1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiiere achizitie Audi Quattro A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de cipriannt, 12 Mar 2009.

1. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    Merci de observatii! Da, stiu ca bugetul nu e suficient de mare si pentru Quattro si pentru euro 3. Asa ca voi ramane la Quattro :)
    Dar ce parere ai, Ovidiu, de masina din primul anunt, cea din 1997?

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Nu stiu de ce nu am primit notificare, intrasem sa iti mai adaug 2 lucruri negative despre cea facelift (nu am inchis ferestrele cu poze) dar acum nu mai conteaza.

Cea din Cluj... mie nu imi place nici culoarea si nici insertiile de mahon dar, nu mie trebuie sa imi placa.
    Imi pare rau ca nu are poze pe care le pot mari sa vad mai bine interiorul si poze cu motorul. Vad ca are huse pe scaune iar asta mi se pare ciudat in conditiile in care masina e import germania si e de vanzare fara sa fi fost folosita de propietarul roman catva timp. Daca te duci sa o vezi neaparat da jos husele sa vezi cum arata tapiteria.
    Kilometrii mi se par cam putini, mai ales pentru pretul asta.
    Descrierea masinii mi s-a parut hilara, se vede ca omul ce o vinde e fost posesor de dacie, nu i-a scapat nici un amanunt :)
    "CLIMATRONIC cu display digital" - cred ca el a vazut si climatronic analogic, eu nu sunt asa umblat prin lume.
    "degivrare rapida a parbrizului" - pe langa dacie cred si eu...
    "insertii de carbon" - alea as vrea si eu sa le vad (pentru ca nu exista)
    "FULL Servo" - oau, in afara de directie si frane oare ce o mai avea servo?
    A uitat insa sa mentioneze ca geamurile sunt electrice numai pe fata.

Concluzie: eu zic sa nu te grabesti... poate mai aduni niste banuti si iti iei facelift. ;)

3. CristiAuD

CristiAuD Silver Member

Locație:
    Ro
    Masina:
    alta marca
    anuntul de pe autovit l-am vazut si eu zilele trecute si nu intelegeam ce vinde exact respectiva persoana.motorul de 110 cai e pus ca fiind cel de 116 PD.:uhm:ce am observat ca are consola centrala,bara fata si faruri de facelift si cam atat.si volanul are o pozitie ciudata.
    off topic:ovidiu cred ca daca vede proprietarul masinii ce am postat noi o sa ne caute pentru "multumiri" :p

4. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Propietarul masinii si implicit al anuntului poate fi dat in judecata pentru inselaciune. Nu doar diferenta de 6 cai ci si de motor si norma de poluare. Asadar, "multumirile" si le-a cautat singur. Din pacate, pe la noi, apa, aerul si fraierul nu dispar.
    Mai adaugam capacul de la motor cu sigla VW si antigelul verde care clar nu respecta ceea ce scrie pe vas, adica G12? Bine ca a lasat sa se vada acel biletel cu numarul de km pana la urmatorul schimb de ulei... cu aia m-a "convins". :)

5. keo75

keo75 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    audi a4b5 quattro 1.8 125cp ADR 1997
  6. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    Multumesc Keo pt anuntul indicat. Nu tin neaparat sa fie avant, dar quattro si diesel sunt musai :)
    De masina de pe autovit nici eu nu eram incantat. Merci Ovidiu si Cristi pt precizari!
    Pe cea de la Cluj am mers si am vazut-o inainte sa intru aici pe forum. Am ridicat husa de la scaunul soferului, tapiteria nu era uzata (dar banuiesc ca un scaun nu e foarte greu de inlocuit, chiar de catre proprietarul neamt). Vanzatorul a mai pus anunt pe mai multe webste-uri, dar niciunde poze cu motorul, iar daca ma apuc eu sa fac o descriere la ce-am vazut sub capota, iese ghiveci pt ca nu ma pricep. Eu ma gandeam sa merg sa facem o verificare la reprezentanta Audi, unde sper ca se pot detecta atat defectiunile, cat si "musamalizarile", cum ar fi kilometrajul dat inapoi.
    In schimb, sunt hotarat sa cumpar o astfel de masina in viitorul apropiat. Si asta feels good!

7. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Kilometrajul nu stiu cei de la Audi sa il verifice, ei cauta in sistem reviiziile. Vezi ca o verificare din asta la repr. costa in jur de 300-350 ron... atat a platit un vecin de-almeu care si-a cumparat tot un B5 si s-a gandit ca merge mai bine la reprezentanta... a dat pe spate cand i-a zis ala tariful, la sfarsit! :)

8. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    Ok, si atunci unde sa merg pentru verificare de kilometraj? Tariful este cel preconizat, nu credeam ca ar fi mai ieftin.

9. vali06 1st Gear Member

Locație:
    Tulcea
    Masina:
    a4 1.9 tdi 101cp 2003
    Sal.
    Am facut eu o verificare la un audi b6 la Porche Bucuresti Nord 130 ron in aprilie.
    Verificare : vag-com, rampa, istoric.

10. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Kilometrajul merge verificat cu Vag-com-ul la unele modele. Totusi, o persoana priceputa poate modifica kilometrajul de nu il mai gaseste nimeni pe cel real, cu atat mai putin reprezentanta. Concluzia: lasa-l incolo de kilometraj, motoarele astea duc mult si bine, verificati uzura masinii (interior si exterior) si punctele negative ale masinii puse in balanta cu pretul ar trebui sa fie suficient.
    O sa vezi ca atunci cand vezi o masina care iti place cu adevarat, nici nu te mai intereseaza kilometrii sau faptul ca e cu 500 euro peste bugetul tau sau ca are o zgarietura de 1 metru pe capota... o cumperi cu inima, nu cu buzunarul.

Atat mai am de adaugat: un diesel din 2000 sau mai vechi nu are cum sa aibe sub 200.000 km. De altfel eu personal nu as cumpara masina aia din simplul fapt ca ori are km dati inapoi ori masina aia a stat mai mult decat a mers, ceea ce iar e rau.

11. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    Merci Vali pt tip!
    Ai dreptate Ovidiu, cumperi masina in primul rand pentru ca iti place. Mi-ai cam taiat din avant cu observatiile tale. Totusi, as merge sa fac verificarea saptamana viitoare si mai vedem dupa.
    Multumesc pentru sfaturi!

12. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Catalin, daca vrei pot sa zic de bine la fiecare masina, dar te-as minti! :) Si masina mea personala are defecte si crede-ma ca am investit multi bani si suflet in ea.

13. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    Inteleg. In acest moment te invidiez, pentru ca si eu vreau sa pun bani si suflet in masina mea :) Cand voi avea. Sper sa fie anul acesta candva...Dar va fi cu siguranta un A4 B5 quattro, berlina sau avant! Week-end placut!

14. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
  15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Asta deja parca e altceva... un singur minus vad, are bordul albastru.
    De observat numarul de km si pretul pe care il cere... daca sunt reali e un pret corect. Daca nu, iti poti cumpara un B6, FWD de banii astia.

16. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    B6...imi place mai mult B5 :) Masina de mai sus pare rulata in Romania. Crezi ca e mai ok o masina la 100.000 de la noi sau una de 200.000 din Germania? Pretul sare bine de tot peste bugetul preconizat, dar intentionez sa iau o masina pe termen lung, nu sa o vand dupa 3-4 ani. Asa ca mai caut prin pusculita daca e nevoie.
    Thanks!

17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    E cam tot aia, 200.000 de autostrazile germaniei sau 100.000 pe "autostrazile" romaniei. Depinde si de cat de mult e negociabil pretul, respectiv ce alte minusuri gasesti cand esti fata in fata cu masina.

18. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    Un aspect se pare ca a devenit clar: voi cumpara avant, nu berlina. Are si sotia ceva de spus :)

19. V8TDI

V8TDI Gold Member

Locație:
    la casa
    Masina:
    Q7 4.2 TDI. De la Abt.
    O mentiune: nu cred ca 1,9 PD din 2001 avea filtru de particule. Poate vrea sa spuna filtru de polen, desi asta e standard la climatronic.

20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Sigur omul a vrut sa spuna ca are catalizator dar nu stie care e diferenta intre ele.
    Oricum, sunt sigur ca fiecare ati vazut "comercianti" de masini care nu stiau sa scrie "airbag" sau care e diferenta intre simplu si dublu climatronic. Deh, ca sa faci bisnit nu trebuie diploma de bac.

Distribuie pagina asta