1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Nu trebuie sa iti recomandam noi nici o motorizare.
    Intre cele 2 motorizari sunt diferente de la cer la pamant, atat pe plan financiar cat si al performantelor. Tu stii ce motorizare e ideala pentru tine.

2. Sica17 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 3.0 204hp quattro
    In special vreau 3.0 Quattro 204 cp. M-ar interesa un consum in oras si eventuale probleme care apar la acest moto. Multumesc anticipat.

3. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    3.0 204cp parca nu era cu quattro...cel de 245cp e quattro. S-a discutat destul pe tema problemelor la cutiile automate, cauta aici si vei gasi.

4. Sica17 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    bUzZ1 Exista si Quattro de 204 cp. Stiu ca s-a mai discutat, dar voiam o parere mai concludenta despre 3.0 Quattro 204 cp si ce fel de cutie se afla pe el.

Mai am si eu o nelamurire. Nu inteleg de ce pe motorul de 2.0 177 hp cutia este multitronic 8 trepte, iar cea de pe 3.0 quattro este S-tronic 7 trepte ? Din ce am citit cea multitronic este mai paguboasa.

5. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Modelul de 3.0 204 cai s-a fabricat atat in varianta quattro cat si non quattro.
    In dotare cu quattro are atasat o cutie s tronic, in varianta fata multitronic, ca si cel de 2.0

Despre fiabilitate nu-ti poate furniza nimeni de aici o certitudine, defecte pot aparea la aceste cutii in functie de multe variabile rulaj mare ,mod de exploatare, mentenanta defectuoasa , nenoroc.Ce este cert, ca nu sunt chiar asa de plastilina cum se vehiculeaza in anumite medii online, sunt insa niste piese complexe care includ consumabile si au nevoie de o mentenata efectuata corect.
    Alege motorizarea care se potriveste nevoilor tale.

6. Sica17 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Iti multumesc.Cred ca voi alege varianta 3.0 quattro 204 cp datorita cutiei S-tronic care din spusele unor posesori de A6 este mai buna.

7. Sica17 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
  8. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Vezi ca nu este quattro, chiar daca e 3.0 motorul

9. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    daca vrei consum atunci ia 2.0tdi
    Pentru mers in oras un motor V6 fie si de 204 caluti nu te va ajuta prea mult

Cei de la Autohus ofera verificare Dekra doar pe carosrie , daca vrei tehnic atunci se plateste parca 180 euro + tva

10. Sica17 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Sincer as lua orice motor,doar sa stiu ca nu voi avea parte de evenimente neplacute cu cutia sau alte componente...

11. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    @Sica17 ai probleme si cu ele de noi ( vezi sumedenia de garantii ) , dar cu ceva SH ce pretentii de fiabilitate sa ai cand avem o piata de consum ( elemente proiectate sa se strice)
    In rest orice masina prost intretinuta va pica mai devreme

Fiabilitate mai mare primesti cu 2.0 TDI , cutie manuala si fara quattro - insa masina o alegi si cu sufletul nu doar din socoteli

Asa cum spun si colegii cu cat cilindreea este mai mare cu atat si preturile pe intretinere , revizii si altele vor fi garantat mai mari

Insa pt gabaritul A6-ului nu as pune motor mai mic de 3.0

12. Ionuț C

Ionuț C 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    A6 3.0 TDI Quattro - 218 CP - 2016
  13. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    La ce te referi cand spui cum se face testul DEKRA ? Se face programare si se merge cu masina la verificat la garajele autorizate DEKRA. Sunt mai multe "puncte" care se ating in cadrul testarii: motorizare, directie, caroserie, electrica, etc., dupa care se emite un raport de care cel care vinde masina tine sau nu cont (este la latitudinea lui asta). Cauta masini care au inspectia TUV gata efectuata pentru ca acele masini corespund din toate punctele de vedere si cauta masina care nu scrie in anunt ca sunt doar pentru export.

Ultima editare: 8 Mai 2016
    Ionuț C apreciază asta.
  14. Ionuț C

Ionuț C 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    A6 3.0 TDI Quattro - 218 CP - 2016
    Am inteles. Mulțumesc pentru răspuns!

15. Dany 07

Dany 07 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Avant, cod motor: CGLC, 2.0 TDI 130kw, 2012
    Daca vrei sa cumperi de la Autohus.de, ia in considerare faptul ca marea majoritate a masinilor sunt fara TUV, deci trebuie sa faci TUV, si orice problema se constata la TUV, o repari pe cheltuiala ta daca vrei sa pleci cu masina de la ei. Aceste informatii mi le-au transmis in cadrul unei discutii pe mail cu ei. Raspunsul a fost ca la TUV se pot constata probleme la masina a caror reparatie sa nu coste nimic, sau sa coste in jur de 2000-3000 de euro. De asemenea, marea majoritate a Audi-urilor A6 de la ei necesita inlocuirea cauciucurilor. Cere un raport Dekra pentru masina care vrei sa o achizitionezi. Au preturi destul de scumpe pentru ceea ce ofera fata de alti dealeri, si nu negociaza absolut nimic la pret, sub nici o forma. A fost si motivul pentru care nu am cumparat de la ei, in conditiile in care le-am urmarit masinile A6 de pe site cam 6 luni de zile. Bafta multa! La motoare nu ma pricep, dar eu am optat pentru 2.0 TDI, 177hp. Pentru mine e de ajuns, in sensul ca eu personal nu cred ca ai ce sa faci cu un motor mai puternic in Bucuresti, cel putin. Autohus.de nu ofera pe mail test Dekra decat pentru caroserie si cauciucuri. Colegul care a scris mai sus are dreptate. De asemenea, garantia pentru masina nu se ofera pentru persoane fizice din alte tari.

Ultima editare: 9 Mai 2016
    Cata_ADC și Sica17 apreciază asta.
  16. Sica17 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Are dreptate Dany 07 , astazi am fost la Autohus.de sa iau un Audi A6 C7 si nu au vrut sa negocieaza nici macar 1 euro , si imi mai cereau si pe numere 350 euro. Acum sunt in drum spre alt dealer.

Cata_ADC apreciază asta.
  17. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    @Dany 07 Autohus contracost ofera si verificare tehnica (aprox 170 euro + tva )
    De negociat nici poveste
    Succes si sa ne ti la curent cu ce ai gasit

Sica17 și Dany 07 apreciază asta.
  18. vibeup

vibeup Silver Member

Locație:
    Stuttgart
    Masina:
    A3 8Y 2022, 2.0TFSI Quattro
    Reprezenta nu poate negocia pretul in rest toti o pot face. Multi platesc numerele,taxe si asigurare pentru 1-2- saptamanii sau o luna. Mare grija la contract nu semnati contracte cum ca masina este pentru export si se renunta la garantie mai ales la Gewährleistung ... Orice autohaus legal este obligat prin lege Gewährleistung sa raspunda problemelor si defectelor ascunde timp de 1 an (in primele 6 luni vanzatorul trebuie sa faca dovada ca problema nu a fost ascunsa si ca aparut dupa vanzare; dupa 6 luni cumparatorul trebuie sa dovedeasca cum ca problema a fost ascunsa si masina a fost vanduta cu defect ascuns) Chiar daca nu ai scris nicaieri ca ai Gewährleistung toate persoanele fizice cu domiciliul in uniunea europeana pot invoca aceasta lege.

Ultima editare: 9 Mai 2016
    Cipi1982 apreciază asta.
  19. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Si reprezentanta negociaza pretul, cel putin aici in Italia.

20. Dany 07

Dany 07 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Avant, cod motor: CGLC, 2.0 TDI 130kw, 2012
    @Sica17 Told U..... Autohus.de :no::)

Distribuie pagina asta