1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Eu am avut (inca am) garantie 1 an de la reprezentanta Audi din Berlin si e valabila si in RO. Este sub forma unei asigurari care eu platit-o ei. Daca as avea probleme, m-as duce la Porsche, ar plati ei reparatia si in baza asigurarii ar deconta de la Audi Zentrum Berlin. Nu stiu daca toti acorda asa ceva dar mentionez ca masina avea doar 2 ani si 4 luni (77.000km) cand am cumparat-o de la ei.

2. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi Q7 4M, 11.2016, 3.0 TDI, cod motor CRTC
    Salutare iar. Dupa indelungi cautari, o masina mi-a atras atentia :

http://www.dasweltauto.ro/d/detail#...2012&modelgroup=QXVkaXxBdWRpIEE2&privat=false

156.000 km, cu destul de multe dotari, am vazut-o....arata bine(cam un 8 din 10 la exterior si in jur de 9 la interior). Pretul e undeva la 25.000 .
    Ce parere aveti? Va interb pentru ca pentru mine e prima masina Audi, pana acum am avut BMW seria 5, e39.
    Masina provine din Belgia, are motorul limitat la 163 cai. Nu stiu de cat timp este in tara, daca a circulat prin tara....urmeaza sa aflu aceste detalii.
    Vanzatorul ofera garantie un an de zile in limita a 20.000 km.

As aprecia foarte mult pareri sincere si obiective, dar si sfaturi...ce sa urmaresc, spre ce puncte ale masinii sa imi indrept atentia in mod deosebit.

Multumesc frumos.

3. AndreiS. 1st Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C7 , 2.0 TDI , 2012
    Sincer cred ca la banii astia gasesti ceva in germania fara probleme chiar de la reprezentanta. Din ce stiu eu masinile din BE, FR, NL sunt mai putin intretinute.

4. Dany 07

Dany 07 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Avant, cod motor: CGLC, 2.0 TDI 130kw, 2012
    De ce a fost limitat motorul? Ce se intampla daca ii scoti limitarea si o duci de exemplu la 250 km/h ? :think:

5. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Motorul a fost limitat deoarece in anumite tari, inclusiv Belgia se plateste impozitul in functie de KW masinii.
    Asa vine din fabrica, nu a limitat-o el. :)

Dany 07 apreciază asta.
  6. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    :)
    Dar ceva pareri concrete despre masina? Merita? sau merita mai mult sa dau o fuga in Germania sa caut ceva? Ce puncte slabe are C7, ce sa verific mai in amanunt ?

7. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Cel mai important, cutia !

Dany 07 apreciază asta.
  8. Dany 07

Dany 07 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Avant, cod motor: CGLC, 2.0 TDI 130kw, 2012
    Mi se pare umflat cu pompa pretul. In germania gasesti masini la fel de bune, nelimitate, probabil cu 3000 euro mai ieftine.

9. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Asa mi se pare si mie...pretul un pic cam mare. Sa merg eu sa o aduc ma costa undeva spre 1000 euro , apoi ce o mai fi de facut prin tara, inca ceva banuti...In final diferenta nu mai e atat de mare.
    Cutia pare sa schimbe bine. Nu smunceste, dar drept e ca nu am condus-o la drum, ci doar pritr-o parcare. Pentru ca nu are numere si asigurare.

10. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    @dentimarius de ce nu arunci tu o simpla privire pe cele 23 de pagini ale topicului pentru a iti forma o idee
    Pretul se justifica daca se de garantie la ea sau daca a fost o masina intretinuta cu istoric curat

11. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Nefiind posesor de Audi, iti dai seama ca am citit si rascitit topicul. Si da, stiu ca o masina intretinuta justifica un pret mai mare, stiu si inteleg ca si deranjul de a aduce o masina trebuie platit. :)
    Nu obiectez. Din moment ce am pus ochii pe masina asta, cred ca e o alegere demna de atentie.

Intrebam in ideea de a afla ce anume sa urmaresc la masina, ce sa verific mai atent, poate cineva experimentat si rabdator arunca un ochi peste anunt si isi spune o parere sincera si obiectiva.

12. Sica17 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 3.0 204hp quattro
    @dentimarius acum o luna mi-am cumparat si eu un A6 C7 din Germania,an 2012,180.000 km ,motor 3.0 204 hp quattro cu absolut toate dotarile pe care le are masina postata de tine(ba chiar mai multe),in schimb ii lipseste pielea(dupa care sincer nu ma omor) si scaunele electrice.Te sfatuiesc,daca tot ai banii astia pentru o masina,ia-o dotata! Daca vrei sa te simti cat de cat ca intr-o masina impunatoare si de lux ia-ti minim motorul pe care il am eu acum.Cat despre cutie,eu am S-tronic 7 trepte si nu are nici cea mai mica problema,merge perfect.O recomand tuturor care au posibilitatea sa si-o cumpere !!!:applaus:

Ionuț C și Cata_ADC apreciază asta.
  13. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Am avut un BMW cu motor de 3.0 diesel si automat, cu toate pachetele M....stiu ce inseamna performante. :)
    Acum apreciez foarte mult o suspensie confortabila, de aceea am optat pentru A6 cu suspensiile normale, si motorul de 2 litri. Am condus-o si, sincer, imi este de ajuns puterea motorului. :)
    Scaunele sunt foarte confortabile, cu o multime de reglaje, ACC-ul care mi se pare foarte util pentru siguranta....:)

14. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    Eu fix invers ți-aș recomanda
    Motor de 3.0 pe o masa peste 2 tone (în functie de echipare), suspensia pneumatică care din punctul meu de vedere este un "must" nu exista termen de comparație intre setarea confort și dinamic, ACC ul cred ca de 2 ori l-am lăsat sa își facă treaba pe autostrada în concediu insa Lane Assist ul mi se pare terifiant... sa o las sa meargă singura. Cel puțin cu familia niciodată nu voi avea încredere în sistemele self driving car
    Brake gardul la o depășire venind lansat va frana de urgenta și te smuceste dacă vi destul de aproape de cel din fata (mers la aspirație)

Practic drumurile și condițiile de la noi nu sunt user friendly

Ce mi se pare cu adevărat util este night vision și hud display

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

15. alex2680

alex2680 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0 TDI Ultra S tronic, 2015
    Eu am optat pt A6 ultra 2.0 Tdi 190 cp, S tronic. Masina se misca ft bine, trage decent pt cei 190 cp. Greutatea ei este de 1730 kg, asta cu jante pe 18 si cu o gramada de dotari. Nici vb de 2 tone.
    Recomand din plin 2.0 cu S tronic.

16. Cata_ADC

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    @alex2680

1) masina la care colegul mai sus facea referire este cea de 163 de cai legata la transmisia multitronic ( nu este s-tronic pe varianta aceea )

2) sa luam exemplul meu caz real , cantarul ITP , greutatea pe fiecare axa a unui A6 3.0 TDI cutie s-tronic axa fata 1061 kg / axa spate 836 = 1897 cu mine in masina si rezervorul jumatate , dotarile ca si trapa panoramica ar mai fi urcat ceva in rest sunt dotari destule care trag cantarul jos , jante R19 etc
    4 persoane si bagaje cu plin trece de 2 tone, inclusiv a ta

Nu exista termen de comparatie intre sportiva cutie s-tronic si cea de consum multitronic vorbind strict de partea dinamica

Incontestabil A6 C7 este greoaie , o simti mergand la limita , mie si 3.0 resoftat imi pare slow insa depinde cu ce copari / stilul de mers / depasiri etc

17. barladi

barladi Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A7 3.0 Tdi (CDUC)- cca 300 CP
    Ai cutie multitronic daca ai motorul de 204 cp

18. dvr

dvr Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 C8 Avant quattro S-Line, 50 TDI (DDVB), MY 2019
    Din ce stiu, s-au pus atat Multitronic cat si S-tronic pe motorul de 3.0 204 cp. In primul caz, cuplul max e limitat la 400 nm, in al doilea e 450 nm.

19. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Daca e quattro, asa cum a precizat, e S tronic

20. Znstefan

Znstefan 1st Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A6 C7 , 3.0 tdi , 2012 quattro s-tronic
    Marius , daca ai dubii , te rog fa test drive si te vei convinge de mai multi factori , eu find posesor de A6 3.0 tdi 204 quattro s-tronic , suspensie pneumatica , pot sa zic ca e ceva de vis dar acum depinde si de asteptarile tale!

Distribuie pagina asta