1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Computer de bord si Tempomat/CC la A4 B5 - functionare - montare si inlocuire

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de sergiums, 24 Noi 2008.

1. Cristisor

Cristisor Platinum Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Fost proprietar de A4 (B5)
    Vezi ca ManiAcuV6 am inteles ca se pricepe, da-i un pm si poate te ajuta, e din Iasi.

2. meshu 1st Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    A4B5 1.9 TDI 85KW 2000
    sal
    la modelul 3 IC cu semi BC sau half FIS zici ca arata si autonomia in kilometri pana la terminarea combustibilului.
    ce sa fac sa imi arate ?

3. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Trebuie tras un fir de fuel consumption de la ECU la IC, doar ca nu stiu daca ce ai tu pe masina suporta o astfel de informatie, respectiv o poate afisa.

4. iulypop2003 3rd Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    Audi A4, Diesel 1.9 TDI 110 CP, 2000
    si eu am IC-ul la fel ca meshu, se pricepe cineva din bucuresti/ploiesti la tras acel fir?
    Multumesc.

5. liviu onode 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    audi a4 b4, 1,9tdi 1997
    care poate sa ma ajute si pe mine la bc firul de la mufa neagra Fuel consumption signal unde duce?

6. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pe ECU pe un pin anume. Care pin? Depinde de modelul de ECU, trebuie cautat intr-un program gen Autodata, Elsawin, care e pinul ce te intereseaza.

7. liviu onode 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    audi a4 b4, 1,9tdi 1997
    sal am reusit sa anulez martoru an bord de bec ars e la mufa neagra cu 20 de pini e pin 19 si pin 16 al legati la masa. eu am prea multe leduri si era cam mult de munca sa le leg rezistenta asa ca am umblat la bc am reusit si cu radio sal arate la bc a mai ramas cu consumul mia rata 51 cine poate sa ma ajute cu consumul mia rata eronat probabil ca trebuie sa leg pin 1 de la mufa neagra 20 pin la mufa cred ca albastra dar nu stiu care pin ma poate ajuta careva?

8. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Hello... tocmai ti-am scris mai sus. Iti arata 51 (deloc eronat cum crezi tu) pentru ca nu e legat firul. Pinul 1 de la mufa neagra (cea cu 20 pini) trebuie legat la ECU la unul din pini, nicidecum la mufa albastra.

9. liviu onode 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    audi a4 b4, 1,9tdi 1997
    Pinul 1 de la mufa neagra (cea cu 20 pini) trebuie legat la ECU la unul din pini, care ma poate ajuta?

10. aladin

aladin 2nd Gear Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    A4 B5 1997 ADP
    Am si eu o problema, s-au ars cateva beculete din bord si nu mai lumineaza cum trebuie, nu se mai vede deloc temperatura si carburantul, ma intereseaza cat de greu se demonteaza tot panoul ala si la ce sa am grija sa nu stric ceva, multumesc anticipat.

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Din punctul meu de vedere le demontez legat la ochi. Daca tu nu le-ai mai desfacut pana acum, o sa fie mai dificil dar sa nu crezi ca ai nevoie de facultate ca sa reusesti. Nu uita sa iei contactul inainte de a te apuca de treaba si nu forta nimic, totul trebuie sa se desfaca usor.

12. b0gdy

b0gdy 2nd Gear Member

Locație:
    avrig,jud sibiu
    Masina:
    A4 b5,1.9tdi,1995
    salut...se poate pune BC pe orice varianta de audi a4..a mea e lowline...fara nimik pe ea....si sunt intereseat daca se paote pune.....

13. Cristisor

Locație:
    Iași
    Masina:
    Da, se poate pune. Citeste tot topicul, de la inceput, si vei vedea exact de ce piese ai nevoie si cum va arata masina dupa.

14. b0gdy

b0gdy 2nd Gear Member

Locație:
    avrig,jud sibiu
    Masina:
    A4 b5,1.9tdi,1995
    am citit topicu...da nu tot .....e complicat si nush daca imi voi pune de curand....si de aia pt mine era crucial sa intreb daca mere....si indata ce voi avea banii cred ca voi pune...daca voi gasii piese....si oamenii potrivitzi ca singur nul pun....bafta...ms mult

15. tavy 6th Gear Member

Locație:
    roman
    Masina:
    audi a4 1.9 tdi 90hp 1995 1Z
    salutare caut un bc "da nu gasesc" pana in 97 daca stiti unu dati-mi de stire va multumesc

16. darkman 2nd Gear Member

Locație:
    Bacau
    Masina:
    audi A4 1.8 benzina 1997
    salut, as avea si eu o intrebare!eu nu am avut computer de bord, e din 97, am montat schimband instalatia masinii doar de la stalpul masinii pe sub bord pana la celant stalp, o am pe cea fara immo, cu mufe de 26, as vrea sa le montez ceasuri care sa mearga mufe cu 36! daca as inlocui la fel instalatia dintr-o parte in alta si as pune si ceasurile cu immo, oare ar arata usa deschisa si ar merge toate?adik depinde si de ce senzori are masina si de toate, dar voi ce ziceti, s-ar potrivi? multumesc

17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Daca ai atatia bani incat sa schimbi TOATE broastele (4 usi+portbagaj+capota = 6) si gasesti IC cu 32+32+32 pini, da, o sa mearga.

18. cypryanro 1st Gear Member

Locație:
    gorj novaci
    Masina:
    18 turbo 1999
    am si eu o problema cu ceasurile de bord cand se incalzeste motoru sau vara nu mi se mai vede la rece merge bine se vede tot si as mai avea o problema cand aprind farurile mi se aprinde un bec in calcculatoru din bord in patratelu ala mic cu un semn de bec cu x pe el .cand am luat masina mia zis ca nu sunt legate prin calculator ma puteti ajuta ms

19. Cristisor

Locație:
    Iași
    Masina:
    Fa o diagnoza cand e becul aprins si o sa vezi de ce ti se aprinde martorul cu becul in centru.

20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    cypryanro, problema ta nu are legatura cu acest topic.
    Invatati sa cititi titlurile inainte de a posta.

Distribuie pagina asta