1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Ceasuri Bord / IC la A4 B5 - martori luminosi - ce inseamna - lumini bord - inlocuire becuri

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de mr.claude, 19 Oct 2007.

1. exdjvaly

exdjvaly 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 B5 1.8 Avant an2000
    CI

Le poți schimba dacă ai ustensile necesare , ai nevoie de o stație de lipit SMD ( cu un letcon normal te chinui de mori deoarece sunt lipite de PCB cu glue) ai grijă cum insiști să nu exfoliezi PCB ul. Aceste leduri SMD sunt alimentate două câte două , trebuie să ai grijă la polaritate și în rest parte mecanică . Am să pun o poză cu bordul meu făcut de mine custom.

Poze cu ceasurile de bord

Ultima editare de un moderator: 19 Aug 2015
  2. gabi_74

gabi_74 Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A6, C6, 2.0 TDI,CAGB,136 CP,2010
    Mi se pare kitch-ios bordul tau custom,dar fiecare cu gusturile lui.

3. exdjvaly

exdjvaly 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 B5 1.8 Avant an2000
    E la fel cu VW , da na nu ție tre să îți placă . În realitate e mai frumos decât în poză .

4. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Audi A4b5 AFN1,9 TDI feb.1999 Audi A4B5 AFN1,9TDI quattro, august1999
    exdjvaly, fiecare cu gustul lui, daca tie iti place, e ok! Insa VW nu are marcajele bicolor...sunt toate albastre ! Iar acele au rosul mult mai pronuntat...

5. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Și culorile de Audi sunt mai frumoase decât cele de VW. De fapt alb/roșu e cea mai reușită combinație la luminile de bord, nici o altă mașină nu are vreo combinație mai reușită. Și nu în ultimul rând, e Audi, nu VW. Însă așa e, ție trebuie să îți placă!

6. exdjvaly

exdjvaly 2nd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4 B5 1.8 Avant an2000
    ovidiutm Să clarificam asta, pozele sunt informative pentru cei care au nevoie de reparații la luminile de bord sau vor altceva nicidecum pentru bârfe. Lumina originală la bordul asta e albă dar de toată jena, ca să zic așa. Prima dată am înlocuit SMD-urile cu unele albe dar la 6000k și mai tari nu gălbui, apoi cam după doi ani am făcut modificarea asta care o găsesc mult mai plăcută. Pe alb ziua nici nu sesizezi ca ai lumină în bord. Deci, să revenim la subiect și date tehnice, utile si asa mai departe. Bandă aceea luminoasă o găsiți pe Ebay în diferite culori la 4€ cu lungimea de 2 metri.

Ultima editare de un moderator: 24 Aug 2015
  7. gabi_74

gabi_74 Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A6, C6, 2.0 TDI,CAGB,136 CP,2010
    Cine imi explica si mie ce inseamna iconitele alea care apar pe IC?(antena,ventilatorul,etc.)

Ultima editare: 31 Aug 2015
  8. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ultima editare: 31 Aug 2015
  9. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    A4, B5, 1996 - 1.8i 125 cp - ADR
    Mi s`a dus displayul la ceasurile de bord .. Nu mai afiseaza nimic, s-a dezlipit folia cu circuitele alea de grafit , Am pus mana pe ea cand am dat ceasurile jos si de acolo i s`a tras . Cum pot lipi folia aia la loc ? Are rost sa cumpar alt display daca e folia de vina ?

Am gasit asa ceva , o fi bun ? link

Alta chestie la care m-am gandit.. As putea schimba ceasurile cu unele din 98-99-00 ? Stiu ca alea au mufe cu 32 de pini, ce ar implica ?

Ultima editare: 7 Sep 2015
  10. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ogyo topicul asta l-ai citit integral, unde ti-am mutat mesajul si unde trebuia sa scrii ?

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ti-am explicat deja ca nu ai ce sa cumperi, pentru ca nu se fabrica. Ala din poze e alta ciorba.
    Si daca ai gasi, nu ai avea cum sa fixezi magistrala.

12. thunder 4th Gear Member

Locație:
    Focșani
    Masina:
    2003 Allroad
    Salut. In cazul in care am ceasuri de A6 2002 pe A4-ul meu din 2000 si indicatorul de combustibil indica invers, exista remediu?

13. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Nu, chiar daca se zice ca inversezi firele la sonda din rezervor.
    Pe langa asta, nu iti arata usile.deschise si nici informatiile radio

14. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ba da, exista remediu. Cumperi o sonda cu tot cu plutitor de A6, apoi golesti rezervorul si faci teste cu plutitorul (pe care trebuie sa il indoi) ca sa iti calibrezi plutitorul pentru rezervorul de A4. Cred ca nu mai e nevoie sa iti spun ca e nevoie de 2 persoane, unul sa faca modificarile si altul sa citeasca.
    Insa asa cum spuneam inainte, scapa-te de ceasurile de A6 pentru ca nu merita deranjul.

15. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Am incercat eu cu sonda de passat, care cica e aceeasi cu A6 si cu una de A3 si tot degeaba.
    Cel mai bine e sa scapi de ceasuri si sa cauti de A4

16. thunder 4th Gear Member

Locație:
    Focșani
    Masina:
    2003 Allroad
    Am decis deja sa caut niste ceasuri de A4..desi imi plac f mult cum arata astea de A6.. multumesc de sfaturi.

17. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Am schimbat recent ceasurile . Masina mea e un adr din 96 1.8 benzina .
    Si acum :

- Sunt de anglia si indica in mile, si am mile putine, cred ca a fost dat inapoi.
    - Sunt de diesel si au 229 in bord, ale mele aveau 260
    - La ceasul care indica temperatura la ulei nu stiu care e firul . Nu are in spatele lui cum aveau ceasurile mele
    - In timp ce merg, dupa ce plec dupa loc, sus unde arata OK , indica o iconita cu MPH2, daca apas pe butonul de reglare a ceasurilor apare MPH1 si taiat cu 2 linii

Intrebari :

- Unde intru si ce modific sa imi arate consumul normal si km/h ?
    - Km inainte ii dau cu vag tacho? Cu vag com nu merge?
    - exista posibilitate de a fi iluminat cu leduri? Nu am avut curiozitatea sa ma uit, vazusem o raritate undeva, un b5 cu ceasuri de anglia cu iluminre pe led.

- Unde intru si ce modific sa indice turatia calumea, la momentul actual turomeru se da peste cap in limitare :)))
    - Cum gasesc firul care tre sa imi indice temperatura la ulei ?
    - Cum dezavtivez prostia aia cu MPH ? Banuiesc ca e o avertizare de viteza sau ceva de genu .

Ultima editare: 17 Sep 2015
  18. coco_catalin

coco_catalin Gold Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Audi A4 B5 / 1.6 ADP / 101 CP / 1997
    Ogyo, de ce vrei tu sa te complici? Din toata perioada asta in care esti tu in clubul nostru nu ai inteles ca ceasurile de diesel sunt pentru diesel iar cele de benzinare sunt pentru masinile pe benzina? Scapa de ceasurile astea si cauta ceasurile potrivite pentru masina ta.
    P.S. Mai lipsea sa deschizi un nou topic :P

19. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Pe langa ce a zis colegul iti raspund la intrebarea de avertizare viteza:

- cu motorul oprit si ceasurile in standby( display oprit) apesi pe butonul din stanga scurt
    - dupa ce se aprinde ecranul, apesi tot pe butonul din stanga lung
    - mergi cu sagetile de pe maneta pana la viteza dorita, sau apesi pe reset pentru dezactivare

Mai multe informatii aici: http://www.audiworld.com/tech/elec57.shtml

Km se schimba doar cu tacho sau comander

Afisajul din mile in km il schimbi cu VCDS, selectand ca tara rest of the world sau Germany

Ultima editare: 17 Sep 2015
  20. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Daca gaseam si de benzina crezi ca ma complicam ? Daca am suferit sa am bc ce sa ii faci .. SI in fond la cat m`au costat au fost un chilipir . Daca nu gasesc cum sa imi arate corect turatia asta e, nu mer dupa turometru si nici nu ma deranjeaza sincer sa fiu ,

Ms pt raspuns stefan

Distribuie pagina asta