1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. stefan550

stefan550 Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ex: S4 Quattro, CGXC 3.0 TFSI, 2013
    @Cata_ADC masina se afla in Brașov, vreo șansa, ceva?
    Referitor la preț, vânzătorul spune ca mașina a importat-o din SUA la circa 4000km.

2. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    @stefan550 omul scrie ca a fost cumparata de la Porsche Romania si tie ti-a zis ca este importata din state... Nu inteleg
    Sansele ca cineva sa cunoasca masina sunt extrem de mici, daca ma intrebi personal nu am vazut-o niciodata in trafic sau in alte imprejurari. Ca esti patit, toata lumea o pateste uneori atragem ce gandim
    Arata ok, in poze , pretul e in parametrii , ceea ce nu imi plac sunt minciunile din anunt, mai multe la numar

3. MonikaMNK

MonikaMNK 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TFSI QUATTRO
    Cata_ADC apreciază asta.
  4. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Trebuie sa fie o eroare la mijloc, deoarece vanzatorul se repeta mereu "Nu confundati" :)

Cata_ADC apreciază asta.
  5. MonikaMNK

MonikaMNK 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TFSI QUATTRO
    Sunt 2 masini cu aceeasi serie de sasiu. Am inteles acuma

Cata_ADC apreciază asta.
  6. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Corect nu, situatia lui nu se identifica cu niciuna din cele enumerate ,, a nu se confunda,, el vinde o inundata din SUA.

Ultima editare: 14 Mar 2016
    Cata_ADC apreciază asta.
  7. stefan550

Locație:
    București
    Masina:
    @MonikaMNK multuniri pentru link, sunt încă in oraș, nu mi-a trecut prin minte sa caut pe google seria de șasiu, însă am cumpărat raportul din link si il atașez cand ajung acasă, ca sa fie vizibil. Va mulțumesc din suflet!

8. stefan550

Locație:
    București
    Masina:
    @Cata_ADC: atragem ceea ce gandim, insa nu mereu temerile se adeveresc. Domnul acesta spunea ca masina se afla in Brasov, ma gandeam ca o masina asa frumoasa atrage priviri si pot obtine niste detalii de orice fel. Mai devreme trebuia sa plec, in graba, insa intre timp am si raportul generat de link-ul postat de MonikaMNK si il atasez. Va multumesc tuturor pt sfaturi.
    O alta internare: stie cineva daca exista, pe A6 C7, motorizarea 2.0 TFSI in tandem cu adaptive air suspension si quattro?

9. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    @stefan550 a așteptat atâtea luni sa ce? Sa o ia apa :) importata la 5000 km...
    Mai în gluma mai în serios din ce în ce mai multi trag astfel te țepe, cu mașini din state luate prin licitații și vândute la preturi foarte mari.
    In fine acum rămânem cu "sa nu confundam"
    Ma bucur ca te-am putut ajuta pana la urma acesta este rolul forumului

2.0 tfsi, quattro și air suspension nu cred ca am văzut, te poți rezuma la 3.0 sunt destul de multe

Ultima editare: 15 Mar 2016
  10. barladi

barladi Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A7 3.0 Tdi (CDUC)- cca 300 CP
    Se pare ca se practica din ce in ce mai mult teapa din America. Chiar vedeam pe alt forum diverse articole dar inca nu vazusem un anunt concret real pentru o masina. Acum e cu dus si intors....daca au fost afectate 5-6 calculatoare care au fost schimbate nu ar fi o problema. Si noua ni se defecteaza si tot le folosim, tot le vom vinde la un moment dat. Fata de cum se importa majoritatea din State, adica facute praf, asta chiar mi se pare minora dauna (bineinteles conteaza si cum s-a facut igienizarea si cat de mare a fost inundatia.....daca a intotat cu totul masina sau dc a ajuns apa decat pana la podea). Problema este ca vanzatorul minte si in afara de ce s-a descoperit pot fi si alte surprize neplacute cum ar fi km sau daune care nu se vad

Avand in vedere ca lucrez in domeniu, iti pot spune ca peste 95% din masinile importate la noi, fie ca este UE fie ca este SUA, majoritatea sunt aduse cu un anumit defect mai mare sau mai mic. Si aici nu vorbesc doar de persoane fizice ci de toti care aduc masini. Ca sa le oferi la un pret competitiv pe piata noastra este aproape imposibil sa iei o masina de afara impecabila

stefan550, tomel196 și Cata_ADC apreciază asta.
  11. stefan550

Locație:
    București
    Masina:
    @barladi stiu ca fiecare mașina trebuie sa aibă un defect, mai mic sau mai mare, ca sa ajungă la un preț competitiv. Am cunoștința de fenomenul acesta al mașinilor inundate aduse din SUA, chiar l-am întrebat pe vânzător despre aspectul acesta si mi-a negat, însă nu as da banii pe o astfel de mașina fiindcă este o bomba cu ceas. Chiar daca acum merge ok peste 2-3 ani cablurile si chiar calculatoarele vor oxida din ce in ce mai mult si mașina va avea niște probleme aparent fără logica si/sau explicație. As prefera oricând o mașina cu o dauna minora decât o mașina cu "putina apa"in ea. Am văzut astfel de masini si chiar sunt de evitat. Plus ca aici vorbim despre o mașina de peste 30.000€.

NonoGe și Cata_ADC apreciază asta.
  12. razvan.s

razvan.s 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A4 B8,2.0TDI 88kW 143CP,2013
    ce pareri aveti de masina aceasta ? http://autovit.ro/anunt/audi-a6-ID7GgKfX.html#dfb1a1b3a1
    Omul zice ca toate reviziile sunt doar in reprezentanta facute,deci km ar trebui sa fie real.Pretul mi se pare unul prea mic,sub pretul pietei ,care sa fie motivul ? ar merita vazuta ?

13. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    ieftina intr-un singur cuvant :)

14. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Suspensie reglabila? Doar daca a fost montata aftermarket, la 2.0 nu vine din fabrica iar in poza parca e Drive Selectul....Anuntul are toti indicatorii de teapa samsareasca - recent adusa, impecabila, merita vazuta.... Poate nici motorul nu e cel de 177 si e cel de 136... Am auzit si scenarii din astea unde le fac chip tunning si le vand ca si cum ar fi din fabrica asa. Mare grija cu ce e ieftin si sub pretul pietei.

15. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Făcând chiptuning în România nu modifica KW din talon
    Verifica la o reprezentanta istoricul, mergi la un test de achiziție într-o unitate service bună și restul tine de noroc

Din descriere iti dai seama ce si cum [emoji1]

16. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
    Ma-am uitat acum la decodare din ETKA masina corespunde la toata descrierea facuta pe Autovit mai putin "Suspensie Reglabilă". Bafta.

17. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    @Cata_ADC - ai fi surprins cate intra in tara cu brief de x kw si pe talonul de romania trece la x+ kw :))
    Cb927mf - nu e chiar tot, anul e 2011 iar in anunt l-a trecut 2012.

18. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Da, mai are putin si schimba si denumirea in talon din A6 in A8 si o vinde ca atare. Hai sa fim seriosi ...

Cata_ADC și sel apreciază asta.
  19. barladi

barladi Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A7 3.0 Tdi (CDUC)- cca 300 CP
    Oricum este destul de "cheala" deci nici nu sunt multe optiuni care sa ii ridice pretul. Ma refer aici in mod special la navi mic, scaune tapiserie textila, clima simpla, roti standard etc optiuni care costa destul de mult ca pret de nou

20. Florin Vacaroiu 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Renaul Megane
    Buna dimineata
    Domnilor, postez aici urmatirea intrebare:
    Avand in vedere experienta celor care au luat, care au A6 sau care "stiu piata" exusta poaibilitatea ca masinile de mai jos sa coboare la 25k Eur?
    Achizitia o planific undeva vara-toamna 2017.
    Vreau A6 ca masina de familie fara pretentii de "ars cauciucuri" :)

Multumesc

Ultima editare: 12 Apr 2016

Distribuie pagina asta