1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiiere achizitie Audi Quattro A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de cipriannt, 12 Mar 2009.

1. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    Am mai intalnit anunturi cu greseli, in sensul ca in loc de tractiune fata au bifat integrala, tot pe bestauto.ro

Mda, nici mie nu-mi placeau f mult. Sotia deja ma bate la cap ca numai Audi quattro vreau :)

Ultima editare de un moderator: 30 Sep 2010
  2. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
  3. cat 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    a4 1,8t quattro aeb,a38l
    asta din italia cred ca e masina visurilor tale! si eu o am tot din IT si km sunt reali,dar la fel nu vad semnul de quatrro.daca e atunci grabeste-te ca vine iarna si taxa nesimtita!

4. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Nu e quattro, 100%.

5. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    Merci baieti! Oricum era cam departe in Italia.

6. serghelfrumusel 1st Gear Member

Locație:
    brasov
    Masina:
    Audi A4 1.8T quattro(180PS+chip=205PS)
    eu mi-am luat de 3 zile un a4 1.8T quattro din 02/2000,are 180 de cai + chip=205cai la 5000 de euro...

7. cat 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    a4 1,8t quattro aeb,a38l
    @serghel: s-o stapanesti sanatos sa te bucuri de ea! osa vezi ce satisfactii ai!

8. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    felicitari! eu am abandonat din pacate, au intervenit alte cheltuieli si prioritati.

9. cat 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    a4 1,8t quattro aeb,a38l
    si deja in Romania pe autovit era doar 1 quattro mod pana in 2001.....cine a stiut si-a luat cine are nu o mai da

10. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    Va multumesc frumos tuturor pentru sugestiile si observatiile facute! Cum bugetul familiei s-a refacut partial, vom incerca sa cumparam o masina anul acesta. Dar, la cererea sotiei, va fi probabil un A3...
    Sanatate si virtute!

11. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Catalin, prin familie inteleg ca sunteti minim 2 persoane cu posibilitate de extindere imediata la 3 persoane. Deasta iti recomand sa achizitionezi minim un A4.
    Spune-i sotiei ca in portbagajul de la A3 nu intra cumparaturile pe care le-ar putea face ea in 3-4 ore. ;)

12. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    :)) Merci de sprijin, Ovidiu. Eu as prefera un A4 din 2000-2001; la quattro am cam renuntat pentru ca sunt mai rare si nu-mi permite timpul sa merg dincolo si sa caut una. A3, A4...Audi sa fie!

13. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    E un B6 1.9 tdi quattro la sectiunea anunturi a forumului. Pare destul de dotata. Poate iti arunci un ochi.

14. cip76 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a4b5 2000 august 1.9tdi p.d. 6+1 quattro limo
    sa stii ca da mai putin cu aproape 100 euro

15. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    @arazvan2002: Merci de tip, deocamdata A4 B6 nu intra in calcul.

@ cip 76: te referi la B6-le de pe forum?

16. Catalin Cristescu 3rd Gear Member

Locație:
    Deva
    Masina:
    -
    Printre putinele A4 B5 quattro la vanzare in RO http://cautare.mobile.ro/vehicule/s...RT&maxCubicCapacity=2000&lang=ro&pageNumber=1
    what do you think? la 6.200 euro am gasit un A3 quattro din 2002, tot 1.9 TDI, dar cu 131 cp. http://cautare.mobile.ro/vehicule/s...VE&maxCubicCapacity=2000&lang=ro&pageNumber=1

17. Liviu_MS

Liviu_MS 3rd Gear Member

Locație:
    Targu-Mures
    Masina:
    -
    Te risti sa faci 500 km pana in capatul tarii? Poate masina e perfecta in poze, dar de multe ori, realitatea e alta.

Iar A3-ul acela imi suna a ,,samsareala''; auzi ca e FULL:hubbahubba:.Cam prea mult a pus accentul pe ulei, de parca ar fi ceva extra-mega-nemaipomenit ca a fost schimbat!
    ,,nu s-au facut schimbari inafara de uleiuri.'' Pai stai un pic, masina teoretic are 170.000 km cu distributia originala din fabrica? Ca sa nu mai zic de filtre, bujii, amortizoare etc:rockwoot:

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A3-ul ala e departe de Full Option. Ok, are scaune frumoase si trapa dar pana la full mai sunt vreo 10-15 dotari daca nu mai multe. Sau Full Option nu contine xenon, senzori parcare, CC, etc?
    Cat despre km si importanta uleiului fara sa spuna de distributie, asa cum spune si colegul nostru mai sus... mie mi se pare ca mai sunt multe de spus despre aceasta masina. Insa ar trebui sa o vezi personal. Si nu cred ca merita drumul de la Deva la Piatra Neamt.
    Nici de B5-ul ala nu prea am cuvinte de lauda insa vad ca tu esti chitit sa cumperi masina cu tractiune integrala...

19. cat 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    a4 1,8t quattro aeb,a38l
    @ovidiu A spus cineva pe aici ca cine are bani de audi si nu-si ia un quattro degeaba isi ia...asta vb de locurile unde traim
    Am simtit asta in iarna asta si mi-am multumit cu cerul si pamantul ca mi-am luat un quattro....Nu sunt snob dar la siguranta si utilitate nu are comparatie...atat ca are garda joasa.Depinde acum si ce faci cu masina si unde stai si daca iti permiti un consum mai mare

20. arazvan2002

arazvan2002 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Allroad BiTDI
    Eu pentru iarna viitoare imi iau un set de amortizoare sh dar ok, pun arcurile stock si cum vine zapada, pun imediat suspensia stock. E un mic sacrificiu, dar clar suspensia sport si iarna nu fac casa buna.

Distribuie pagina asta