1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Consiliere achizitie A6 C7 (4G) cu motor DIESEL

Discuție în 'Audi A6 C7 (2011 - 2018)' creată de razvans, 20 Oct 2012.

1. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Audi A6 4G 3.0 TDI Quattro S-tronic (CLAA) 2012 Avant
    Dar nici sa iti cumperi un "cazan stralucitor", sa se strice pe cheltuiala mare, si la urma tot la autobuz ajungi.:) Iti place, te duci sa o vezi cu cineva care se pricepe la masini, verificata la reprezentanta, decodezi VIN-ul aici pe forum, o analizezi inca odata si dupa aia iei o decizie.;) Stiu ca este greu sa gasesti o masina SH sa indeplinesca toate cerintele, dar nici nu te poti lasa pacalit de aparente. Bafta.

Benilika apreciază asta.
  2. Benilika 4th Gear Member

Locație:
    Reșița
    Masina:
    Audi A3 2.0 TFSI 200++HP an 2005 cod motor AXX
    Si legat de cei care zic ca daca iei o masina de peste 20k euro si sa nu faci o tragedie din faptul ca pica o piesa la ea de 2k euro , parerea mea e ca sunt aberatii.
    Majoritatea care au aceasta masina ( in speta un C7 ) poate o iau in ideea ca merg cu ea 3-5 ani fara a baga suma majore de bani in ea.
    Eu personal daca achizitionez un C7 nu sunt dispus sa bag in urmatorul an 5 k euro in ea. Am un trai decent, un salar decent dar viata mea nu se invarte in jurul masinii.
    Sunt prea putini aici pe forum care au cu adevarat bani sa intretina o masina ca asta. Restul care au achizitionat-o au luat`o doar pentru ca e mai noua si doresc sa se foloseasca de aceste masini ca doar sunt putin mai noi si sunt sanse mult mai mici sa pice ceva la ea.
    De aceea cum zice si colegul @MarianMaxx si colegul @Cristi aveti mare grija cand luati o astfel de masina pentru ca dupa apareti pe forum si defaimati marca cu chestii gen " Am luat c7 si are numai probleme "
    La 21k euro e aproape imposibil sa iei o masina care a sarit acu 3 ani de 60k euro ...

stefan550, Allin86, Cata_ADC și încă o persoană apreciază asta.
  3. quattro2001

quattro2001 Silver Member

Locație:
    Brașov
    Masina:
    A8L D4 2016 3.0TDI CTBD 262CP 580Nm
  4. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    260k? In anunt scria de 180k parca

5. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Nu este o masina care atrage. Nu am inteles inca ce tip de cutie are: prima data era CVT, dupa este S-Tronic. Avand 204 CP(205 in anunt :)), mai mult ca sigur este multitronic. Suspensie pneumatica nu are, cred ca se confunda cu Audi drive select (daca avea suspensie punea ceva doveditor). Pretul = dotari, cam in medie. Daca tie iti place.:o:

6. lillejhon

lillejhon 6th Gear Member

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Audi A6 4G 2.0 TDI CGLC 6+1 manuala
    MarianMaxx Are suspensie pneumatica, are optiunea de ridicare coborare (Absenken). Oricum descrierea masinii e gluma: Nu are faruri led fata ci xenon, navigatia nu e touchscreen e mmi touch, etc.

Ce ma mira pe mine este pretul extrem de mic comparativ cu preturile din Germania. Am inteles ca sunt tot felul de combinatii cu tva etc. Eu cand ma uitam dupa asa ceva fara 26-30k euro nici nu ma apropiam.
    In fine, eu daca ar fi sa cumpar as verifica urmatoarele:
    1. Verifica vizual toata masina si actele sa fie in regula (dovada ANAF si daca faza cu TVA este in regula),
    2. Verificat VIN-ul la audi si pe net contra cost (uneori iti gaseste poza cu masina din diferiti ani),
    3. As face un test complet inclusiv dyno sa vad uzura motorului si cati cp mai are masina (in Bucuresti este un centru care verifica tot: frane, daca masina a fost revopsita, test dyno) si la urma iti printeaza o brosura cu un scor la masinii xxx puncte din 100.
    Bafta.

7. quattro2001

Locație:
    Brașov
    Masina:
    sunt 2 masini diferite respectiv 2 anunturi primul linc este in postul 815 iar cel din postarea 823 este alta .
    intradevat prima are toate nebuniile pe ea

a facut cineva interogare in baza de date auto dna ? sau este o vrajeala ...

8. lillejhon

lillejhon 6th Gear Member

Locație:
    Hamburg
    Masina:
    Audi A6 4G 2.0 TDI CGLC 6+1 manuala
    Am facut eu si la vin-info si la auto dna. Pentru masinile interogate vin-info a fost ceva mai complex mi-a zis acelasi nr de km care mi l-au zis si cei de la audi si a gasit niste poze pe net de cand a fost masina la vanzare scoasa prima data. Auto dna e mai slab la informatii, doar decodeaza vin-ul si ti listeaza toate optionalele de pe masina si verifica daca figureaza ca masina furata.

9. quattro2001

Locație:
    Brașov
    Masina:
    :) si sa platesc pt a vedea optiunile de pe masina :) chestia asta o pot face cu vag vin gratuit
    credeam ca iti spun km de la revizii de la inspectiile tehnice etc

10. stefan550

stefan550 Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ex: S4 Quattro, CGXC 3.0 TFSI, 2013
    Eu as sta departe de o masina asa complexa cu asa multi KM, sunt prea multe probleme ce pot aparea, in special datorate uzurii.

MarianMaxx apreciază asta.
  11. quattro2001

Locație:
    Brașov
    Masina:
  12. MarianMaxx

MarianMaxx Audi Expert

Locație:
    Italia
    Masina:
    Da am vazut.:) De fapt este a doua masina facuta asa de proprietar/vanzator. Cealalta era alba la interior.

Din spusele lui @Cristi masinile se prezinta bine si au toate accesorile functionale, dar cum poti vedea, este foarte exagerata la detali. Acum sunt gusturi si gusturi.:p

Daca vrei "masina de scena", aceasta este perfecta.:haha:

13. Mitiy

Mitiy Silver Member

Locație:
    Rădăuți
    Masina:
    Audi A6 C7 3.0TFSI 2012
    Este deosebită la interior, deși mie nu-mi place neapărat. Dar la exterior e chinuită. Nu are S-Line, nu are farurile full led, iar în spate îmi dă impresia că difuzorul a fost topit cu lumânarea pentru a face acele ornamente să se potrivească. Mașina e de foarte mult timp la vânzare.

Cata_ADC apreciază asta.
  14. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Yet another RS6 ABT TDI quadturbo bitdipower etc etc...
    Nu știu insa avem o problemă cu marcarea S și RS dintr-o amărâtă de sigla,emblema sticker...
    Sa nu ne abatem insa masina e departe de a fi woow

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

15. clauuualc

clauuualc Silver Member

Locație:
    Graz-AT/ Deva-RO
    Masina:
    A6 4G 3.0 BiTDI 2013, Allroad 4G 3.0 BiTDI 2013, TT 8S 2.0TFSI Quattro 2015.
    Masina este de o cocalareala foarte rara.
    Tuningul exterior pare facut cu piese de la OMV, sa nu mai vorbim de interior...
    Ce masini au unii si ce fac cu ele....:banghead:

Allin86 apreciază asta.
  16. alex2680

alex2680 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0 TDI Ultra S tronic, 2015
    Cea mai mare tiganie posibila!!! Mai era una alba sau albastra daca nu ma insel, in acelasi stil la interior.

17. quattro2001

Locație:
    Brașov
    Masina:
    Am primit poze cu scaunu sofer 260k km bate cu adevarul ?

18. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Depinde
    Eu am văzut 300.000 făcuți fără pic de uzura
    Nu este un criteriu după care te poți lua. Ori mai ia în calcul kilogramele șoferului și constituția cum spunea un coleg mai sus
    @quattro2001 tu în fond ce dorești sa achiziționezi masina noua fără uzura sau te interesează în mod deosebit kilometrii afișați în bord

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

19. quattro2001

Locație:
    Brașov
    Masina:
    nu vreau fara uzura logic nu este noua ma intereseaza km reali nu cei din bord acolo are 181k iar reali zice ca ar fi 260k
    la km astia sa intelec ca o masina din asta chair daca a fost intretinuta corespunzator e buna de dus la casat trebuie schimbata toata :readit:
    am mai vazut una in mintile ei aici in bv dar la pretul asta tinand cont ca nu are perne si webasto ...mi se pare cam exagerat sau poate ca nu am eu 25000:hubbahubba:
    http://autovit.ro/anunt/audi-a6-c7-ID7GiT5J.html#336d2bb902

Heisu Bogdan apreciază asta.
  20. bUzZ1 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 2.0tdi
    Daca masina e intr-adevar corecta, are un pret cat se poate de corect. Noi romanii vrem si dotari, si putini km si eventual sa o luam pe la 19-20.000 de euro... Si apoi incepem sa postam in aria de probleme...

snipe și Cata_ADC apreciază asta.

Distribuie pagina asta