1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Eh, nu e chiar imposibil, dar costa bani mai multi, nu doar 18-20.000euro.

2. lillejhon

lillejhon 6th Gear Member

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Audi A6 4G 2.0 TDI CGLC 6+1 manuala
    Eu stiam ca manipularea km e o ilegalitate destul de mare in Germania, pentru ca e un fals in acte. Daca se poate dovedi dupa ca masina a avut 200.000 km si in acte sunt trecuti 100.000 km (martori, instanta, etc) e destul de groasa pentru persoana respectiva mai ales daca e firma. Dar nu ma surprinde nimic, daca ei si-au permis sa modifice noxele la masina, un kilometraj e cea mai mica problema. Am fost si in Hamburg la dealer am vazut mai multe masini si unele dintre ele au un sticker cu: max speed 220km/h si no smoking. Cand l-am intrebat pe dealer cine a fost proprietar mi-a spus ca mai toate au fost masini de rent a car. Masinile aveau max 1 an vechime si 30 mii km rulaj.

3. dragos66 1st Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    mercedes c220
  4. dentimarius

dentimarius Gold Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi Q7 4M, 11.2016, 3.0 TDI, cod motor CRTC
    @dragos66 , din poze si textul anuntului, nimeni nu iti poate spune mai multe decat deduci si tu. Daca vrei sa stii mai multe despre ele, mergi frumusel sa le vezi pe fiecare in parte, iti notezi seriile de sasiu , si apoi le verifici la un service. Analizezi fff bine istoricul de service pentru fiecare din ele, raportezi totul la pret, si apoi decizi ce crezi ca ti se potriveste, tii pumnii stransi, faci si ceva rugaciuni si scoti banii din buzunar. Dar sa tii cont ca nimeni si nimic nu iti garanteaza realitatea in ceea ce priveste rulajul si nici reviziile din service. Poti lua o masina buna, dar in acelasi timp poti lua si o mare teapa....

Gandeste-te ca in 99,99% din cazuri un pret mic vine la pachet cu ceva ascuns si dubios la masina........si, ceea ce mai nasol, un pret mare nu iti garanteaza nimic. Sunt riscuri pe care trebuie sa ni le asumam daca vrem o masina second.
    Cine vrea o garantie sa cumpere masina de noua, dar sa isi asume ca plateste de 3-4 ori pretul unei masini SH

MarianMaxx apreciază asta.
  5. Sica17 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 3.0 204hp quattro
    @dragos66 a 2-a si a 3-a masina sunt ale aceluiasi proprietar :D

6. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Ne repetam pentru ca vad ca nu s-a inteles si implict motivez (fac o exceptie acum) de ce am sters ultimele mesaje scrise:

Precum vedeti pe acest forum nu exista arie Versus si/sau topicuri Versus si in consecinta pe acest forum sunt interzise cu desavarsire comparatiile / versus si implicit discutiile de tip Versus / Comparative intre marca Audi si alte marci Auto sau chiar intre aceleasi modele de Audi sau modele diferite de Audi dar cu motorizari diferite adica Benzina versus Diesel. Aceste topicuri si discutii sunt interzise din mai multe motive.

Pe acest forum discutam doar despre Audi si atat.

radu. apreciază asta.
  7. dragos66 1st Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    mercedes c220
    http://autovit.ro/anunt/audi-a6-c7-ID7GiEaL.html, pareri va rog. Masina e foarte servisata, totul ok, verificata, doar ca vanzatorul a ridicat pretul de la 22.500 initial la 22.950 dupa ce am vazut-o eu. Nu vrea sa lase sub 22.600 acum. Ma gandesc ca tot e bine pentru ce dotari are.

8. marianu

marianu Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A7 2019 ,Q7 2018
    verificata in baza de date audi?mi se par km putini ,in 4 ani doar 150 d mii ?

9. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Putini? Da-o-ncolo, sunt aproape 40.000 pe an... Eu unu abia am reusit 20.000 intr-un an de cand am masina si aici se includ concedii in afara tarii + drumuri in Bucuresti (aprox 20km/zi). Stiu ca sunt putini fata de altii dar 40.000 mi se pare decent si justifica alegerea unui motor diesel.

10. bmdbmw

bmdbmw Bronze Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 B9 DEUA 110kw, 2015 / Q3 8U CUVC 110kw, 2016
    E un mizerabil daca a marit pretul dupa ce ai vazut masina, probabil are cativa clienti si a zis ca mai face si el 500 euro cinstit. Mai cauta, eu unul am dubii si la dotari (oglinzi rabatabile electric nu pare sa aiba, night vision si distronic nu semnifica acelasi lucru, scaunele electrice au doar reglajul lombar electric, schimbatorul e sport doar pentru ca are piele perforata si nu piele normala, S-Line are doar prin interior, afara e standard).

bUzZ1, lillejhon și Cata_ADC apreciază asta.
  11. quattro2001

quattro2001 Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A8L D4 2016 3.0TDI CTBD 262CP 580Nm
    este vreo chestie legata de masinile produse pt belgia in sensul ca sunt mai proaste ? sau decat caii mai putini la motor din cauza standardelor la impozitare .
    Imi face una cu ochiul 2.0 164cp in loc de 177 ma incanta ca are perne :d 170000km din 08/2012 pret 19500

12. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Nu sunt mai proaste, sunt doar limitate pt taxe. Nu vad de ce ar face Audi masini mai proaste pt Belgia, este o tara europeana oricum.

13. dragos66 1st Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    mercedes c220
    Am luat-o pana la urma pe asta http://autovit.ro/anunt/audi-a6-ID7GizpR.html#16e5c54a1f. Toate porcariile pe ea in afara de perne-interior A6, ACC, distronic, night vision, incalzire volan, interior piele valcona, navi mare clima 4 zone, fara Bose (nu sunt meloman) si cam atat.
    Sunt foarte incantat de ea, fara comparatie cu taranul ala care o avea la 22.500 si lasa la 22.600. Verificata la sange la Audi de un prieten, fara defecte (amortizoare spate si atat dar nu e noua). Cred ca pana la urma am avut noroc si asta a fost pentru mine.

14. lillejhon

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!

15. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Dragoș sa ai parte de ea
    Si poate ii pui și spoilerul fata s-line și sa renunti la inscripția S6 ca nu își are loc :)

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

16. Mitiy

Mitiy Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TFSI 2012
    Felicitari, e foarte frumoasă! Pare un pic mașină de samsar, dar să sperăm că e totuși o mașină bună. De ce are doar bara spate S-Line și fața e normală?

17. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    Sa-mi fie cu iertare, dar eu nu vad nici o bara S Line la masina asta.
    Eu vad un difuzor S Line inghesuit pe o bara non S line.

Ultima editare: 26 Sep 2016
    radu., marianu, sel și încă o persoană apreciază asta.
  18. Sica17 2nd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 3.0 204hp quattro
    Masina e din Pitesti,deci asteptati-va si la minciuni de genul... :p

19. Donca Andrei

Donca Andrei 1st Gear Member

Locație:
    Cluj Napoca
    Masina:
    A6 C7 , 3.0 TDI (245), 2013
    Salut,
    Cred ca ai facut o alegere foarte buna. Am urmarit masina asta pe mobile. E 100 % asta , tin minte km si semnul de S6 de neam prost, pozele erau facute cam naspa si pana m-am coit a luat-o. A stat foarte putin, era cam cu 1000 sub orice altceva sa nu mai vorbim de dotari si km.
    In schimb ce a facut baiatul din Pitesti, e foarte profi, ce face un aparat bun si un pic de prelucrare de poze. Pretul fara TVA era 20.400, parca 24.300 cu TVA, aproximativ nu mai tin minte chiar exact. El a facut un comision de 2.500 Euro iar si tu ai facut un deal foarte bun zic eu.
    Ti-a dat cumva factura de pe o firma ? de curiozitate sau era deja pe PF. Iti doresc sa ai noroc la ea.

20. lillejhon

Locație:
    Hamburg
    Masina:

Distribuie pagina asta