as fi si eu curios cum a fost la intalnirea de la Hanul Ancutei. Si as propune daca s-ar putea face o astfel de intalnire la vara in august ca atunci voi fi prezent 100% iar pe deasupra mai am ink 5 prieteni posesori audi care vin de aici si mai stiu o multime in bacau care nu prea stau pe net dar le-ar place o astfel de intalnire.Ce parere aveti?
Avand in vedere ca intalnirea clubaudi programata in 12-14 iunie la Snagov a fost compromisa vreau sa va rog pe aceasta cale sa organizam o intalnire anula exemplara Pt aceasta, avem nevoie de sprjinul vostru in propunerea unor locatii si a unor date care sa va fie convenabile. In curand o sa apara si un nou topic legat de "Intalnirea anual 2009 clubaudi".
Nu v-ati mai gandit la o intalnire intre membri? Aici in Bacau? Hai sa vedem cati suntem cu adevarat si cati ne putem intalni.
Va reamintesc ca a inceput plata avansului pt intalnirea de la Albota din 25-27 septembrie. Detalii aici: http://www.clubaudi.ro/intalniri-club-audi/10145-lista-plati-intalnirea-25-27-septembrie-albota.html
salutare Si eu tot din bacau, comanesti mai exact. ma bag si eu la intalniri daca organizati ceva fara probleme dar vreau sa va interb daca are vreunul o interfata pt codari cu vag-com. m-ar interesa foarte mult sa scot zgomotul de la centrua... si cred ca ar mai fi cateva
Eu am sa vin acasa la sfaristul lunii si poate vom reusi sa facem si noi o intalnire si totodata am sa te ajut sa iti scoti zgomotul de la centura si alte kestii care mai vrei sa le faci
nu am mai intrat de multa vreme pe forum .. si vad ca nici nu prea mai este activitate pe aici in ultima vreme ... dar daca mai e de vreo intalnire ceva m-as baga si eu daca imi permite timpul .. Stabilim o intalnire ceva cu membrii clubului / sucursalei bacau ?
Ma bag si eu la intalnire;numai maine sau miercuri sa nu fie. Eu zic joi sau vineri ca poate mai sunt persoane ce pleaca in weekend din oras sau au alte activitati estivale.