1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Eu nu am reușit deloc sa negociez
    La A5 era scris accident free și deși avea doar 2500 de km avusese revopsite bara fata și aripa stânga.
    Am cerut verificarea seriei de sasiu și după ce le-am spus ca m-au mințit mi-au oferit jante și anvelope de iarna noi. Asta ca sa tac pentru ca stersesera anunțul imediat reprezentanta Audi fiind în Hannover

În rest nimic la fel am pățit și cu altele indiferent de suma sau de cum puneam problema .
    Acum depinde de handler, eu am evitat mereu turcii, albanezii și chiar romanii ei de regula mai negociază

Referitor la masina bet a mea la fel este pachet s-line și avea trecut și suspensia pneumatică alături de amortizoarele sport deși cum spui se bat cap în cap.

Într-o alta ordine de idei cere seria de sasiu pentru verificarea dotărilor precum și a istoricului

2. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Da Catalin suspensia adaptiva are amortizoare magnetice, poate de aici. Suspensia S line reprezinta o optiune cu pr codul ei si nu este pe aer, si suspensia adaptiva alta optiune cu alt pr code, masina poate avea una din cele doua.

3. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Da știu ce zici insa la mine era la fel trecut
    S-line și adaptive air suspension
    In anunțul colegului mi se pare ciudat ca este hud display iar în poze nu se vede

4. barladi

barladi Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A7 3.0 Tdi (CDUC)- cca 300 CP
    Mie mi-au negociat 800 euro din start doar pentru ca am intrebat cat e pretul final. Si aia au fost toti, chiar daca am incercat mai mult :) Tot din reprezentanta luata. Deci difera de la caz la caz

5. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C8 Avant quattro S-Line, 50 TDI (DDVB), MY 2019
    E posibil ca indicatorul de service pt schimbul de ulei la motor (2.0 tdi - 177 cp) sa "ceara" schimbul la mai mult de 30.000 km, daca s-a mers cu masina foarte mult in afara?

De. ex la BMW-ul pe care l-am avut inainte, la indicatorul de schimb placute de frana acesta mergea in sus (ex. cand am luat masina cerea shimbul de placue pe fata in 43.000 km si dupa 10.000 km de mers imi arata sa le schimb in 50.000 km) - probabil din cauza ca nu am un stil agresiv de condus pe frane dar la cel de ulei motor aproape totdeauna mergea in jos (ex. daca faceam 1000 km in afara imi scadea 1000 km pana la urm. service insa daca faceam 1000 km in oras imi scadea 2000-3000 km).

6. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    La Audi nu este la fel ca la BMW. Ti-am mai spus asta. Nu mai te raporta la sistemele existente la alte marci auto pentru ca nu sunt la fel. Nu inteleg de ce sa iei in considerare acest aspect cand la noi conditiile de exploatare al unui auto nu permit utilizarea uleiului long life (conditii de trafic, poluare, drumuri, etc).
    Pana la urma ce legatura are achizitia unei masini referitor la faptul cum o exploatam / cum o intretinem noi ulterior ? Intai cumpara masina ca deja intrebi niste chestii irelevante (geamuri, cum schimbam ulei si la cat timp, etc) si pe urma discuti in topicurile dedicate / pui intrebari in topicurile dedicate despre toate nelamuririle privind exploatarea si intretinerea unei masini. Bafta.

Ultima editare: 9 Ian 2016
  7. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Nu BMW au alt procedeu de calcul in programul CIC ului
    Audi long life 30.000 de km maxim nu tine cont de cum ai exploatat-o . Ceea ce nu este un lucru rau

8. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Dar ce e asa complicat sa necesite asa epopee, ai gasit o masina la care a fost depasit intervalul de schimb recomandat atat pentru schimbul de ulei la motor cat si pentru cel la cutie. Iti asumi aceasta situatie si cumperi masina, incercand eventual o negociere, sau treci la alta. Tu incerci sa gasesti justificari pentru acest lucru??? De ce???

lucaflo26 apreciază asta.
  9. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Cristi, inteleg ca vrei sa mentii un nivel de calitate ridicat pt discutiile de pe forum, insa, fara suparare, mi se pare ca exagerezi.

1. Acest thread este pt consiliere in vederea achizitiei unui C7 si nu post achizitie.

2. Nu compar cu alte marci insa daca inainte am avut doar BMW, mi se pare normal sa intreb anumite lucruri pe care nu le stiu, ca doar asta este rostul unui forum sa ne ajutam intre noi pt a intelege si cei mai putin stiutori.

3. Cand am intrebat referitor la uleiul Long Life, intrebarea avea directa legatura cu achizitia unei masini, respectiv daca o masina de care sunt interesat are schimburile facute la 35k km si 32k km atunci e normal sa intreb daca este posibil ca indicatorul de schimb ulei sa-l fi indrumat pe fostul proprietar sa faca asa schimburile sau pur si simplu nu a respectat intervalele de service indicate de producator.

4. Nu stiu cum ai dedus tu ca vorbeam despre folosirea unui ulei Long Life la o masina de la noi si nu din afara.

Din nou, nu mi-o lua in nume de rau dar mi se pare ca nu aberez si cred ca am argumentat mai sus relevanta intrebarilor anterior puse. Multumesc de intelegere.

@Cata: multumesc mult de raspuns, chiar este la obiect. Deci daca acel indicator la Audi nu tine cont de exploatare, inseamna ca orice schimb de ulei motor facut la >30k nu este chiar ok.

@bet: perfect de acord cu tine, insa pt a-mi asuma ceva as vrea sa inteleg perfect ce-mi asum.

10. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    dvr nu ai inteles ce ti-am spus. La felul cum pui intrebarile ma face sa cred ca o sa ai nevoie de mare noroc cand o sa-ti cumperi masina pe care o doresti si dupa cum pui intrebarile esti tinta perfecta pentru samsari. Sa stii ca, daca nu gasesti aici toate informatiile de care ai nevoie, poti citi si aria A6 C6 (4F) cu topicul aferent acolo dedicat achizitiei pentru ca nu difera cu nimic fata de acest topic si acolo in acel topic chiar s-a spus tot ce era de spus despre achizitia unui A6 C6.In plus toate informatiile de care ai nevoie exista pe forum intr-o forma sau alta. Cu rabdare si daca citesti afli tot ce te intereseaza.
    Cunosterea nu vine din pusul intrebarilor uneori puerile si inutile, cunoasterea vine din citit, din a invata de unul singur, de a discerne cu celeritate intre mesajele, inscrisurile si informatiile existente la indemana pentru ca internetul este nemarginit.
    Inca ceva: ce varsta ai pentru ca vad ca ai trecut la misto in profil anul si data nasterii. Daca esti mai tanar (pana in 30 ani) iti inteleg intrebarile dar daca ai depasit 40 ani sau ai mai mult intrebarile care le pui suna ciudat. Bafta la achizitie.

11. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Hai, te rog, sa nu deviem si sa poluam acest topic.
    Consider in continuare ca intrebarile pe care le-am pus nu sunt puerile si multumesc celor care mi-au raspuns la obiect.

Masina despre care vorbesc este aceasta: http://m.mobile.de/auto-inserat/aud...ach-acc-kamera-xenon-remscheid/219595731.html
    Este fix ceea ce caut ca si pret/dotari/km/an de fabricatie/culoare.

Totusi:
    - reviziile sunt facute la mai mult de 30k km
    - dealerul este turc desi cel cu care am dialogat este neamt
    - bara spate revopsita (de la niste zgarieturi spune el) dar sa nu fie totusi de la altceva (vad ca n-are trecut unfallfrei desi el afirma ca nu a fost lovita)

Voua cum vi se pare?

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Link-ul nu este functional / vzibil.

13. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
  14. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Link-ul se vede doar de pe telefon. Este o masina frumoasa din poze, dotata si cu kilometrii putini. Si pretul este unul pe masura.

15. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
    @dvr daca esti dispus sa dai bani astia mai pui 1300Eu si ai putea sa o ei pe asta de aici masina arata bestial si kilometri putini 58.000 anul de imatriculare tot 2012. Eu unul daca ar fi sa aleg din cele doua pe cea neagra as alege 100%. Alegerea e a ta bafta oricum.

dexter1 apreciază asta.
  16. barladi

barladi Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Mie mi se pare cam scumpa pentru motorul si dotarile respective

17. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    barladi care din ele ? Masina colegului nostru merita toti banii pentru cine vrea un asemenea model.

18. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Imi cer scuze, am postat de pe telefon si am crezut ca link-ul ar trebui sa fie la fel ca pe calculator. Versiunea "normala" a link-ului este: http://www.mobile.de/ro/Automobil/A...wx:147,vcg:limousine/pg:vipcar/219595731.html

Am vazut si eu masina colegului, insa nu are dotarile pe care mi le doresc (navi mare, scaune minim sport, oglinda interioara si cele exterioare heliomate, etc) si nu este automata, lucruri la care tin neaparat sa le aiba urmatoarea masina. Ca un bonus, masina din link are si suspensia pneumatica, lucru destul de rar intalnit la versiunile cu motor de 2.0.

19. barladi

barladi Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    La masina postata de colegul mai sus. A6 alb. Motor 2.0, nu are piele, 2012, jante entry-level, scaune manuale, etc etc....nu mi se pare ca merita 24 000. Asta e parerea mea. Masina e foarte frumoasa si dotata dar nu pentru pretul respectiv

20. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Băieți de ce aruncați cu pietre când nu știți despre ce e vorba și în plus nu știți ce caută / își dorește.
    Masina este destul de doatata
    Trapa, scaune sport, navi mmi plus, camera de marșarier, cutie automată și altele...
    Dacă într-adevăr are suspensie pneumatică si nu e doar scris la întâmplare atunci chiar e super, da pe 2.0 tdi cel puțin SH nu gasesti decât foarte rar.

Barladi jantele le poți schimba, barile la fel, pielea nu o suportă toată lumea și în plus scaunele manuale sau automate nu sunt printre cele mai importante opțiuni

Kilometrii sunt în regula prețul cam ala este.

Eu as pune un minus la culoarea interiorului care este exagerat de pretențios și la fel exteriorul pe alb nu este pe placul meu.

Distribuie pagina asta