1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Computer de bord si Tempomat/CC la A4 B5 - functionare - montare si inlocuire

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de sergiums, 24 Noi 2008.

1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    La reprezentanta poti da comanda oricand, e nou dar si scump.
    In rest, la dezmembrari si sunt foarte rare si la mare cautare. Ori, chiar si cele in mile sunt rarute dar, tocmai pentru ca cei ca tine nu le vor pe cele in mile, am gasit si eu de cumparat. Eu zic ca pana la urma trebuie sa te impaci cu ideea si sa le cumperi pe cele in mile, oricum iti arata si kilometrii/h. Apoi daca iti gasesti folie, ti-o schimbi. Simplu ca buna ziua...

2. popa adrian

popa adrian 1st Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Audi, A4 1.8 benzina, 1996
    salut,
    ajutatima si pe mine, am un A4B5 din 96 1.8 i si nu ii gasesc mufa la care sa ma conectez la calculator. am zis ca e in spate langa scrumiera dar se pare ca interfata nu se potriveste pe mufa aia. Interfata are 9 pini pe un rand si 8 pe altul. Mufa de la masina are 8 si 8. E posibil sa mai fie si alta mufa prin masina?

3. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    E o singura mufa pt conectare la ECU,cea din spate de langa scrumiera,alta nu exista;pt B5 interfata trebuie sa aiba 8pini jos,8pini sus.
    Banuiesc ca ai cumparat interfata care nu trebuie.

4. tavy 6th Gear Member

Locație:
    roman
    Masina:
    audi a4 1.9 tdi 90hp 1995 1Z
    Salut ,din intamplare caut un bc pt b5 1.9

5. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Aici nu are rost sa cauti, nu vinde nimeni.

6. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
  7. tavy 6th Gear Member

Locație:
    roman
    Masina:
    audi a4 1.9 tdi 90hp 1995 1Z
    mc bafta

8. LuChIaN0

LuChIaN0 Gold Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A4 1,9 tdi 116 CP AJM 2001 B5 (facelift) DUK
    baieti am gasit un cluster si are codul 8D0 920 980 si al meu are codul 8D0 920 900 oare se potrivesc ??? ambele sunt cu ceasurile din interiorul tturometrului digitale .... dar al meu are in spate numai 2 mufe cu 32 de pini pe cand asta care lam gasit are 3 mufe una verde una albastra si una gri .... va rog ajutatima

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Se potrivesc. Sa fie de diesel te intereseaza, codul e fix pix.
    Tu ai mufe de 32 pini, si astfel iti si trebuie. Mufa gri e mufa de can, adica ceasurile alea stiu sa afiseze si care usa e deschisa, din pacate mai trebuie sa mai schimbi switch-urile ca sa si functioneze aia ia costurile nu sunt deloc mici. In rest stiu exact ce stiu si ale mele.

10. LuChIaN0

LuChIaN0 Gold Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    ovidiutm am observat ca vitea pe kilometraj pare a nu fii la fel, normal o indica corect dupa ceasul care il pun???
    sau pot sa schimb folia cu a mea ca a mea este normala si are si pentru ceasurile temperatura ulei si baterie numai ca nu se vad pentru ca fata care acopera ceasurile nu este gaurita in dreptul acelor ceasuri???
    cum se poate schimba folia????

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Daca ceasul are diferita, folia o sa arate corect. Ti-am zis, codul nu conteaza. Daca tu vrei sa schimbi folia atunci gata, nu va mai arata corect veac.
    Ceasurile care au folia la temp de ulei si baterie nu au nici motorasele asa ca poti sa le uiti, degeaba gauresti fata - nu o sa mearga pentru ca nici acul nu ai unde sa il bagi.

12. sorin_rulz

sorin_rulz 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    audi a4 b5 1.6 benzina 1996
    buna, am si eu o intrebare legat de bord audi a4 .96 se poate activa aceasta zona,am atachat 2 poze sa va dati seama despre ce zona vorbesc . daca da astept un raspuns, multa stima si respect.

Ultima editare: 18 Oct 2010
  13. LuChIaN0

LuChIaN0 Gold Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    ceasurile pe care vreau sa le iau sunt in mile, iar folia de la ceasurile mele este normala in km daca pun folia mea nu o sa arate normal si corect????

14. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Sorin, in prima poza nu ai ce activa, in a doua exista ambele. Asadar, care poza apartine masinii tale?
    Variante sunt dar mai trebuie cumparate niste mici chestii...

Luchiano, daca folia ta in km e identica cu folia in mile, adica folia in km e identica la capeti si la mijloc, sa zicem de la 0 la 260 km/h cu 100 km/h pe mijloc, atunci da, poti sa le schimbi intre ele si nu e nici o problema. Insa mai trebuie si calibrate ceasurile.

15. NimenyAltu 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi , A4 , 1.6 , B5
    mai oameni buni eu am tot citit acest topic deoarece ma intereseaza mult sa pun si eu un bord ca asta cu computer ca eu am deala simplu :( dar la cat e de mare acest topic chiar am pierdut firul :(( asa ca va rog spuneti-mi si mie mai exact daca e posibil pana la urma sa fac acest schimb si ce mi-ar trebui si daca se poate si stiti si de unde pot lua cele necesare :D va multumesc mult

16. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Se poate. Piesele le cauti in dezmembrari. Ai nevoie de un IC cu BC (cu mufele aferente) si maneta de comanda (cea de la stergatoare).

17. NimenyAltu 1st Gear Member

Locație:
    Constanta
    Masina:
    Audi , A4 , 1.6 , B5
    OFF: aha , ok , multumesc si cred ca o sa te mai deranjez odata dar cred ca prin PM cand am sa fac rost de bani si sa vb atunci mai exact ce ar trebui sa iau si eu in functie de masina care o am ca acum am bagat banii in cele 12 bare care le schimba saptamana asta :D ca sa stiu ca e totul ok si acolo ..... inca o data multumesc de raspuns

18. sorin_rulz

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    reformulare

ovidiutm , in prima poza asa arata bordul in momentul de fata, a doua poza ii pozata din manualu masini si ma gandeam daca se poate activa acea zona? ms de raspunsuri, si ziceai ca trebuie cumparat ceva, mai exact despre ce ar fi vorba?

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Despre piesa asta ar fi vorba:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

20. sorin_rulz

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    ms ovi

inteleg ACUMA ,ideea ii ca mar interesa sa fac chestia asta, dar aceasta piesa presupun ca o gasesc pe la dezmembrari la ceva shroturi ,sau stii tu pe cineva care are de vanzare? piesa respectiva?mai stii cumva ce mai trebuie pe langa acest mic display?

Distribuie pagina asta