1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Nu cred ca poți afla asa ceva. Te gândești la faptul ca este răsturnată sau lovita mai grav. Eu spre exemplu la Scirocco am avut spart geamul lateral fata de 2 ori în mai puțin de 1 luna pt furt. Parbrizul și el se schimbă la ce pietre sunt pe sosea...

2. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Uite aici tot ce vrei sa stii despre geamuri:
    http://www.carwindshields.info/windshieldmarkings
    Totusi daca ai nevoie sa te orientezi dupa geamuri daca o masina a fost lovita, sfatul meu e sa apelezi la cineva care se pricepe, poate prinzi vreun samsar caruia geamurile de la dezmembrari i s-au potrivit cu masina.

3. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Exact dacă a făcut swap de pe una lovita nu ai ce sa verifici

4. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C8 Avant quattro S-Line, 50 TDI (DDVB), MY 2019
    Ideea era sa exclud pe cineva care minte. De ex. daca e evident ca un geam a fost schimbat si el zice ca nu, atunci e clar ca incearca sa ascunda ceva.

5. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Te uiți la cifra care indica anul de fabricatie.
    Dacă masina este 2012 va apărea un 12 pe geamurile înlocuite va apărea indicativul anului când a fost schimbat.
    Ți-am zis asta nu e neapărat de avarie poate avea și geam spart de la chei uitate, furturi din auto etc

6. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Mersi frumos Cata. Perfect de acord cu tine, pot fi motive bine intemeiate pt care un geam a fost schimbat.

In alta ordine de idei, am gasit o masina foarte interesanta in Germania, insa istoricul ei de service mi se pare cam ciudat (inca nu am verificat-o in baza de date Audi la noi):
    1. 9/13 - 34928 km schimbat ulei motor
    2. 8/14 - 67447 km schimbat ulei motor
    3. 9/14 - 67474 km schimbat ulei cutie

Nu inteleg de ce la intrarea din 8/14 nu a fost schimbat si uleiul de la cutie, mai ales ca Audi recomanda schimbul la max 60000.

Voi ce parere aveti? Mersi frumos

7. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    dvr recomandă insa nu te obligă
    Probabil a lăsat long life-ul de la motor și a făcut odată tot.

Am găsit și eu ceva interesant
    RS6 facelift
    http://olx.ro/oferta/audi-rs6-ID4XJRq.html

By the way baietii astia sunt printre cei mai ok vânzători, am avut de aface cu ei și am rămas plăcut impresionat. Mașinile vin însoțite de garanție

8. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Pai tocmai asta e partea mai ciudata, pt ca uleiul din motor l-a schimbat in 8/14 si apoi in 9/14, dupa "doar" 27 km a schimbat si uleiul de la cutie. Asta mi se pare cel mai dubios.

9. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Cel mai probabil nu a cerut initial schimbarea de ulei la cutie si i-a fost facuta o noua programare pentru a doua zi, la sfatul celor de la Audi.
    In general in reprezentantele din Germania nu iti mai rezolva o treaba doar pentru ca esti acolo ci iti mai face o programare

10. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Asta ar fi explicatia cea mai plauzibila, uitandu-ma pe calendar in 2014, 29.08 a fost vineri si 1.09 a fost luni, fapt care ar putea explica cei doar 27 km facuti intre (fiind weekend).

11. sel

sel Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0 TDI (2O12) CDUC
    Stai liniștit si la mine este ceva similar, la un anumit nr.de km s-a făcut revizia completa si după doar câțiva zeci de km la o data ulterioara este alta intervenție in service pt. schimb de lichid de frana si alte minuni. Daca mașină îți place, prețul o ok, nu mai pune in cumpănă si actioneaza:)

12. Mitiy

Mitiy Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TFSI 2012
  13. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Firul rosu este o scama nu te speria.
    Nu sunt printre cele mai ok pozele de acolo insa masina este f ok. Dacă o iei pe firma prețul net este foarte bun având în vedere dotările și km
    Dotările sunt ok lipsește suspensia pneumatică sau nu am văzut eu bine în lista

Ce nu înțeleg de ce au început sa nu le mai vândă la pret net te obligă sa o iei brut...
    Am pățit-o și eu recent.
    Mi-au returnat tva ul după câteva luni și doar după ce am înscris masina insa am achitat factura integral cu tva.

Ultima editare: 8 Ian 2016
  14. sel

sel Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Foarte ok masina, dotari, preț. Intr-adevar acum așa se practica cu Tva-ul la ei, cumperi mașină la prețul brut si după aceea o inmatriculezi in tara ta de origine si soliciți rambursarea TVA (asta in cazul in care iei mașină pe firma). La fel am procedat si eu.
    Bafta!

15. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Interesanta masina! Benzina si webasto e o combinatie rara! Masina nu se vinde net scrie clar in anunt ,,KEIN NETTO VERKAUF,, La descrierea in limba germana apare si optiunea suspensie cu aer, insa apare si head-up display care lipseste cu desavarsire drept pentru care doar o decodare vin pare sa mai spuna adevarul.

16. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Acum am văzut descrierea în Germana
    Da headup display nu apare în poze deși acolo este trecut
    Sunt curios dacă Sportfahrwerk S-line nu cumva a vrut sa zică Fahrwerk adaptive fără air suspension
    Si masina se prezintă destul de bine

SEL sunt și vânzători la care poți achita prețul fără tva dacă masina pleacă spre export asa am făcut eu la A5

17. sel

sel Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Eu si la fostul A5 si la actualul A6 am plătit la dealer prețul întreg cu Tva, după care le-am trimis dovada inmatricularii mașinii in Romania, si astfel mi-au virat Tva-ul in contul indicat de mine, desi stiu ca era operațiune cu taxare inversa si eram înscris in ROI dealerul nu a acceptat nicicum sa facă factura cu prețul net. Una peste alta singurul inconvenient este ca trebuie sa plătești prețul intreg, după care aștepți virarea banilor de pe TVA.

18. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Vanzatorul declara acolo si Sportfahrwerk S-line si Fahrwerk adaptive air suspension, cele doua fiind suspensii diferite una excluzand-o pe cealalta. Dealerii seriosi nu mai vand fara TVA in Romania, motivul masini cumparate netto de romani care nu au parasit Germania.

19. Mitiy

Mitiy Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TFSI 2012
    Exista posibilitate de negociere la dealerii din Germania? Si daca da, in ce limita?

20. sel

sel Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Maxim 500 € din prețul brut, mai mult in nici un caz sau uneori chiar deloc.

Distribuie pagina asta