1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    La luna a 4a e posibil sa fi trecut 23 in loc de 32. In rest s-a mai expicat ce este Audi Gebrauchtwagen plus, quality seal si asta o au masinile care au si garantie.

2. Mitiy

Mitiy Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TFSI 2012
    " bara fata schimbată si aripa + portiera vopsita,"
    Deci inseamna ca si-a luat un buf. Si daca a schimbat si in fata si in lateral inseamna ca nu a atins-o doar un pic. Masina arata superb, din ce zici tu km par reali, iar o masina cu 70k km e cu siguranta mai buna decat una cu 180k km, asta strict din punctul meu de vedere.

Benilika și Heisu Bogdan apreciază asta.
  3. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Buful clar nu a fost puternic pentru ca altfel, se schimbau faruri si multe altele pe dedesubt de bara fata. Pentru vopsire laterala putea fi un incident separat si mic, de genul atinsa in parcare.... Dar noi romanii vrem masini impecabile si cand auzim de piese revopsite, mamaaaaa fugim ca e jale. E de apreciat ca lucrarile au fost facute in reprezentanta. Daca proprietarul voia sa ascunda ceva, nici nu se lega la cap.

Benilika apreciază asta.
  4. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi Q7 4M, 11.2016, 3.0 TDI, cod motor CRTC
    Las-o si fugi.... :))))
    1. La o negociere prin telefon a lasat aproximativ 1500 euro din net, ceea ce e fff mult si neobisnuit pentru Germania.
    2. Nu cred ca a gresit, pentru simplul motiv ca orice interfata citeste si automat numarul de km din bord... Sa fi gresit angajatul de la receptie, dar cei din service care au lucrat la masina, nu au observat greseala ? :)))

5. waf

waf Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    oooo A4,2003,1.9 TDI quattro,AVF 131cp; Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 cp
    Si eu zic ca e cam dubios de ieftina la nr de km relativ mic pe care il are + dotarile peste medie.

6. ChristianB

ChristianB 4th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A5 Sportback 2017, 2.0 TDI 190, Quattro, S tronic.
    Dubios de ieftina.. E 34,890 parca cu tot cu TVA, e mai ieftina netto ca orice masina..
    Spuneti ca nu e de incredere ? E totusi Audi Gebrauchtwagen: plus
    trebuie sa dau un raspuns in scurt timp si nu știu ce sa fac...

Benilika apreciază asta.
  7. clauuualc

clauuualc Silver Member

Locație:
    Graz-AT/ Deva-RO
    Masina:
    A6 4G 3.0 BiTDI 2013, Allroad 4G 3.0 BiTDI 2013, TT 8S 2.0TFSI Quattro 2015.
    Mie nu mi se pare dubios de ieftina. Mi se pare pret normal.
    Gebrauchtwagen Plus este iar ok. Eu nu am avut probleme si am avut incredere in ei.
    Am fost sa o vad doar exterior. Nici nu am dat o tura cu masina pentru ca erau multe parcate in fata ei. M-au asigurat ei ca totul este in regula si am mers peste o saptamana sa o ridic. Asa a si fost.

Eu unul cred ca nu ar trebui sa ai probleme la o masina Audi Gebrauchtwagen Plus. trebuie sa clarifici doar treaba cu KM si istoricul.

bUzZ1 și Benilika apreciază asta.
  8. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Vrei sa dai un raspuns dupa ce ai vazut masina doar in poze? De ce nu pleci cu un prieten cu o masina acolo, o vezi, o conduci nitel.....si daca nu simti ca e a ta, cauti acolo pe loc. In 3-4 zile este imposibil sa nu gasesti o masina buna cu care sa te întorci. In caz extrem mergi pana la Autohus si de acolo sigur te întorci cu masina.
    parerea mea

ChristianB apreciază asta.
  9. ChristianB

ChristianB 4th Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Audi A5 Sportback 2017, 2.0 TDI 190, Quattro, S tronic.
    @clauuualc - singura problema ce m-a pus putin pe ganduri e ca in luna a 3-a 2015 avea 30.000 km iar in luna 4-a 23.000 km.
    Dar poate a fost doar o simpla greseala de notare cum a spus si domnul de la audi de aici..

10. sel

sel Silver Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0 TDI (2O12) CDUC
    Aceeași problema am avut-o si eu cu fostul A5, au trecut eronat in cartea de service nr.de km respectiv câteva luni mai târziu apăreau km mai putini, dar am verificat din Romania si era de fapt data scrisa greșit. Nu cred sa fie nici la aceasta mașină vreo problema, mai ales la km.
    Bafta!

Benilika și ChristianB apreciază asta.
  11. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    @ChristianB uita-te nitel si pe dasweltauto.ro . Aveau si modelul 2013 dar si ceva facelift, si unele cu garantie. Numarul de km este verificabil, istoricul maisnii la fel. Si sunt aici pe loc, costuri de deplasare minime.

12. alex2680

alex2680 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0 TDI Ultra S tronic, 2015
    Mie la revizia de 15k km facuta la PBN mi-au citit km din cheie. Nu cred ca acei km sunt bagati manual in sistem din moment ce apar pe cheie automat.
    Doar pe cartile de service poti sa zici ca au scris gresit insa nici la A6 nici la Bmw nu am carte de service completata cu pixul ca acum 5 ani. Pastrez o nota de service pe care o atasez in acel caiet de service.

13. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Despre K M cititi din cheie nu am mai auzit. Auzisem din cutie, daca e automata.

14. lillejhon

lillejhon 6th Gear Member

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Audi A6 4G 2.0 TDI CGLC 6+1 manuala
    Salutare, acesta este primul meu post pe clubaudi deoarece m-am decis sa cumpar un audi a6 si am nevoie de expertiza voastra. Masina este urmatoarea: http://www.bundk.de/de/car/a6-navi-xenon-leder-klima-einparkhilfe Am fost sambata si am vazut-o dar din pacate nu am reusit sa fac o proba de drum cu ea. Masina este vanduta de un dealer BMW, a fost masina de buyback pentru un BMW, a fost un an la rent a car si 2 ani la un proprietar. Are 3 revizii facut si tipul de la reprezentanta spune ca este fara accident, ei ofera contra cost (190 euro) 1 an garantie la masina (este garantia oferita de dealerii bmw garantie eplus) care pana la 100.000 km acopera 100% din reparatie exceptie face catalizatorul si discul de ambreiaj. Mie imi place masina pentru ca este ingrijita si are multe dotari. Planuiesc sa fac maine un test cu ea si daca o sa pot sa-i verific istoricul la un dealer audi. Ce ma sfatuiti in legatura cu masina, la ce probleme ascunse sa ma uit la acest model?
    Va multumesc.

15. barladi

barladi Gold Member

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    Audi A7 3.0 Tdi (CDUC)- cca 300 CP
    Mie mi se pare ca ne placem sa ne scarpinam cu mana dreapta in partea stanga si ca suntem cam paranoici. Totul tine de noroc. Nu zic ca nu e buna putina interesare inainte dar prea suntem chitibusari. Exact ce zicea un coleg mai sus...daca a fost vopsita o aripa inseamna ca a fost dauna totala? Sau daca e din Romania nu mai e buna? Inseamna ca noi astia care aveam masinile inmatriculate aici o sa murim cu ele ca nu mai avem cui le vinde daca toti isi iau doar din Germania. Nu mai zic de cel care a avut nesansa sa i se zgarie un element si l-a vopsit.....nici naiba nu se mai atinge de masina lui. In ziua de azi toate masinile sunt o loterie, chiar daca ti-o iei noua. Eu am luat-o din reprezentanta Audi din Germania la 135 000 km si la 141 000 mi-a aparut eroare de cutie iar la 147 000 i-am reparat cutia. Daca o luam de la privat il injuram pe ala? Sora mea si-a luat masina noua din Romania si in 500 m dupa ce a iesit din curtea dealerului i s-a aprins tot bordul. Noroc ca avea garantie ca reparatia a fost in jurul a 10 000 euro pe timpul ala. Deci cum ziceam...tine de noroc indiferent de unde iti iei masina...

stefan550 și florin_horvat1988 apreciază asta.
  16. stefan550

stefan550 Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ex: S4 Quattro, CGXC 3.0 TFSI, 2013
    Sunt perfect de acord cu Barladi si mi se pare ca multe posturi de mai sus nu sunt decat niste exagerari. Nu exista pe planeta asta o masina care sa nu fi avut vreodata un element revopsit dar asta nu inseamna ca nu merita a fi cumparata. Daca nici de la Gebrauchtwagen plus nu avem incredere sa cumparam inseamna ca nici macar in noi nu am mai avea incredere sa ne incredintam masina pentru a o conduce. Ceea ce doresc sa punctez este ca prin afara nu tine nimeni masina 4-5 zile ca sa vina cineva sa o vada ... mai ales cand respectivul este roman. Sunt legi foarte clare referitoare la transparenta vanzatorilor, in special firme si chiar se aplica. Fiecare vanzator este obligat sa vanda masina fara vicii ascunse si daca se demonstreaza contrariul, respectivul este bun de plata fara nici un fel de discutii, fiind o procedura foarte simpla care de cele mai multe ori nici nu iese din biroul mediatorului fara a se rezolva (asta daca se ajunge asa departe). Daca masina corespunde tehnic, iar istoricul este ok, nu va mai faceti toate procesele de constiinta fiindca puteti iesi cu masina pe strada si sa o faceti chiar voi dauna totala, sau se poate intampla orice. Nici macar nemtii nu sunt asa pretentiosi ca noi, romanii si aici este o problema de perceptie: daca un produs este prea scump nu-l cumparam fiindca vrem ieftin, mult si bun; daca gasim produsul dorit la un pret ok nu facem decat sa cautam motive pentru a nu-l cumpara, suflam in iaurt.

radu. apreciază asta.
  17. lillejhon

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Multumesc de raspunsuri, eu vroiam sa punctez faptul ca daca o masina a fost la rent a car o perioada de timp poate fi excesiv de uzata sau utilizata necorespunzator? Sau daca voi ati cumpara o masina care a fost rent a car.

18. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    doar 77000 km?daca sunt reali normal ca merita!interiorul mie imi da impresia ca nu sunt km aia...
    dotarile sunt foarte ok.
    daca istoricul e curat si la zi merita sa o vezi.toate masinile sunt exploatate,conteaza conditia in care se afla si ce s-a facut la ea pe parcurs.

19. lillejhon

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    O sa merg azi sa o mai vad odata si sa fac o proba de drum si maine sa interoghez vin-ul la un service.

20. lillejhon

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Am fost la audi si am interogat vin ul masinii singurele probleme au fost: parbrizul schimbat de la o piatra, chederul de la usa soferului (daca am inteles eu corect termenul) si probleme cu clima toate fiind reparate in 2013.

Distribuie pagina asta