1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Computer de bord si Tempomat/CC la A4 B5 - functionare - montare si inlocuire

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de sergiums, 24 Noi 2008.

1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    mufa CC, cod 443 571 635
    Era scris de mine si pe prima pagina.

2. iulypop2003 3rd Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    Audi A4, Diesel 1.9 TDI 110 CP, 2000
    Multumesc.

3. xslimxslimx

xslimxslimx 2nd Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Audi A 4 , 1.9 TDI, 1996 / A4 2.5 TDI V6 AKE
    Merge si turometrul si vitezometrul foarte bine, numai ca trebuie sa umbli un poic cu vag com-ul prin el si sa ii spui ca ii bord de diesel. Si eu am un bord de pe un benzinar S-line 2,7 si l-am pus pe 1,9 tdi si la inceput turometrul nu mergea dupa ce l-am facut de 1,9 merge perfect.

4. iulypop2003 3rd Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    Salut
    Pt ovidiutm: am cerut pret celor de vand piese pe forum si au zis ca nu e bun codul de la maneta cc...o fi gresita vreo cifra?
    Multumesc.

5. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    O fi capul lor "gresit". Daca sunt atat de destepti de ce nu ti-au dat ei codul?
    Codul dat de mine este citit personal de pe o mufa achizitionata de mine. Garantez ca asta scria pe mufa, iar codul e corect 100%. Ca o exista si alt cod pe aceeasi piesa o fi altceva, dar asta exista clar, nu l-am inventat eu.

6. JohnnyBravo 1st Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A3 Sportback, 1.8T(AGU) '98
    Am citit aseara topicul cap-coada, pana am atipit cu laptoapa in brate. Ovidiu, felicitari pentru operatiune dar si pentru faptul ca ne-ai impartasit experienta ta, detaliind operatiunile efectuate s.a.m.d. Am sa incep sa sap si eu pentru A3-ul meu, imi doresc foarte mult sa fac upgrade-ul.

Bafta multa.

7. Cy_Russ

Cy_Russ 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    As fi foarte recunoscator oricui ar putea sa imi dea codul de pe o piesa: bidonul(vasul) in care este lichidul de parbriz, DAR SA FIE CU SENZOR DE NIVEL!.
    Multumesc anticipat!

8. katalynn

katalynn 4th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    alta
    8d0 955 453 c - cu senzor de nivel ;)

9. Al Bundy

Al Bundy Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    ID.3 1st PLUS 2020
    Pentru ce masina? Ca la A4 nu exista cablaj, este calc de coloana de volan.

10. iulypop2003 3rd Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    eu stiam ca la b5 e cablaj cum e si la passatb5,b5.5

11. Al Bundy

Al Bundy Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    ID.3 1st PLUS 2020
    Scuze, nu am vazut ca in titlul topicului se specifica si despre ce ani de fabricatie e vorba. LA cele de dupa 2002 e cu calculator. La cele de dinainte mufa are codul:

Pini mufa pentru tempomat - 3buc 000979018E
    Mufa pentru tempomat 8L0972980

12. iulypop2003 3rd Gear Member

Locație:
    Ploiești
    Masina:
    Multumesc pentru cod :)...nu inteleg ce e cu cei 3 pini...

13. Al Bundy

Al Bundy Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    ID.3 1st PLUS 2020
    Sunt perechile de pini care se introduc im mufa si firele se prelungesc pana la ecu. Mufa e doar carcasa de Plastic

14. Cy_Russ

Cy_Russ 3rd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI
    Katalynn mltumesc mult ptr. cod

15. rosu_ghe Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi a4 b5 avant ajm 2000, Audi a4 b8 avant CAGA 2010
    Ma poate ajuta si pe mine cineva sa schimb un IC full FIS cu ceas analogic cu unul cu ceas digital?

(Imi cer scuze administratorilor pentru 2 postari in care ofeream ceva intelegand ca au fost sterse fiind interzise asemenea initiative)

16. rosu_ghe Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi a4 b5 avant ajm 2000, Audi a4 b8 avant CAGA 2010
    Intrebarea mea se refera la faptul ca as dori sa fac schimb cu cineva cu IC-ul cu ceas analogic contra unuia cu ceas digital.

Ultima editare de un moderator: 18 Apr 2011
  17. vladu1987 1st Gear Member

Locație:
    valcea
    Masina:
    audi a4 b5 1997
    salut,
    as dori sa-mi explicati si mie cum sa schimb becurile la ceasurile de la bord si dak puteti sa puneti si poze
    va multumesc

18. myth

myth Silver Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    audi a4 '96 <-> audi a6 '98 + audi a3 '03
    Reglezi volanu maxim catre tine, si jos de tot(sa poti scoate bordu)
    Apoi tragi de plasticu superior care acopera imbinarea intre volan si bord (are o forma de U intors).
    Desfaci cele 2 suruburi care le vezi cand dai plasticu jos.
    Tragi bordu afara.
    Scoti mufele din bord.
    Schimbi becurile.

19. Dizy89

Dizy89 1st Gear Member

Locație:
    Salonta - Bihor
    Masina:
    Audi A4 B5, 1,9 TDI, 130CP
    as dori sa imi montez pe Audi'ul meu 1,9 TDI un comp de bord. Sunt in cercetarea pietei ... daca ma puteti ajuta cu niste sugestii sau cu piesele necesare v'as fi recunoscator :)

Am mai cautat pe forum piesele necesare si nu am gasit nimic :| ... pt montarea lor am un prieten care se pricepe foarte bine.

Ultima editare de un moderator: 12 Mai 2011
  20. tavy 6th Gear Member

Locație:
    roman
    Masina:
    audi a4 1.9 tdi 90hp 1995 1Z
    salutare dupa multe incercar de a monta si eu un bc reusind partial trecere de la 26 la 32 ,partial pt ca indicatorul motorina indica pe dos ceva probleme cu becul de la airbag si plus trebuia sa raman cu becul de la immo aprins sau sa il elimin pe langa asta display-u cam varza,precizez ca era un bc de a6 2,5 dar a fost codat pentru 4 cilindri,acum ceva zile am calcat in rahat cred ma scuzati si am gasit un bc din 96' cu 26 pini mare noroc :D colegu nostru maniacu a avut dureri de cap pt iar a pus mufele de 26 pini si binenteles ca a fost un succes ,in concluzie nu prea merge trecerea cu toate ca indicatorul motorina puteam sa il rezolv punand o sondalitrometrica de passat pana in 2000 dar tot nu era bine pt are alt omaj si nu putea sa indice full exceptie face un coleg de pe forum a reusit trecerea la la un b5 benzina aacum posibil ceasurile de a6 sa fie de vina . O INTREBARE cum scap de avertizare bec ars!!! si datorita casetofonului chorus 2 nu pot face functionala partea de sus a displayului nu stiu termenu .......

Am rugamintea sa faci un efort ca sa formezi o fraza si mai multe propozitii intr-un mesaj scris pentru ca altfel nu se intelege nimic din ce vrei sa spui in mesaj. Este o insiruire de cuvinte fara absolut nici o logica din punct de vedere gramatical. Nu te supara dar ne vine foarte greu sa citim si sa urmarim un asemenea text scris in acest mod. Respecta te rog limba romana si gramatica limbii romane. Respecta semnele de punctuatie, ortografia intr-un text scris si asezarea in pagina a unui text scris. Daca mai scrii in felul acesta mesajele tale ulterioare vor fi sterse fara explicatii. Multumesc de intelegere.

Ultima editare de un moderator: 10 Mai 2011

Distribuie pagina asta