1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. Sica17 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 3.0 204hp quattro
    Am cutie S-tronic 100 % :)

2. Znstefan

Znstefan 1st Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A6 C7 , 3.0 tdi , 2012 quattro s-tronic
    Cum ti se pare motorul asta de 3.0 204 quattro ?

3. Sica17 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    @Znstefan mi se pare destul de potent pentru caii pe care ii are.Nu te lasa sa te plictisesti de el.:icon_thumright:

Znstefan apreciază asta.
  4. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi Q7 4M, 11.2016, 3.0 TDI, cod motor CRTC
    Am condus masina de doar 163 cai si o gasesc decenta. Cum am spus, am avut BMW de 3 litri, credeti-ma, stiu ce inseamna sa fii racheta pe strada....vorbim de anii 2006 cand putine masini imi stateau in fata. Eram tanar si nelinistit atunci...:))))
    Acum, prefer confortul, nu ma mai pasioneaza condusul sportiv, de aceea nici motor mai puternic nu am vrut, si nici suspensie sport.
    Din ce am condus-o masina se comporta exemplar, doar in modul Dynamic se simte nitel cand schimba, si asta din cauza ca schimba in turatii mai ridicate. In confort m-a surprins sa nu simt absolut nimic...turatia ramane constanta, viteza creste si atat......nu mi-am dat seama deloc cand si cum schimba. Probabil din cauza ca e cutie tip CVT.

Cu putin noroc luni o iau acasa, ii fac ceva poze, si fac o mica descriere.

Ionuț C, stefan550 și Cata_ADC apreciază asta.
  5. sebip 1st Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    VW Golf 5, 2.0TDI, 2004
    O intrebare: din pozele postate ale vanzatorilor imi pot da seama ce fel de MMI are: 2G, 3G, 3G+ ? Multumesc.

sebip apreciază asta.
  6. clauuualc

clauuualc Silver Member

Locație:
    Graz-AT/ Deva-RO
    Masina:
    A6 4G 3.0 BiTDI 2013, Allroad 4G 3.0 BiTDI 2013, TT 8S 2.0TFSI Quattro 2015.
    MMI 2G nu are touchpad in stanga la schimbator. Deci se vad doar butoanele 1 2 3 4 5 6 de la radio si are ecranul mic. Sloturile de car se vad direct.
    MMI 3G are touchpad si ecranul mare. Sloturile de card sunt ascunse sub un plastic care se deschide.

MMI 3G+ este la fel ca si 3G estetic dar are si slot de sim intre cele doua sloturi de card. (rog pe cineva sa confirme, nu sunt 100% sigur de informatie pentru diferenta intre 3G si 3G+)

7. B M S

B M S 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A6 C7, 2.0 TDI, 2015
    Buna seara.
    As dori sa achizitionez aceasta masina.
    Asta e linkul:
    http://autovit.ro/anunt/audi-a6-c7-ID7GhxDN.html#b96f01f779
    Un pic mi se pare aiurea pretul!
    Am verificat la reprezentanta km si sunt aproximativ ok (avea 170 k la ultima revizie) si am fost la mecanic la test si a iesit ok.
    Cu toate acestea vanzatorul ma tot amana de 2 zile cu actele!!!
    Situatie aiurea! Poate fi teapa?
    As avea nevoie de un sfat urgent! Ms.

Ultima editare: 23 Iun 2016
  8. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    I-ai verificat DPF-ul? Distributia e facuta? Astea sunt investiti care se fac la nr asta de km. Anul 2012 e real sau e in a doua jumatate a anului 2011?

9. mabalaru

mabalaru Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 D4 FL 2017, 3.0 TDI 262CP, Exclusive
    @clauuualc
    Pentru MMI-uri, 2G nu mai exista de mult.
    Pentru C7 sunt doua variante de navi (ala cu cardurile vizibile care are harti si el, dar harta sta pe card sd si nu prea stiu exact cum se poate actualiza). Display mic si numere vizibile pe touch.
    Si varianta 2 - 3G+ care vine cu sau fara SIM. Aici ecranul este mare pentru ambele modele, la fel, la touch se observa o mare diferenta fata de versiunea "radio" ...

Recomand cu caldura doar varianta 3G+ (cu sau fara SIM).

Toate bune

10. quattro2001

quattro2001 Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A8L D4 2016 3.0TDI CTBD 262CP 580Nm
    Salut caut sa achizitionez si eu noul model de a6 4g am cateva nelamuri ceva ma imulte am cititi topicul dar nu este foarte precis deci :
    motorul de 3.0 cu tractiune quatro de 204cp are 7 trepte este si in 8 ? asa scrie in anunturi pe net
    ce diferenta este intre cel de 204 si 245 doar soft ? sau are si alte interne
    cutia care este mai buna in 7 sau 8 trepte multitronic tiptronic jtronic sau mai stiu eu ce model ma intereseaza 3.0 neaparat quatro
    ceasurile de bord am vazut 3 modele mic dreptunghiular mare (tot spatiul ) si mare color gresesc ?
    la clima am observat 2 modelele cu 2 robineti si afisaj digital si cu 3 robineti ,se pote updata ca la a6 c6 clima de la robineti la digitala ?
    cutia care este pe acest motor tine doar 450nm ? la un motor de 3.0 doar atat ? la un remap se depasesc imediat la vechiul 2.0 am aproape 420nm in urma softului

11. Znstefan

Znstefan 1st Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
  12. quattro2001

quattro2001 Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A8L D4 2016 3.0TDI CTBD 262CP 580Nm
  13. Mitiy

Mitiy Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TFSI 2012
    Are doar bara față de S-Line, bara spate e normală deci e posibil să fi avut un accident pe față și să fi schimbat bara sau poate pur și simplu a făcut un upgrade. La interior nu are S-Line, nu are nici clima aceea digitală și nici navigația mare. Personal mi se pare destul de slab dotat interiorul, adică înafara de piele și scaune electrice cu memorii nu prea are multe dotări. Plus că pentru doar 170.000 km, mi se pare foarte ieftin 17.000.

14. Znstefan

Znstefan 1st Gear Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    e posibil sa fie 3.0 cu 204 ps si tractiune fata cutie multitronic... nu cum te-ai astepta 3.0 quattro stronic ... tre sa te uiti in talon ... !

15. Sica17 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Iar cutia este Multi-tronic daca are 8 trepte,nu S-tronic.S-tronic are 7 trepte.Anunt cu minciuni demn de un samsar.:blahblah1:

16. clauuualc

clauuualc Silver Member

Locație:
    Graz-AT/ Deva-RO
    Masina:
    A6 4G 3.0 BiTDI 2013, Allroad 4G 3.0 BiTDI 2013, TT 8S 2.0TFSI Quattro 2015.
    Sunt mai multe ciudatenii cu masina asta.
    Si eu cred ca este Multitronic fara Quattro.

-Bara fata este sline cu grilla cu quattro si parallel parking.
    -Ornamentul interior central de pe bord este fara insertia "quattro".
    -In pozele cu masina are MMI fara touch iar intr-o poza, cea impartita in patru, este pozata o masina cu MMI cu touch.

Sica17 apreciază asta.
  17. cezar_1985 4th Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A6 3.0biTDI 384cp
    Ia direct din Germania

Sent from my iPhone using Tapatalk

18. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    asa cum spun colegii ceva nu este ok ...

19. lucianmarius

lucianmarius Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi Q7 2018 3.0 TDI / Ford Mustang Bullitt V8 2020 / ex Audi S5 V8 2007 4.2 FSI (CAUA)
    Salutare dragi colegi!

Am inceput sa sap pentru urmatoarea masina, sa inlocuiesc Citroenul. Vreau siguranta, spatiu, confort si putere pentru masina de familie.
    Am foarte multe modele ce imi plac, incepand cu A6/e classe/seria 5/ x6/ A8 / phaeton / seria 7 / range rover sport / Q7. Am sa iau fiecare model la puricat/test drive.

Stiu ca sunt masini diferite, dar ma intereseaza o masina sa mearga in orice conditii, sa ma pot baza pe ea.

NU sunt fan SUV-uri dar le inteleg practicabiltiatea cu garda ridicata la sol. In schimb mi se pare ca au multe minusuri.

Lasand la o parte discutiile elaborate, concret pentru A6 ma intereseaza ce model / echipare sa iau pentru a avea maxim de confort?
    Nu ma intereseaza look-ul prea mult, ma intereseaza sa pot sa merg iarna si vara , si la ski si la mare.

Citroenul mi-a placut ca are garda la sol ridicata (16cm si merge pana la 22 prin suspensia adaptiva) deci nici o problema in 3 ani de cand il am sa nu pot merge cu el unde vreau. Este greu pe fata si nu am ramas in zapada niciodata.
    Masina merge cu brio pe drumuri neasfaltate fara sa simti mare lucru, merge perfect pe autostrada cu viteze de 130-160 kmh fara zgomote mari.

Deci teama mea la Audi este in principal garda la sol. Credeti ca este ok pentru Bucuresti? Daca ai un loc de parcare in spatele blocurilor si se ridica mijlocul drumului de la gheata mai mergi cu ea? Cu S5-ul nu am ce cauta iarna cand ninge, este foarte jos.

Masina o voi lua din Germania fara tva si pana acum este cot la cot cu e250cdi 4 matic un a6 2.0 tdi ultra 190 cp.
    Achizitia o voi face la anul dar vreau sa verific tot pana atunci sa stiu ca iau masina perfecta pentru mine.
    Vreau o masina cu vechime de 3-5 ani cu max 125.000 km reali, sa o pot tine 5-7 ani.
    Raportul optim intre ce obtii, ce pret dai pe ea si sa ai devalorizare cat mai mica cred ca e important.

Diferenta s-tronic - multitronic este mare?

Daca pretul e apropiat se merita mai bine 3.0 tdi 204 cp?

Are cineva 2.0 tfsi 180 cp? Motorul acesta este ok sau are aceleasi probleme ca si cel de a4 cu consumul mare de ulei?

Si inca un lucru..diferenta a6 avant si a6 allroad o vedeti justificata? Este o diferenta de 10.000 euro la pret.

Ultima editare: 21 Iul 2016
  20. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    din descrierea nevoilor tale, eu as inclina spre a6 allroad

Distribuie pagina asta