1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Nu are nici un element de s-line, nici la exterior si nici la interior. Doar bara din spate are difuzorul de s-line schimbat. Volanul este sport, scaunele sunt de pe A8 modelul confort cu ventilatie, schimbatorul este cel normal in piele.
    Din moment ce are full led, nu mai are bi-xenon. Faruri de ceata nu are, alea sunt radarele de la ACC.
    Parbriz heliomat...nu stiu, nu are nici fasa anti-riflex, geamurile duble sunt o raritate. Suspensie reglabila, trebuie vazut.
    Masina in general arata bine, pretul este interesant, dar trebuie vazuta si verificata. Despre numarul de kilometrii nu are rost sa discutam,.....este un mister.

bUzZ1 și Cata_ADC apreciază asta.
  2. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Toate mașinile noastre au în jur 180.000 km asta este pragul psihologic al românului fără doar și poate
    Confirm cele spuse de @MarianMaxx și foarte bine le spune. Omul din text iti arata ca este samsar... Restul le verifici tu ;)

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

MarianMaxx apreciază asta.
  3. IonutS 1st Gear Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    Skoda superb 2.0 TDI 2008
    Mulțumesc frumos , într-adevăr este greu sa găsești ceva cum trebuie la noi

4. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    @IonutS nu este greu este aproape imposibil. Sfatul meu, feriți-vă de chilipirurile ieftine. Nu are cum sa fie si ieftină și dotata și km doar 180.000...

5. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nu este greu sa cumperi ceva bun daca o sa platesti suma corecta. Bafta.

Cata_ADC apreciază asta.
  6. IonutS 1st Gear Member

Locație:
    Romania
    Masina:
  7. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Dealer-ul este de incredere si are o mare vechime in piata din Germania si nu numai. Sunt colegi pe forum care au cumparat masini de la ei care au fost foarte ok la dotari si km. Incepi sa te apropii de un pret real. Bafta.

8. IonutS 1st Gear Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    Am. Înțeles ideea

9. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Parca este altceva
    Dotările sunt ok
    Personal as înlocui volanul repede în rest succes sa ai

10. Sica17 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 3.0 204hp quattro
    Cand spui Pitesti spui mama samsarilor si a teparilor . :unsure:

11. nmario

nmario 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 Avant, 2.0 TDI, 2014, cod CGLC
    Salutare, vreau sa va rog sa imi spuneti o parere despre urmatoarea situatie:am gasit un A6 C7 2012, 2.0 Tdi c. manuala, xenon, navigatie, scaune textil, hdd si "suspensie reglabila" (zice el). Pretul e 14.500.Problema e ca masina nu are carte service si omul a recunoscut ca masina are de fapt 220.000, dar ca accepta sa ii facem teste la reprezentanta. E al doilea proprietar, si o are de vreo 6 luni. Eu eram hotarat sa ma plec in Germania dupa masina, dar ma incanta si posibilitatea sa o iau pe asta fara bataie de cap.
    Voi ce ziceti? Cum vi se pare povestea? Merita sa o iau daca la test de drum si reprezentanta e ok? Mentionez ca am citit topicul asta cap coada si mi-am facut o parere despre masina si motor, vroiam sa stiu insa daca e riscul prea mare sa o iau pe asta, in conditiile astea.
    Multumesc

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Este prea ieftina. Vezi sa nu fie vreo teapa. Citeste topicul dedicat tepelor in care sunt explicate cam toate metodele. Il gasesti in aria Off Topic.

13. nmario

nmario 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Multumesc, Cristi.

14. nmario

nmario 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Istoria masinii asteia http://autovit.ro/anunt/audi-a6-c7-ID7Gh5bb.html#4d92d5e477

Masina se afla intr-un parc obscur de langa sibiu, si am vazut-o intamplator, avand treaba prin sibiu. Cand am ajuns, 2 tigani burtosi spalau de zor interiorul unei masini. Masina pe afara nu arata rau, insa am renuntat sa initiez vreo discutie cu "biznismenii". Apucasem sa-i intreb ceva pe olx, asa ca la putin timp dupa ma pomenesc cu un mesaj de la ei in care imi spuneau sa-i sun. La telefon raspunde un agramat total, cu texte de genul "e beton boss". Masina, in anunt, are 146.000 km(am mai vazut-o pe un alt site la 161.000), deci era evident ca nu sunt reali, asa ca il intreb pe afacerist: "masina are pana in 250.000?" primesc apoi si raspunsul: "da boss, sa moara mama, are doar 220.000".Am incheiat discutia rapid. Peste 30 min ma suna altcineva, care se recomanda proprietarul masinii, care spune ca a lasat masina la tzagani in parc cat a fost el in Germania" cu afaceri", ca masina are in bord 150.000, dar ca reali sunt 220.000, ca asa a luat-o si el fara sa stie, ca o are de 1 an, ca e al doilea proprietar, ca nu are carte service, dar ca masina in stare exceptionala si ca o lasa la 15.000.Am zis ca o sa ma gandesc, in ideea sa gasesc ceva informatii despre masina. Peste cateva ore mi-a trimis mesaj ca o lasa la 14.700.Dupa o zi m-a sunat si mi-a zis ca o lasa la 14.500, ca vrea sa isi ia A7.L-am intrebat daca accepta test la reprezentanta, mi-a zis ca da, si l-am pus sa imi trimita poze dupa talon si cartea masinii(a trimis dupa 7 ore, "ca a fost la spritz" cu tzaganii si m-a intrebat daca scoate masina de la vanzare)
    Asa am aflat ca masina e de fapt fabricata in 06.2011, a intrat in tara in 2014, ca a avut trei proprietari ce au vandut-o la intervale scurte de timp(printre care un lautar si un pusti ce contestase 3 amenzi de viteza pana acum) , iar el a inscris-o pe 15 ianuarie 2016.
    Un coleg de pe forum a postat acum o luna raportul de dotari al masinii dupa seria VIN, scos din ETKA, raport ce arata ca masina nici macar nu e echipata cu modul de navigatie.L-am sunat si l-am intrebat de navi, mi-a zis ca " merge brici navigatia dar n-are dvd-u' ". I-am spus ca am specificatiile masinii si ca nu are modul gps, dupa care, imediat, a spus ca stie un baiat in sibiu ce imi pune navi cu 800 de euro.
    Scuze daca am plictisit pe cineva cu acest post, am vrut doar sa ofer cat mai multe informatii celor ce vor sa cumpere aceasta masina, informatii ce am incercat si eu sa le aflu.
    Nu sunt idiot, stiu ca o masina ieftina nu poate fi si buna, insa eu inca mai sper ca sunt si oameni onesti, ce vand masina in functie de diferite situatii. Spun asta stiindu-ma pe mine; am vandut pana acum 3 masini, luate de noi, cu cateva mii bune sub pretul pietei doar pt ca vroiam sa-mi schimb masina cu un alt model. Din pacate, sunt extrem de putine situatii reale de acest fel.

Ultima editare: 23 Mai 2016
  15. czsilviu 1st Gear Member

Locație:
    Roman
    Masina:
    ...
    Acum 2-3 saptamani cand eram in cautare de A6 4G am trecut rapid peste anunt, scaun sofer sub orice critica, fara dotari si carlig, ....

16. vibeup

vibeup Silver Member

Locație:
    Stuttgart
    Masina:
    A3 8Y 2022, 2.0TFSI Quattro
    Neamtu nu pune carlig degeaba. Am vazut masini noi mai ales astea 3.0TDI quattro care trageau patforme sau diferite remorci destul de incarcate... eu m-as gandi inainte sa cumpar o masina cu carlig decat daca ar fi o mare necesitate.

17. Abinatore 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    Renault Megane 2, 1.9tdi, 2007
    Dragi colegi de forum,
    Sunt in cautarea unui Audi A6 3.0 tdi quattro preferabil de la reprezentanta din Germania.
    Am sunat la mai multe reprezentante sa cer detalii si marea majoritate mi-au spus ca ofera garantie doar daca masina va fi inmatriculata in Germania, si nu intr-o alta tara din Europa. Ba chiar a fost un caz in care mi s-a comunicat ca ofera garantie numai pentru anumite tari din UE, si Romania nu e una dintre ele. Povestea cu TVA-ul nu intra in discutie pentru ca le-am comunicat in prealabil ca ma intereseaza achizitia pe persoana fizica.
    Cred ca sunteti mai multi cei care ati cumparat masina sh de la reprezentanta din Germania, imi puteti explica va rog cum sta treaba cu garantia?
    Stiu ca e o masina scumpa de reparat si bineinteles ca as fi mult mai linistit sa am minim un an garantie si sa evit suprize costisitoare.

18. Abinatore 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    Renault Megane 2, 1.9tdi, 2007
    Pana astazi aveam o singura masina in lista (de la reprezentanta din Hannover) pentru care mi s-a spus ca as avea garantie 1 an chiar si pentru Romania.
    Doar ca astazi mi-a dat mail agentul si mi-a spus ca a clarificat cu seful ca pentru Romania nu ofera decat urari de bine cu sanatate, dar nu si garantie - si mi-a specificat ingrijorarea ca ar fi foarte scump pentru ei sa acopere posibile probleme cu suspensia pe aer. Deci mi-a sugerat cumva ca avem drumuri proaste si Audi nu risca sa faca reparatii costisitoare.
    Mi se pare ca n-am alta varianta decat sa ma decid daca as vrea sa cumpar o masina in conditiile asta.
    Puteti confirma lucrul acesta si ceilalti care v-ati cumparat de curand masini de la Audi din Germania - sau mai e vreo optiune pe care nu o stiu?

19. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi Q7 4M, 11.2016, 3.0 TDI, cod motor CRTC
    Ce parere aveti de masinile de la dasweltauto romania ? A6 din 2012 cu maxim 100k km ? Or fi de incredere ?

20. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    @Abinatore Eu iti confim, vei semna strict pentru iesirea din garantie
    Nu este deloc ok te simti aruncat la coada europei ( nu ca nu am fi ) si asta m-a facut sa imi cumpar ultima masina din tara. Si urmatoarea tot de aici va fi
    Tu ai banul.. decizia iti apartine

Legat de reparatii si aici este adevarat

@dentimarius da sunt ok , ofera factura si garantie

Distribuie pagina asta