1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A4 B6 - motor benzina

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de speedfan, 11 Sep 2008.

1. Studyboy

Studyboy 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A4 2.0 2002
    Sunt urate amandoua ( parerea mea.. ) .

De ce nu cauti una sa fie si Euro4 ?
    Mie personal nu-mi plac masinile albe,in cazul asta as alege-o pe cea gri , dar vezi ca are o zgarietura urata pe aripa stanga spate .. si kilometrajul sigur nu-i real.

2. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2.0i, 131 cp, 2003
    la banii aia ar fi bine sa aibe doar cele observate de colegul. Cu kilometrajul e discutabil, daca masina este dupa 2004 se poate verifica, daca e inainte de 2004, doar pe incredere si carte service + identificare in sistem, cu toate ca si acestea se pot manarii.

3. heretic

heretic 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 Allroad, 2.0TDI - CGLC, 2014
    Am cautat dar nu prea gasesc B6 1.8T QUATTRO (cerintele mele initiale) + un minim de dotari. Cea gri nu prea imi place nici mie si nici eu nu cred ca sunt km reali. La cea alba singurul lucru e ca as fi preferat cutie manuala. AM vorbit cu proprietarul masinii albe si nu prea mi-a inspirat incredere. Nu are carte service, nu functioneaza geamul pe stanga fata, mai are niste defecte optice care zice el ca nu apar in poze. I-am cerut sa imi mai faca niste poze in diverse locuri si nu le-am primit nici pana acum.

4. Studyboy

Studyboy 1st Gear Member

Locație:
    Ploiesti
    Masina:
    Audi A4 2.0 2002
    Cred ca mai sigur ar fi sa cumperi una adusa din afara (germania) , fara sa fie rupta pe drumurile noastre din tara..

Astea de 1.8 fii sigur ca sunt alergate toate :sly:

5. iCsq

iCsq 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi a6 allroad 2.5 TDI (BAU) 04' / Audi A3 (8l) 1.6 97'
    Salutari. Imi puteti da un consum pentru Audi A4 B6 (2004) 1.8T Quattro? As dori sa achizitionez unul dar nu stiu cam cat consum.. Astept raspuns si de la posesori.

6. annabudala

annabudala 5th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A3 8P BKD
    Buna eu am 1.8t normala si imi ia 12 in oras mers linistit ca e aglomerat si cand te grabesti si mergi mai sportiv undeva la 14 si afara linistit 6-7 (regulamentar).

7. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    perfect de acord cu annabudala, dar totul depinde de stilul de mers

8. tarkan87 1st Gear Member

Locație:
    valcea
    Masina:
    audi a4 2003 1.9 tdi
    Salutare,
    Eu recomand 1.8 turbo 150 cp. Am avut 3 ani de zile si este foarte bun, acum depinde de fiecare cum merge, mai sportiv sau mai clasic, dar recomand. Turbina sa fie verificata si in rest schimb de ulei la timp, benzina si calatorie placuta.. :)

Ultima editare de un moderator: 19 Noi 2012
  9. Scorpyon

Scorpyon Silver Member

Locație:
    Maramureș
    Masina:
    A4 B7, 1.9 TDI
    Si ce consum aveai mediu ? M-ar tenta varianta de 163cp quattro, cutie manuala.
    Ce consum as avea cu sau fara quattro ? Mediu. Nu o sa-l folosesc prea mult la oras, decat atunci cand sunt prin trecere.

10. tarkan87 1st Gear Member

Locație:
    valcea
    Masina:
    audi a4 2003 1.9 tdi
    pai afara aveam un 7,4-8 cu 120 km/h si in oras dep cum mergi cam 9,6-10 mai jos nu am scos consum...dar la cel de 163 cai nush ce sa zic jumatate de litru mai mult ca cel de 150 cai...

11. heretic

heretic 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 Allroad, 2.0TDI - CGLC, 2014
  12. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    daca si realitatea e a fel ca pozele, mie imi place. Da, este euro 4, chiar daca e 2001, dar verifica brieful sa fii 100% sigur

13. nelutu_petrican

nelutu_petrican Silver Member

Locație:
    Târgu Neamț / Gura Humorului
    Masina:
    A4 B6 QUATTRO 2.5TeDeI , cel mai PROST motor.. dupa BLB bineinteles :), si alta marca din 3 litere
    Toate benzinarele de pe B6 sunt euro 4 indiferent de an.
    Sa te uiti atent sa nu fi fost prea tare atinsa pe (dreapta) fata, pentru ca nu prea e la linie.
    In rest, combinatia 1.8T + quattro este una reusita, nu o sa fii dezamagit de masina daca motorul e in mintile lui.
    Ah, si batul ala din bord, probabil a sprijinit o navi aftermarket la vremea lui. Arata cam nasol acolo si nu prea ai cu ce-l acoperi sa fie si estetic :whistle2: Da' asta sa fie buba cea mai mare :)

14. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    aia cu dreapta fata nu se vede din poze daca chiar asa si este. Mie nu mi se pare ceva suspect din poze. Oricum din poze nu-ti dai seama.

15. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Si mie mi se pare ca arata bine in poze,doar ca e cam cheala.

16. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    acum parerile sunt impartite, eu prefer una cheala dar masina impecabila decat una full, cu o gramada de probleme.

17. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Mie mi se pare scumpa pentru anul ala si dotarile foarte slabe.
    Din nici bisnitarul nu a investit foarte mult in drum ca e luata din coltul Germaniei cel mai apropiat de Romania. Cred ca singurul motiv pentru care a umflat pretul e ca are quattro. Personal, 2001 nu il consider an bun pentru a cumpara un B6 la sfarsitul lui 2012. Daca tot ai buget de 6000, eu zic sa mai cauti.

18. nelutu_petrican

nelutu_petrican Silver Member

Locație:
    Târgu Neamț / Gura Humorului
    Masina:
    A4 B6 QUATTRO 2.5TeDeI , cel mai PROST motor.. dupa BLB bineinteles :), si alta marca din 3 litere
    Du-te si vezi masina, si daca e ok dpdv tehnic, fara accidente care sa fi afectat structura (lonjeroane, contraaripi, stalpi) ca o aripa sau o bara vopsita au toate ca doar sunt trecute de 10 ani, si iti place=cel mai important ca tu o sa mergi cu ea, IA-O, nu te mai uita in gura nimanui pentru 2-3-500 euro, ca presupun ca vrei sa o tii macar 2-3 ani, nu iti iei cate una in fiecare saptamana.
    Plus ca na, unii vad mare dotare un amarat de pilot automat pe care 95% il folosesti prin RO doar sa vezi daca nu s-a intepenit maneta, sau niste scaune incalzite sau mai stiu ce volan sport, lucruri marunte pe care ti le pui fara batai mari de cap si cu costuri mai mult decat decente, ulterior, din dezmembrari. Eu consider ca merita cu varf si indesat quattro, si nu-i vorba numai de cand ramai impotmolit in nu stiu ce fundatura pe zapada sau mocirla. Asta nu-l mai pui ulterior, pa si pussy, poti sa stai in limba.
    Si despre an, ovidiu, ce mi-e 2001 ce mi-e 2003 sau 2004 cand oricum vorbim de ani multi in spate, in jur de 10 in oricare din situatii. Nu se mai pune problema de vechime, conteaza mai mult cum si-a dus masina viata si cum a fost intretinuta de-a lungul timpului de fostii proprietari. De an poti sa tii cont la un B8 2010 versus 2011 sau chiar 2012 (fl), unde da, se poate face diferenta, raportandu-ne la anul curent, 2012.
    B6-le numai el stie ce-a indurat la viata lui, indiferent ca-i mai vechi sau mai nou, a avut destui ani de tras daca n-a fost ingrijit. Asta conteaza mai mult la o masina veche, nu km din bord, nu anul de pe acte
    Dar e parerea mea

Ultima editare: 26 Noi 2012
  19. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Am avut un B5 din primul an si unul din al 4-an. Desi ambele erau nonfacelift difefentele erau o gramada si multe lucruri facute prost in primul an s-au rezolvat ulterior. Aceeasi treaba e si la B6, B7 sau B8. Nu recomand cumpararea unei masini din primul an de fabricatie al modelului.
    Apoi la vanzare cumparatorul face diferenta intre una din 2001 si una din 2003, nu spun 2004 sau chiar 2005. Asta chiar daca masina are 10-12 ani, 1 sau 2 ani vor face diferenta.
    O incalzire in scaun nu ii pui asa usor/ieftin. Nici tempomatul care mai necesita si un calc de coloana. Si nici volanul in 3 spite care nu il iei mai ieftin de 150 euro - si asta in cel mai fericit caz. Daca facem calcul la astea 3 depasim 500 euro. De ce sa faci upgrade cand o poti lua gata dotata?
    Acuma fiecare face ce vrea, insa o masina cheala nu e masina... dar, cineva trebuie sa le cumpere si pe alea.

P.S. Folosesc tempomatul si in localitate (cand sunt in tranzit) si in afara. Pentru mine e una din optiunile obligatorii la o masina.

20. laurentiucat

laurentiucat 6th Gear Member

Locație:
    Vlădeni - Ialomița
    Masina:
    AUDI A 4 1,6-alz BENZINA A4 8E, B6 -2002
    si eu folosesc tempomatul la greu si de cand e vreme rece si incalzirea in scaune . cand ma urc in cealalta masina imi lipsesc dotarile de pe audi, in special tempomatul

Distribuie pagina asta