1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A4 B6 - motor benzina

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de speedfan, 11 Sep 2008.

1. dma

dma 3rd Gear Member

Locație:
    arad
    Masina:
    a4 , 1,6 ALZ , 2004
    Foarte bine arata cea neagra ! ! ! Merita fiecare banut dpdv optic !

2. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Audi A4 2.0i, 131 cp, 2003
    cea neagra arata incomparabil cu cea visinie, ramane de vazut la fata locului, atentie la vanzatorii din Braila

3. Andreiflp 2nd Gear Member

Locație:
    RO
    Masina:
    Audi a6 2009 2.7TDI quattro
    Va multumesc pentru raspunsuri,intradevar am ceva retineri fata de vanzatorii din Braila,chiar daca cea neagra arata foarte bine,oricum mai ramane sa studiez piata,va multumesc,o seara buna.

4. cainele84

cainele84 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Skoda Octavia 2.0 TFSI, 2007
    Intradevar cea neagra are niste dotari demne de luat in seama,si arata si bine.Eu cred ca merita vazuta.

5. danny_dny

danny_dny 6th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4 B6 Avant 1.9 TDi AVF 2004 + A4 b8.5 2.0 Tdi cglc -pcg 2013 s-line
    Dupa ce vezi masina poti sa iti dai seama daca pozele spun adevarul! Dotarile sunt un mare atuu, desi omul nu cred ca stie exact ce dotari are masina : FARURI ADAPTIVE LA CURBA CU SPALATOARE XENON (astea chiar is misto de tot!:jump:)

6. nmariannn 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 Avant, 1.6 Benzina, 2004
    Buna dimineata. Am gasit un B6 pe benzina cu motor de 1.6, din 2002, cu 170.000 km la pretul negociat de 4100 euro. Arata bine si exteriorul si interiorul, singurele "probleme" ar fi lipsa climei, fiind dotata doar cu AC, si faptul ca are acest motor mic de 1.6. Daca masina se prezinta bine la test drive, merita banii? Poze nu am sa pun momentan. Am mai gasit un B6 din 2002 in zona Ardealului, motor de 2.0 cu clima, 178.000 km (reali sau nu), climatronic,geamuri electrice,oglinzi electrice,computer bord,incalzire scaune,abs,esp,jante aliaj insa e stricata sonda lamda.

7. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Eu nu as cumpara B6 decat cu climatronic. Dealfel, nici nu am vazut decat cu climatronic sau fara.
    Cealalta... nu e problema ca e stricata sonda lambda insa esti sigur ca atat e stricat?
    Mai pune ceva la buget sa vezi ce masini gasesti...

8. nmariannn 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Am vorbit cu tipul care are B6-le cu motor de 1.6 si a spus ca are climatronic dar a uitat sa puna in anunt. Am sa-i fac un test azi sa vedem. In legatura cu cealalta masina, doar sonda cica e stricata cica.

Ultima editare de un moderator: 23 Iul 2013
  9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pai daca te iei dupa ce spune proprietarul fa altceva, du-te vezi masina si daca iti place spune-i sa schimbe sonda si daca merge i-o cumperi 100%. Daca vezi ca se trage pe fund, e clat ca nici el nu mai stie ce sa ii faca sau e stricat ceva mai mult decat o sonda. Apropo, motorul are 2 sonde lambda.

10. nmariannn 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Am luat un Avant benzina de 1.6 din 2004 cu 180.000 km(reali sau nu) pana la urma. Cam puturoasa masina insa e buna pentru un incepator. Are si instalatie de GPL pe ea si merge ok si daca o trec pe gaz, eu cel putin nu am simtit diferenta dintre benzina si gaz. Arata impecabil atat in interior cat si in exterior. Nu are jenti originale.

11. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Felicitari pt achizitie, nu cred ca ti-ai luat masina de curse nu? probabil nu asta ai urmarit cand ai ales un motor de 1.6. Insa te asigur ca masina este foarte fiabila, garantez ca nu o sa ai probleme cu acest motor, avand in vedere ca spui ca este si foarte ingrijita. Consumul va fi unul specific motoarelor pe benzina insa daca stii cum sa-l exploatezi o sa fii foarte multumit. Adica un 7 exterior si un 10-11 interior. Eu zic ca nu e de speriat. Daca nu-ti permiti acest consum sunt sigur ca nici un consum de diesel cu o intretinere corespuinzatoare nu o sa-ti permiti. Bafta.

Ultima editare de un moderator: 24 Iul 2013
  12. nmariannn 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
  13. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    impecabila din poze, daca si instalatia GPL e una de calitate, nu ar trebui sa ai batai de cap. Ti s-ar potrivi jantele alea de 16 originale pe ea :)

14. nmariannn 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Multumesc. Da, m-am gandit si eu la jante, o sa-i cumpar altele. Apropo, tie cum ti se inchid usile? Am inteles ca majoritatea modelelor A4 au probleme cu asta. Trebuie trantite putin din cate am observat la 3 Audi-uri pe care le-am testat azi.

15. marius_bv

marius_bv Audi Expert

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Trebuie inchise cu simt, nu firav. Asta nu inseamna ca trebuie trantite ca la autobuze. Problema este ca usile se mai lasa de colturi deoarece au ceva greutate, de aceea nu e indicat sa fie lasate mult timp deschise. Dar nu este o problema asta cu usile.

16. ciprivw 2nd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T 163CP S-line
    Tocmai mi-am luat si eu un B6 1.6 benzina cu 135k reali, foarte intretinuta, si eu am crezut inainte ca e lenes dar nu e chiar asa, sunt multumit, voi face si topic de prezentare

17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Depinde de ce pretentii ai in afara orasului cand vrei sa faci o depasire. Observ ca ai avut 1.2 benzina, motiv pentru care banuiesc ca te incanta 1.6 benzina.

18. ciprivw 2nd Gear Member

Locație:
    Cluj
    Masina:
    Audi A4 B6 1.8T 163CP S-line
    Acel 1.2 e de pe broscuta mea :P, de 6 ani fac naveta cu o Fabia 1 1.4 benzina 75cp si normal ca trecerea la 1.6 102cp e "vizibila", adica se simte, dar sunt f multumit de el, chiar daca e doar 1.6. Singurul lucru care nu imi place e ca la 130km/h am aproape 4000rpm, dar asta e, nu le putem avea pe toate. Nici nu vreau sa ma gandesc cum fuge 1.8T :D

19. bacila

bacila 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A6 2.5 Tdi 2001
    Buna tuturor,

Sunt momentan in cautare de un A4 B6 si vroiam sa aflu si parerea voastra in legatura cu masina : http://www.autovit.ro/audi-a4-C30223501.html daca o cunoaste cineva,etc.
    Momentan conduc un A6 din 2001, 2.5 Tdi cumparat din Romania, am avut foarte multe probleme cu el , bineinteles ca am dat vina pe proasta ingrijire de care a avut parte, cred ca motorul avea peste 400.000 de km desi in bord erau 140.000, overall o experienta destul de proasta pe care as vrea sa o evit :)

20. drogas Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B6 1.8T AVJ 2002
    arata intr-un mare fel acest Audi, e model S line cu cea mai puternica versiune de 1.8 T montata pe A4, B6 190 cp stock care se pot mari prin soft.
    Totusi culoarea e ciudata pentru gustul meu, iar prezentarea lasa de dorit.
    Masina asta e oricum pentru cunoscatori si trebuia prezentata strict S-line in loc sa insire bullshitul de :

-volan sport sline, jante sline, bandouri sline, interior negru Sline etc... dubluclimatronic are orice A4 din 2001 incoace....

Distribuie pagina asta