1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Chei la A4 B5 - sincronizare chei cu auto - duplicare cheie - inlocuire baterie - probleme diverse

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de ovidiutm, 1 Feb 2010.

1. iunia27 1st Gear Member

Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    Audi A4 B5 2001
    Probleme cheie, portbagaj, inchidere centralizata

Salut! Am o problema cat se poate de stupida. Mi s-a blocat portbagajul si n-am mai reusit nicicum sa-l deschid. Si odata cu asta, mi s-a dus si inchiderea/deschiderea centralizata. Si cand sa alimentez, n-am reusit pentru ca nu am putut sa-mi deschid clapeta de la rezervor. Si am zis ca poate e bateria totusi, si am schimbat bateriile de la cheie, si acum nu-mi mai functioneaza nici cheia. Si am cautat in portbagaj buton sau ceva care sa ma ajute sa deschid manual clapeta, am gasit un fir rosu, dar mi-a fost frica sa trag de el, ca sa nu stric ceva. Nu mai am nici motorina si acum imi sta masina parcata in fata blocului. Orice sfaturi, sugestii sunt binevenite. Multumesc.
    P.S. Am o singura cheie la masina.

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Firul ala rosu e pentru situatii de genul asta ca sa poti alimenta. Trage de el si vei putea merge sa alimentezi.
    Foarte rau ca ai o singura cheie... sa te gandesti serios sa iti mai cumperi/faci una.
    Mai sus ai procedura de imperechere a telecomenzii de la cheie. Pompa de vacuum... ca sa o repari trebuie sa ajungi la ea.
    Sa inteleg ca nu ai bancheta rabatabila?

3. iunia27 1st Gear Member

Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    Audi A4 B5 2001
    Ba da. Am ajuns in portbagaj...acolo m-am uitat si pentru deschiderea manuala a rezervorului.

4. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Atunci dai jos spatele portbagajului si impingi mecanic tija ce deschide portbagajul. Apoi vezi care e problema.
    Idem la pompa.

5. iunia27 1st Gear Member

Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    Audi A4 B5 2001
    Ok, mersi... Am sa incerc maine la lumina :)

6. marco47 1st Gear Member

Locație:
    Gorj
    Masina:
    audi a4/b5 1.9 TDI PD AJM TRIPTRONIC 2001
    sincronizare cheie

mentionez ca am cheie cu 3 butoane (inchis -portbagaj-deschis)

Ovidiu am schimbat bateriile la cheie(2 buc.Varta cr1620)si as vrea sa o sincronizez,te rog spune-mi pe care buton sa apas cand cealalta cheie este in contact? multumesc anticipat.

Ultima editare: 4 Iun 2013
  7. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    A4, B5, 1996 - 1.8i 125 cp - ADR
    Am si eu 2 chei la masina mea, sunt normale, cu bec in caz ca nu vezi sa descui seara.
    Problema este ca nu stiu unde sa gasesc baterii deoarece una lumineaza slab, lair cheia cealalta deloc :(

8. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Audi A4b5 AFN1,9 TDI feb.1999 Audi A4B5 AFN1,9TDI quattro, august1999
    Ogyo, magazinele care vând ceasuri, de obicei vând si baterii...

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Marco, cheia pe care vrei sa o inveti in mana, cealalta in contact cu contactul pus (motor oprit).
    Apesi pe descuiat lung la cheia din mana.
    Vezi ca e undeva si un topic unde chiar pe pagina 1 sunt explicatii detaliate data de mine.

Ogyo, daca nu ma insel tie iti trebuie V625U ceea ce e o bateria mai rara.
    Cauta un magazin de electrice/electronice mai dotat ca sigur au asa ceva. In rest nu ai sanse pentru ca nimeni nu tine pe stoc marfa care se cere din an in pasti, intrucat trebuie sa o plateasca la termen.

10. marco47 1st Gear Member

Locație:
    Gorj
    Masina:
    audi a4/b5 1.9 TDI PD AJM TRIPTRONIC 2001
    ovidiutm multumesc pentru promptitudine. Am incercat si nu a mers dar o sa mai incerc odata. Este posibil oare sa se fi defectat circuitul din cheie sau altceva ?

Ultima editare de un moderator: 5 Iun 2013
  11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu, doar nu ai facut bine operatia. Mai incearca.
    Cand apesi pe cheia din mana, sa fie usile inchise iar tu afara din masina.

12. NicuMDL

NicuMDL 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 B5, MOTOR ADP, 1996
    Salut !! stie cineva unde se poate face BUTUC DUPA CHEIE?? mi-a spart masina si prostii au rupt butucul portierei sofer !! Multumesc !

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Butuc dupa cheie...niciodata. Numai cheie dupa butuc... chiar si fara cheie.
    Cauta-ti alt butuc si alte chei... de preferat toate 4 (contact, usa sofer, usa pasager si portbagaj).

14. LDC

LDC 2nd Gear Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    A4 B5 1.8 1995
    Probleme inchidere din cheia originala

Salut ... dar am si eu o problema si nu mai stiu cum sa o rezolv...de cand am cumparat masina mi s-a spus ca trebuie sa schimb bateria la cheie pentru a mi se inchide masina din buton. Am schimbato si nimic,am cumparat o inchidere noua am pus-o dar dupa cateva luni am scos-o ca nu mi-a placut. Ce pot sa ii fac sa mi se inchida masina din cheia ei originala???..am schimbat bateria din ea dar nimic...:(. daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi sau idei mi-ar fii de folos.

http://i.imgur.com/J5oWNQG.jpg - poza cu cheia

Ultima editare de un moderator: 12 Sep 2013
  15. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Cheie de-asta am si eu . Iar modelul asta de cheie nu are inchidere . Acel buton care de altfel e si singurul este o lanterna daca pot spune asa. E un led ca sa vezi seara cand bagi cheie in contact sau sa luminezi pur si simplu cand vrei .

Ia cipul de pe cheia originala si pune`o pe cheia tip briceag care vine odata cu alarma . Alta solutie nu ai ca sa inchizi/deschizi masina de la distanta . pe de alta parte, la modelul tau de masina inchiderea/deschiderea se face in momentu cand inchizi.deschizi usa ta , adica se deschid toate usile si portbagaju .

Ultima editare de un moderator: 12 Sep 2013
  16. LDC

LDC 2nd Gear Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    A4 B5 1.8 1995
    aa am inteles...adica masina mea nu are inchidere originala din fabrica..si daca as vrea inchidere trebuie sa ii pun eu una....ok ms..

17. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Are inchidere centralizata de fabrica . Dar nu de la distanta , ci doar din cheie . De exemplu mie nu`mi merge ca nu mai am pompa de vacuum, si trebuie sa deschid fiecare usa in parte, in schimb tie daca iti merge , cand deschizi usa ta, se deschid toate . Prin montarea unei alarme ti se va deschide si de la distanta . Dar trebuie sa ti`o monteze cineva care se pricepe ca sa fie ca la carte.. O poti face si tu cu ajutorul manualului, daca ai si putine cunostinte ..

18. Radu83B

Radu83B 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 C6 2.0 TDI BRE
    Salut, este cineva din Bucuresti care are un vag commander sau un adaptor cu care-mi poate citi pin-ul immo?
    Vreau pt masina din semnatura constructie 08.1998 cu inchidere centralizata cu telecomanda.
    Am doar o cheie fara butoane si doresc sa-mi fac o cheie cu telecomanda.
    Am sunat la reprezentanta Porsche Bucuresti Vest si nu au vrut sa-mi dea codul pin motivand ca adaptarea noii chei se face doar la ei in service pt suma de 100 ron.
    Au procedat corect si nu am dreptul la cod? Eu stiam ca in tarile vestice la reprezentanta ai dreptul la acest cod

Pentru cine ma poate ajuta cu extragerea PIN-ului: 0740 61 61 71

Ultima editare de un moderator: 18 Sep 2013
  19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Da, nu ai cum sa vezi codul la reprezentanta pentru nici tehnicienii din reprezentanta nu il vad. Vine o informatie (on-line cu fabrica) criptata direct pentru adapterea unor noi chei.

Ultima editare: 18 Sep 2013
  20. Radu83B

Radu83B 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 C6 2.0 TDI BRE
    Ok, atunci ma vad nevoit sa-mi fac singur cheie de la zero.
    Cum pot afla ce tip de cheie a venit original pe masina mea?
    Din ce am gasit pe net se pare ca am nevoie de

O lama tip AKK1
    Telecomanda 4D0837231R 433 Mhz
    Cip ID48
    Baterie 1616

Vag commander pt adaptarea cheii
    Este corect?

Distribuie pagina asta