1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Ceasuri Bord - martori bord si becuri din bord A3 8L - diverse probleme si rezolvari

Discuție în 'Audi A3 8L (1996 – 2003)' creată de emanuellA4, 2 Dec 2008.

1. comep 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a3, 1.6, 2002
    Revin cu un update. La mine nu cred ca e din bord. Am facut o verificare mai amanuntita. La rece bordul face ca pomul de craciun, dar nu este doar bordul este vorba de toate ledurile/luminile interioare... ma refer la cele de la spatiile de depozitare si la cele din spatele butoanelor de exemplu din plafoniera care clipesc la fel. Si este doar la rece. Zilele trecute cat a fost ceva mai cald a mers totul normal. Dupa astea 2 nopti mai reci iar face la fel...

2. mandolin

mandolin 2nd Gear Member

Locație:
    Alba
    Masina:
    A3,1.9 ASV , 2000
    Am avut ceva asemanator...am curatat toate bornele,inclusiv pe cele care merg la electromotor sau pamantarea de pe bloc motor..TOT

3. Kussy 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A3. 1.9 TDI. 2001
    aceeasi problema o am si eu ca si comep, am crezut ca este de la baterie dar din pacate nu. ieri am cumparat baterie noua si azi dimineata a facut la fel. am sa merg saptamana asta la un electronist,cica este problema comuna la audi a3. o sa revin cu amanunte.

4. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Unde are masina voastră butonul de reglează intensitatea luminoasă în bord și consola?

5. TDIpower

TDIpower 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A3, 1.9 TDI (ASZ), 2002, 130cp
    Cel mai probabil in stanga unde este si butonul de la faruri cu treapta 1,2,3.

6. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Atunci comep și Kussy, dacă nu sunt probleme de contact la plus si minus (vezi postul lui mandolin, #397) atunci clar problema pleacă din butonul ala de lângă blocul de lumini.

7. comep 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a3, 1.6, 2002
    O sa incerc sa ma uit pe acolo la butonul de reglare intensitate dar cel mai devreme sambata. Daca reusiti sa gasiti un raspuns pana atunci cei care mai aveti aceeasi problema lasati un raspuns. Daca nu va anunt eu daca am gasit ceva.

8. yoh01 1st Gear Member

Locație:
    ploiesti
    Masina:
    audi200
    Daca nu e cu suparare , dintre cei care are un ceas stricat cu carcasa ok am si eu nevoie de una . contracost bineinteles . multumesc

9. lucik1947

lucik1947 1st Gear Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    a3 8l 1,6 1997
    Salutare, vin si eu cu o intrebare , am cautat pe forum si nu am gasit raspuns.
    Nu imi merge termometrul masinii ( cel care iti indica gradele C ) . Tot bordul merge perfect, nu am probleme in bord. Stie cineva ce trebuie sa fac? Sa demontez tot bordul poate e sarit vreun fir sau o siguranta. Din ce stiu eu nu este siguranta pentru asa ceva.Masina este un a3 8l 1997 benziar 1.6 . Multumesc si scuze daca sa mai discutat dar nu am gasit nicaieri.

10. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Ce termometru ? Te referi la temperatura exterioara afisata pe cluster ?
    Cum nu iti merge, nu iti apare sau iti afiseaza eronat ?

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ceasurile tale au OPTIONAL display adițional temperatură exterioare. Acum... Ție ti-a mers vreodată și acum nu îți mai merge? Sau nu ai văzut vreodată temperatura în bord și te-ai gândit automat ca ceva nu e în regula?
    Și nu ai dreptate, are și siguranță. Temperatura e fără siguranță însă iluminarea trece prin siguranță. Și fără iluminare nu vezi temperatura.
    Nu ar strica să pui și o poza cu bordul.

12. lucik1947

lucik1947 1st Gear Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    a3 8l 1,6 1997
    Tempera exterioara ma refer.Nu mi a afisat niciodata . O sa fac o poza cu bordul sa o postez si o sa verific la sigurante poate am arsa una si imi afecteaza. Tot bordul imi merge corect, toate indicatoarele , acele, doar gradele exterioare nu mi le afiseaza. Revin cu poza .

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Tind să cred ca nu ai displayul de temperatură exterioară:

[​IMG] [​IMG][​IMG]

Totuși, revino cu o poza de aproape cu mijlocul ceasurilor de bord.
    Dacă nu ai display, e ieftin de achiziționat, și eu am vreo 2.

14. comep 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a3, 1.6, 2002
    Salut. Revin cu noutati. Am desfacut tot bordul, am curatat toate mufele, inclusiv cele de la blocul de lumini. Acolo era putina umezeala si am sters, am curatat toate contactele si bornele dar astazi dimineata bordul meu facea la fel. Revin astazi cu un filmulet poate are cineva o parere in functie de comportamentul masinii.

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Doar ceasurile fac asa, sau toate luminile din consola centrală?

16. comep 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a3, 1.6, 2002
    Ca idee la fel fac toate ledurile de sub butoanele din masina. Radioul merge normal, luminile interioare se aprind farurile merg normal. Face asa cat este rece dupa 10-15 minute dupa ce se incalzeste se opreste si ramene doar indicatorul de immo care s-a defectat se pare odata cu acest comportament.
    Am facut diagnoza si toate cele. Saptamana trecuta cat nu aparea IMMO nu dadea nimic legat de problema din bord acum imi da la IMMO short circuit sau intrerupere. Blincaie intruna.
    Masina merge ok si functionarea motorului pare normala. Aveti vreo idee ? Si intrebare intrebatoare: eu banuiesc ca totusi e de la ceasuri iar in cazul asta merge un bord de Golf 4 pus pe audi A3 8L?
    Si video demonstrativ:

https://www.youtube.com/watch?v=PCrlTBylF4k&feature=youtu.be

Ultima editare de un moderator: 2 Dec 2015
  17. TDIpower

TDIpower 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Schimba ceasurile. :) Sport la cautat!

18. MariusSCM

MariusSCM Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A3 - 1.6 (BFQ) 102 CP
    Poti incepe sa cauti ceasuri.
    Nu merita reparate,nu vor tine mult.
    Ai grija sa iei doar ceasuri VDO,nu Magnetti Marelli.

19. comep 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a3, 1.6, 2002
    Mersi. Deja ma uit de cateva zile dar fara succes. Sincer nici nu ma prea pricep. Cum stiu ca sunt VDO ? Sa iau din dezmembrari/ Cum stiu daca se potrivesc la mine ? Daca gasesc parca trebuie sincronizate cheile sau ceva ...

20. TDIpower

TDIpower 4th Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Eu caut din februarie niste ceasuri. VDO e firma cum e si Magnetti Marelli.
    Da, dupa ce gasesti, va trebui sincronizata cheia. Dar pana atunci mai e... Daca ai noroc, gasesti rapid. Eu am cautat si prin dezmembrari si pe eBay si inca nimic concret.

Distribuie pagina asta