1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Ceasuri Bord - martori bord si becuri din bord A3 8L - diverse probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A3 8L (1996 – 2003)' creată de emanuellA4, 2 Dec 2008.

1. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    razvanikbby s-ar putea sa ai surpriza sa nu se potriveasca. Cel mai bine intrebi pe forumul seat (de fapt exista mai multe) si exista forum vwforum dedicate special modelului tau de masina. Aici pe acest forum discutam doar despre marca Audi si atat.

L.E.

Sau incerci sa iei niste ceasuri defecte de A3 8L de la dezmembrari, le desfaci si masori diametrul ceasurilor cu indicatoare ca sa vezi daca sunt identice cu ce ai tu (banuiesc ca stii dimensiunea ta deja) sau in ultimul caz daca nu gasesti cauti si cumperi si alte modele indicate de audi66 le montezi si daca se potrivesc este perfect daca nu, le vinzi si tu mai departe.

Ultima editare: 21 Oct 2015
  2. razvanikbby 1st Gear Member

Locație:
    bacau
    Masina:
    1.6
    Da am sunat un prieten cu un audi A4 le-a masurat si da se potrivesc la dimensiuni. Oricum multumesc

Ultima editare de un moderator: 21 Oct 2015
  3. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Colegul audi66 ti-a spus de ieri ca se potrivesc cele de A3 8L, A4 B5, A6 C5.

4. poK 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Audi A3 8L 1.6 8v ( BFQ ) 102 CP ( 2002 )
    Ce parere aveti, ceasurile de S3 se potrivesc pe un A3 8L 1.6 BFQ ? Teoretic dupa mine se potrivesc, dar practic vine intrebarea se pot coda cu computer si toate cele ?

5. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Da, daca sunt din aceeasi generatie (ca si ani vorbesc) potrivesc, poti sa le codezi.

6. MariusSCM

MariusSCM Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A3 - 1.6 (BFQ) 102 CP
    Eu am ceasuri de S3 pe masina si nu am probleme cu ele.

7. poK 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Sunt curios de anumite aspecte. Ceasuri de pe primul model de 8P , 2003 , nu se potrivesc pe 8L 2002 ? Arata foarte identic dar parca are alte prinderi daca nu ma insel. Si inca ceva, ceasurile de pe un diesel tot 8L nu se potrivesc pe o benzina ? ok stiu ca are 130 grade ca si diferenta, dar pana la urma nu incomodeaza cu nimic.

8. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nici macar nu e aceeasi generatie de IMMO. Evident ca nu se potrivesc.

Pana la urma dieselul are alti martori fata de benzinar.
    Pana la urma dieselul are turometru pana la 4500 iar benzinarul pana la 7000rpm.
    Pana la urma si aici pot exista diferente intre generatii de IMMO.
    Nu te deranjeaza nimic din toate astea?
    Sincer, nu te inteleg... atata disperi si te agiti... daca tot ai energia asta, focalizeaz-o spre ceva ce iti trebuie tie, nu ceva ce SPERI ca ti se potriveste. Sau, poate ai bani de aruncat pe geam si experimente de facut...

9. poK 1st Gear Member

Locație:
    Brasov
    Masina:
    Oho, usor domnule ca nu am dat in cap la nimeni, este un thread de discutii nu ? Am pus 2 intrebari, nu ne-am nascut toti invatati. Si da, nu gasesc ceasuri pentru modelul meu. Daca aveam bani de aruncat nu mai intrebam si cumparam direct nu crezi ?

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu cred ca ai citit sau... nu vrei sa intelegi ceva ce ti-am spus de 2 ori. Eu mă voi concentra în discuții cu persoane care înțeleg sau asculta răspunsurile ce le dau. Pentru ca dau răspunsuri la întrebările altora... și culmea, pentru interesul altora.
    Baftă.

Și un ultim sfat pentru tine: ceasurile ce le cauți nu se găsesc așa ușor însă se găsesc. Unii au găsit după 6 luni de căutat, tu disperi ca nu găsești în 2 săptămâni.

Ultima editare: 30 Oct 2015
  11. TDIpower

TDIpower 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A3, 1.9 TDI (ASZ), 2002, 130cp
    @poK : Eu caut ceasuri de cand am luat masina, din ianuarie anul acesta, si inca nu am gasit. Spor!

12. comep 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a3, 1.6, 2002
    Am o intrebare poate a mai patit cineva legat de ceasurile de bord. Dimineata cat ete masina rece timp de 5-8 minute fac ceasurile de bord ca tot dracii ca si cum ba ar primi curent banu ar primi. Motorul merge normal fara nici o problema e vorba doar de ceasurile si afisajul din bord. Daca cineva stie care ar fi problema as fi recunoscator.

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Alatura-te și tu colegilor care își căuta ceasuri.
    Sunteți deja 3 care își căuta ceasuri, doar azi și doar care postați pe forum la momentul asta. Nu sunt atâtea mașini în dezmembrări cu ceasuri bune, pe câți sunteți voi cei care căutați. De-asta, nu găsiți ceasuri repede. Căutați, căutați, căutați.

14. alxfts 1st Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A3 , 1.6 , 2002
    Salut . Mai e cineva pe aici care ma poate ajuta cu frecventa problema a ceasurilor ? Am un a3 8l din 2002 1.6 benzina. Am cumparat-o cu problema la ceasuri : turometrul nu a mers de cand am luat-o , iar ceasurile de la apa/benzina/viteza merg o data pe saptamana si atunci nu cred ca merg corect. (Cel de benzina ori arata full , ori jumatate , ori deloc. Niciodata intre, cel de apa banuiesc ca nici el nu indica bine iar kilometrajul (cand merge) imi arata viteza dar cand incepe sa scada se blocheaza) . 2 dintre display uri (cel cu data , ceasul si cel cu km rulati au mers in permanenta) merg dar cel central (cu eventualele erori , probabil temperatura, usa deschisa s.a. merge o data la saptamana odata cu ceasurile de bord ) . Am cautat ceasurile de bord in tot judetul la dezmembrari dupa care si in tara si momentan nu am gasit. Noi ceasurile sunt 2100 lei. Nu imi permit sa dau atat pe ceasuri . Ma puteti sfatui/indruma in vreun fel ?

15. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Da, astepti pana gasesti ceasuri, mai sunt colegi in situatia ta care de luni bune cauta ceasuri fara succes.

16. TDIpower

TDIpower 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A3, 1.9 TDI (ASZ), 2002, 130cp
    Suntem 4 cu tine cu tot care cautam ceasuri. La tine problema e mai grava. Mie numai ceasul de motorina imi arata eronat. :) Success la cautari!

17. Kussy 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A3. 1.9 TDI. 2001
    Salutare,
    De o luna de zile mi-am luat un Audi A3 8L din 2001, 90 Cp, motor ALH. Am inceput sa bag bani in ea ca nah ii batrana si nu are carte service, i-am luat discuri noi, placute, distributie, filtre, pivoti ... etc.
    Problema la care inca nu am gasit rezolvare este ca dimineata cand ii rece (am citit si la altii problema asta) zici ca-i pom de craciun inauntru, toate becurile licare timp de 5-10 minute pana se incalzeste, dupa care functioneaza perfect. Se rezolva oare doar cu o baterie noua ? ca asta ce o am ii cam dusa. Si inca o problema, acul de la turometru nu se ridica. Scuze pentru mesajul asa de lung.

Ultima editare de un moderator: 15 Noi 2015
  18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Dacă știi deja ca bateria e cam dusă, aia e problema. Iar despre acul care nu se ridica, surpriză... citește ultimile pagini.

19. bogdan1216

bogdan1216 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A3, 1.9 , 2000
    Probleme ceasuri de bord audi a3 8L

Salut,

Nu stiu daca a mai patit cineva aceasta problema, fluctuatii lumina in bord.
    Aceasta problema nu este permanenta , se intampla in special dimineata cand este rece.
    Rog un sfat , multumesc.

https://www.youtube.com/watch?v=dBmpN0fsOlU

Ultima editare: 16 Noi 2015
  20. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Nu esti singurul in situatia asta. Citeste integral, acest topic unde a fost mutat mesajul si unde trebuia sa scrii.

Ultima editare de un moderator: 17 Noi 2015

Distribuie pagina asta