1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Chei si inchidere centralizata la Audi A4 B6 - sincronizare chei cu auto - duplicare cheie -

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de alien_h2001, 24 Feb 2009.

1. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Corecta si varianta asta.

2. dark_angel_tgv 1st Gear Member

Locație:
    Târgoviște
    Masina:
    AUDI A4 B6, 2003, 1.8T BFB, QUATTRO, 5 SPEED
    Buna seara baieti!
    Doresc sa aduc si eu o mica contributie in familia Audi A4 B6, pt toti ce vor sa modernizeze putin ,,babutele,, ,asa ca am revinit cu noutati, ca sa inlaturam orice discutii, speculatii si presupuneri, dupa ce am facut aceasta modificare la masina personala.
    Telecomanda cu codul 8E0 837 220 K, de Audi A4 B7 este perfect compatibila cu Audi A4 B6 ce are modul de comfort cu codul 8E0 959 433 AR, si care avea telecomanda originala cu codul 8Z0 837 231 D! Am cumparat cele 2 telecomenzi de B7, pe care le-am gasit in stare aproape impecabila, cu 100 lei ambele. In 10 minute le-am programat pe masina si am facut probe, totul functionand ok pe partea de inchis/deschis/portbagaj. Ba chiar imi pare ca am range mai mare acum in utilizarea telecomenzii, ceea ce ma multumeste foarte mult.
    Tot ce ramane de facut acum este sa mut cipurile din telecomanzile vechi in cele noi (nu am surubelnite fine momentan, ca sa pot desface telecomanda de B7) si sa imi iau 2 carcase noi de A4 B7, ca sa pot sa duc lamelele la taiat, deoarece nu vreau sa sacrific lamelele de la telecomanzile vechii. Le pastrez si pe alea, de rezerva, pt orice eventualitate. Recomand aceasta modificare!

3. dark_angel_tgv 1st Gear Member

Locație:
    Târgoviște
    Masina:
    AUDI A4 B6, 2003, 1.8T BFB, QUATTRO, 5 SPEED
    Am comandat de la Emag 2 carcase de B7, de la care am luat doar lamelele brute. A costat aproximativ 30 lei/carcasa. Am mers apoi la un centru de copiat chei cu ele si telecomanda veche de B6, si am facut copie la lamela mea pe lamelele brute de B7. Pt cei interesati, am mers la centrul de copiere chei de langa Kaufland Centru, Targoviste. Copierea a costat 30 lei/cheie. Am luat si 2 baterii noi, 2032, Varta. Am dat pe 2 baterii cat pe carcase :)), dar nu aveam chef sa stau sa caut prin tot orasul baterii si am zis sa stimulez micile afaceri :)). Dupa asta, am mutat lamelele nou realizate in telecomenzile mele de B7, precum si cipurile immo. Am programat din nou telecomenzile (de data asta din contact, fara VCDS) si de astazi folosesc doar telecomenzile de B7 la baba mea. Sunt foarte multumit, in special de faptul ca am un range mult mai mare de la care pot folosi inchiderea centralizata a masinii. Nu imi explic de ce se intampla asta, desi in telecomanda de B6 foloseam tot baterie noua, dar acest lucru ma multumeste enorm! Din nou, nu pot decat sa recomand aceasta modificare.
    Las mai jos si costurile acestei aventuri, pt cei ce vor sa faca aceasta modificare. Poate reusiti sa faceti asta mai ieftin, dar consider ca nici costurile la care am ajuns eu nu sunt foarte mari:
    - 2 telecomenzi second hand de B7: 120 lei cu tot cu transport;
    - 2 carcase de B7: 62 lei ambele, cu tot cu transport;
    - cost taiere lamele: 60 lei ambele;
    - cost 2 baterii noi 2032: 60 lei ambele parca.
    - set surubelnite de precizie: 25 lei.

Distribuie pagina asta