@n

Bogd@n 3rd Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A4 1997
    Am fost la electrician si problema... mi s-a dezlipit folia de la display , ce ? cum ? habar nu am ...a lipit-o inapoi si se vede ok , dar nu ca si inainte ! A zis sa caut un tip care sa lipeasca folia de la display ! Daca stie cineva un om care lipeste folia minune sa ma anunte si pe mine , am sa revin cu poze !

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Eu stiu dar e in Timisoara.

19. Bogd@n

Bogd@n 3rd Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi A4 1997
    ovidiutm un nr de telefon poti sa imi dai te rog :D

20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    0724505137 Claudiu.
    El se si ocupa de schimbari display, reparatii diverse.

Distribuie pagina asta